Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 881-900 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cała prawda o mnie i o Majsie

Bunny - - DiD Quantum

Cytat od boski: „Widze ze tok sprway delikatnie odbiegl od tematu i zostal delikatnie przeczyszczony Wiec zapytam czy Satanel podal nazwy reszty kont czy trzeba samemu ich poszukac ? No i jeszcze zostal Kiler o ktorym to Satanel nie chce pisac ” Konta z wczorajszych banow: rob0 elive gornik ivo fernox Zonix ZxSpectrum Samojedny - konto Satanela Smieszne jest to, ze np Konto fernox, wczesniej Fuzek - pisal do mnie z pretensjami, ze zostal usuniety od nas z sojuszu. Juz przed banem wiedzielismy, z…

• Geniusz zla i pushu znowu w akcji xD No nic przetapiaj na kolejne lataje A obroncy szo, bo pakiecik na odbudowe juz ma.

Bunny - - DiD Quantum

Cytat od roermond: „Satanael a możesz napisać czy konto mieszko ,które było wcześnie j u was w sojuszu to też był push? Bo dostałeś bana a później ci go zjeli? ” to był push:) teraz to konto to gsowka kilrera:)

• No i siadlo Tak głupio trochę, że na zielono się zrobil... Ale no cóż, taka gra mogłem w sumie sam lecieć, ale lubię się dzielić pozdro dla znajomych

• Niby od niechcenia, ale ladnie cisniesz ich tam. Moze zdejme urlop i cos jeszcze na Cosmo polatam? Graty i przetapiaj

Bunny - - DiD Quantum

No i GO się zabrało do roboty konta z Eri na banach

Bunny - - DiD Quantum

W sumie to sam mógłbym wymienić kilka kont Majsa/Kilera. - między innymi Raford, z którego w sumie sam albo Majs albo Kiler prawie się przyznali to multi. Szkoda konta Iwan, bo to było konto Pafcia:/ ostatnio Gomez chciał do nas do sojuszu dołączyć, ewidentnie pachniało gownem. Podaj jeszcze kilka nazw z Eri to na spokojnie ogarniemy kto to. A co do konta które kupił, to mogę sobie uciąć rękę, że to konto , które zwie się oddam_1 to na jego push. Sam pisałem z osoba z tego konta na gg i faktyczn…

• O proszę, graty! Miałem zapisana flotke tego Pana. Przetapiaj na kolejne zabawki, bo już sporo masz tego

• Tym razem solo push i w dodatku wszystko zebrane! Pozdro dla sojuszu, znajomych i ziomkow z Quantum Dnia 27-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ziuteklol2019 [T R] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.042 Pancernik 1.157 _________________________________________ Obrońca duch w maszynie [TTG] ________________________________________________ Mały transporter 1.770 Duży transporter 288 Lekki myśliwiec 1.875 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 511 Ok…

• Kupie paliwo

Bunny - - Handel Fenrir

Witam, Kupie paliwo, nick w grze YeahBunny. Przelicznik do ustalenia.

• @satanael Mamy 20 lajkow! Czekamy na watek w DiD!

• Warto sie przywitac Konto dostalem przedwczoraj. Od dlugiego czasu nie gralem na mniejszym speedzie niz x5. Ale do rzeczy: Troche sie juz w czwartek w nocy wpienilem na nowa ekipe z sojuszu bo ten Pan byl juz w tedy do zdjecia. Off minimum 2h, ale wszyscy spali a sam sie nie przebijalem i braklo rakow. Co sie odwlecze to.... Dziwne akty sie pojawialy, ale lot do konca. Szkoda jedynie, ze calego zlomu nie zebralismy. Tak, tak wiem. PUSH! poprosze screeny ticketow dla poprawy humoru No i w sumie p…

• Cytat od Majs: „Cytat od Czarny: „Franek coś Ty nawywijał ale jak to mówią, nawet NAJLEPSZYM !!! może się przytrafić, więc głowa do góry. Mam nadzieję, że nie przyjdzie Ci do głowy kończyć z tą grą Życzę Ci Majs fajnie, że się udało coś tam pozbierać Pozdrowienia dla Sojuszu i Rudej ” myślałem że będzie zabawniej bo pilot był na moje recki może i 10 sek po lądowaniu recków ale nie uciekał bym bronił bym no ale tylko straszyli ” Straszy Twoja ortografia i interpunkcja.

• Udało się! Pierwszy. Myślałem że mi się przyśnilo, bo w sumie jeszcze oczy miałem zamknięte jak dostałem info o tym. Cieszy to starcie jak mało które, właściwa osoba na właściwym miejscu. Szkoda że top1 pusherow ogame zgarnął część złomu. Ciekaw jestem czy odesle złom, czy fajek będzie się pushowal tym a później dokiem Franka Graty ładne starcie, przetapiajcie bo jest co! Trochę floty za to klepniecie:)

• Cytat od Truck driver: „Cytat od edes: „To że gra jest skopana to nie znaczy że ktoś używa jakiś programów sam ostatnio widziałem jak mi się paliła non stop lampa na koloni przez 2 dni mimo że się w ogóle nie logowałem na konto ” Jest w tym ziarenko prawdy. Na Librze widzialem akty na zbanowanym koncie z urlopem wiec to predzej cos z gra jest nie tak. ” Ostatnio widziałem minutki na koncie na urlopie, które miało I Ja na tego Pana latalem sporo razy, zawsze na miejscu, zawsze odebrany fs. No cóż…

• Oj dobrze się pilnował. Szkoda, może odpoczniesz i wrócisz do gry? A jak nie to powodzenia w realu. Oj chyba brakuje tego: z PZ na [3:130:10]. 26.01.2019 01:00:43 Od: Flota (129843) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 2.596.860.000. Na polu zniszczeń [3:130:10] znajduje się 2.443.540.700 jednostek metalu i 1.662.685.100 jednostek kryształu. Flota odzyskała 1.298.430.000 jednostek metalu i 1.298.430.000 jednostek kryształu. Nie myślałem, że mając 80-90us? Nie chce mi się sprawdzać, jeszcze co…

• Niby maluszek, ale zysk calkiem spoko wiec wstawiam. Pozdro dla W a M, znajomych i buddy Dnia 25-01-2019 01:11:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FeedMe [W a M] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca harni28 [BzW] ________________________________________________ Mały transporter 15 Duży transporter 30.314 Lekki myśliwiec 1 Recykler 6 Niszczyciel 7 Gwiazda Śmierci 1 _______________________________________…

• Piekny prezencik Ci dal Rozkrecasz sie i dobrze Graty i przetapiaj!

• No troche kriski wpadlo! Graty i przetapiaj na kolejne latajki

• Adik niezle! Graty i cisnij tam bo Malina ostatnio chyba spi. A z farmami nie gadaj, obroncy szo, zebya nogl ponownie spakowac w raki