Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
A mówi Kubica ze tanie tankowanie na Orlen jest a tu proszę - 114kk Gratki wlotu i oddaj biednym bo gdyby nie raport wojenny to byś nie zauważył że coś Ci przybyło
Cytat od Stark: „graty @atas! Ale jak się pytałeś, co trzeba zrobić, żeby dołączyć do WINTER i Ci odpowiedziałem, że trzeba się przypucować Rudej, to nie miałem na myśli kasowania jej multikont... ” @atas! żeby dostać się do Winter ów to musisz polecieć w ACSie ze e @Starrk i to na jego zasadach czyli zostaniesz oskubany jak kogut do rosołu. I wtedy właśnie trafisz do Winter Graty zysku i samego upolowania konta które każdy wie do kogo należy
ST miodzio, ale nie zazdroszczę rozliczania się ze Starrkiem. Wyjdzie jak wyliczenia emerytur w ZUSie zysk zacny więc jest się czym dzielić @Kefi666 przez te twoje obrazki mam blokadę kierownicy jak jadę
Cytat od szturman: „Asherl przestań latać czysto bo jeszcze jeden winter w reckach i powiedza, że ich kupiłeś całych biggrin.png ” Oby @asherl częściej złomował soja WINTER tylko że @Nie(L)ot czyli jumek jest BP corp w sojuszu EKO więc nas niech zostawi w spokoju
Czy można jakoś ulepszyć klasę Generał tak aby była bardziej konkurencyjna do innych klas? Myślę tu np. O tym aby można było teleportować dex z monna na moona tak abym mógł po przepale na kimś szybko przesłać ten niezbędny surowiec do latania
No zysk wręcz kosmiczny wyszedł ale przecież Jumek to Jumek a Moher to Moher to są dwa różne konta. No ale to mało ważne liczy się zabawa i ten mega zysk