Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kiedy wyniki ankiety
-
Twierdzą tylko że podniesienie pz nic nie da. Powinismy wrócić do rownowagi klas albo z nich zrezygnować. Podobnie z rynkiem.... masakra. Przez tyle lat mojej gry na u68 nie moge powiedzieć ze kiedykolwiek bylo nudno. Wystarczy popatrzeć na dział ST. Pomimo predkosci flot x1 bylo u nas najwiecej St. Kazdego poranka mialem w nocy po 30 skanów plus w ciągu dnie. Zawsze coś sie działo. Od momentu wprowadzenia rynku i klas wszystko sie posypało. I nikt mi nie powie ze jest zachowana rownowaga. Przej…
-
dla graczy m9jego pokroju pz wiekszy niz 40 % nic dobrego nie przyniesie. Dla flociarzy owszem. Nie dosc że pompujecie floty na piratach to zwiekszony pz doda wam jeszcze dodatkowy zastrzyk surowca. Wiec hestem zdecydowanie NA NIE. Pozdrawiam wszystkich
-
jeztem na niewiem
-
Odkryliśmy planetę z resztkami cywilizacji. Na orbicie znajduje się olbrzymi port kosmiczny. Kilku techników i pilotów z ekspedycji udało się na powierzchnię w poszukiwaniu statków, które jeszcze można wykorzystać. Następujące statki dołączyły do floty: Pionier: 184 Duży transporter: 25 Ciężki myśliwiec: 1 Lekki myśliwiec: 2 Zbieracz.
-
Od: dowódca floty Znaleźliśmy szczątki armady. Technicy od razu udali się do niemalże nietkniętych statków, starają się je ponownie uruchomić. Następujące statki dołączyły do floty: Sonda szpiegowska: 377 Okręt wojenny: 30 Pionier: 3 Ciężki myśliwiec: 1 Krążownik: 1 Mały transporter: 3 Jest to poptawienie wlasnego rekordy
-
ostatnia litera
PostRomeo
-
ostatnia litera
Postheroina
-
Guderian [MAMMAMIA] & Selavi [MAMMAMIA] & MrokChwili [MAMMAMIA] & aduch [MAMMAMIA] vs. G2Roki [HQ] ~ 104751.94% chyba pb
pit - - Starcia U68
PostŁoł. Zysk petarda. A już myślałem że na tym nudnym [mniam] uni nic sie wiekszego nie wydarzy a tu tak niespodzianka. Gratuluje. Przetapiaj w bunkier Obrońcy wiecej luzu. Pozdrawiam wszystkich. Ps. Gonie topkę Administrator Forum kasai:Upominam za słownictwo.
-
Skojarzenia v. 0.3
Postproblemy