Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Bahahaha ale rewanż taki % i zysk to na3 dniowych uni wykręcają bardzo słabe, latanie na satelity tylko dla bunkrownikow jest podniecające. Masz już 3 konto na forum. Powinieneś już nigdy nie zaglądać tutaj, ale ty jesteś inny. [ciach] Moderator Neferet:Obraza
@Art bydzie fuzja, to bydzie. Nie to nie. I tak nie dogodzi się 100% społeczeństwu, więc nima co dyskutować. Lepiej późno niż wcale, a może dostaniemy prezent na mikołaja albo znicz kto wie
Tak sobie mówię że wkleje i dam znać że żyje constantin to żadna strata dla ciebie SZO Dnia 13-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kuciapa [BP corp] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Constantin [LEG-XX] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Duży transporter 5.000 Statek kolonizacyjny 1 Sonda szpiegowska 5.000 Niszczyciel 100 Gwiazda Śmierci 5 Reaper 15…
Cytat od Deki: „niech zgadne biggrin.png Moze tym razem ciocia Rudej? Ale skoro Andrzej to chyba jednak znowu wujek biggrin.png ” Nie to było tak. @Ruda brała udział w @Masrerschef, tam poznała Geslerową i ona jej wypaplała ze andrzej123 to ten francuz Michele , i że lata GSami na Anne Starmach . Ruda znała godziny, i Kordy i tak oto powstało to ST Obrońcy SZO i próby może na francuskim serwerze
Jak to powiedział ŚP Lepper. " Oco te kłótnię? Oto żeby poprawić jakość tej gry? NIE oto aby to co gracze zbudowali przez tyle lat za starego Ogame, nie ważne jaki on był ale BYŁ ludzie ciężko do tego dochodzili, a wy chcecie aby ten ich dorobek przejąć w prywatne ręce i zamienić na ANTYMATERIE “
Cytat od Nowy Lolek: „Od czasu wersji 7 i jej patologii, to se może. Bo wcześniej bywało różnie: ” No wcześniej to bywało jak teraz na expach. Nie wiadomo kiedy wpadniesz w czarną dziurę
Wiem dokąd zmierza Ogame. Tam gdzie Tadzio Norek pracował w serialu Miodowe Lata . Zgadzam się ze wszystkim ale i tak to nic nie zmieni. Ja gram od 2006 i jesteśmy jak dinozaury
Cytat od wampek: „po prostu znudziło już mi się to ciągłe klikanie ekspów. ” No właśnie tak myślę co w tych expach takiego jest ze każdy aby odkrywca i odkrywca. Zanikł duch walki pomiędzy graczami przez to. A co to za walka z piratami (komputerem)? Gdy zezłomujesz gracza, wroga, osobę lub @Starrk to wtedy idzie kisiel po gaciach
Cytat od wampek: „Więc jeśli nie masz zamiaru wchodzić na konto co dwie godziny to może lepiej pozostań na zbieraczu. ” No właśnie się zastanawiam czy warto to zmieniać bo w wekkend to tylko FSuje