Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-200 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dnia 27-04-2020 04:45:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 68.124 Pancernik 149.465 _________________________________________ Obrońca Peselek [TIME] ________________________________________________ Duży transporter 2.000 Lekki myśliwiec 38.291 Ciężki myśliwiec 10.000 Sonda szpiegowska 5.000 Satelita słoneczny 1.622 Crawler 950 Reaper 9 Pathfinder 1.748 Wyrzutnia rakiet 30.000 Lekkie działo laserowe 30…

• Cytat od jibrill: „Cytat od mismalinowy: „wczoraj przegladalem floty z top100 ktore moge zdjac, akurat kilka sobie zapisalem ” składy flot znają bez skanowania ” A gdzie tutaj filozofia?

• Wrócił i już trzaska drugiego stejka. Graty Malina, oby jak najdłużej. Zaraz chwila przecież ja gram na Twoim koncie więc muszę sam sobie pogratulować za trafienie naszego puszkonta xD Top na statki i wal expy:) Paulinie szybkiej odbudowy. Na takie konto to mała strata

• Cytat od Revo: „Cytat od abecaduo: „Revo, poprawny fs to pojecie mocno wzgledne. ” Owszem aczkolwiek jeśli nie liczyć niszczenia moona to FS na własne pz w zasłonie nie jest możliwe jednoznacznie do wyliczenia, jeśli ktoś chce taki FS na dość krótki czas ta opcja jest idealna ” Rosol raz miał maraton. W 3 dni 30min był na ogame xD ale ze Królik nie śpi, a Kuban jeszcze grał to akty 24h na dobę

• Gratulacje dla Relka. Jakby nie jego moonkill, nie byłoby tego ST. Jestem ciekaw ile tutaj ta gwiazda zznajdzie wytlumaczen. W sumie trochę podobna akcja co do DQ po której usunął konto. Relek dał moonkilla zbyt blisko mnie. Oczywiście skrypt do wyszukiwania moonkilli i jazda xD na fali stacja bez pilota. Cyk myk, pilocik na 0, raki na 0 I oczekiwanie na zagranie z drugiej strony. Poszedł pilot od Relka na 1s później... Chyba Relcio chciał mnie zniechecic aktami na tego gracza, ale .. Ale efekt …

• Dnia 25-04-2020 07:21:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Okręt wojenny 39.060 _________________________________________ Obrońca Relentless One [TIME] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 12 Wyrzutnia rakiet 10.000 Lekkie działo laserowe 1.005 Ciężkie działo laserowe 400 Wyrzutnia plazmy 350 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie…

• Cytat od RelentlessOne: „Przestrzelilem o sekundę ale odbierze i zawróci. A ja poćwiczę sobie czujny jesteś. I te kombinacje ze skany bunny leci zwyrol. Sobie o 4 siedzicie fajnie jest. p.s. Lucky póki strzelałeś z ucha jakieś info miałeś luz. Dzięki Tobie byłem pewny Gonza na podstawce a potem się chyba skumałeś i odpuściłes, to i ja zareagowałem. Widziałem z sojuszu wypadłeś ” Widzisz, my w sojuszu sie dzielimy - ktos ma blizej on leci. Taka roznica : ) Ostatnio Lechu skanowal a my dobijalismy…

• Capture.JPG Rowniez pozdrawiam. Skrypt na wyszukiwanie zniszczonych kulek dziala, tak samo jak na automatyczne ustawianie pilota. Ciekawe kto lepiej kliknie Jak Relek to kow81 moze spac spokojnie

• Ten Pan nawet kiedys mi satki zgasil i obrone wyrakietowal. Pozniej kule sciagnalem, ale nic na fali.... A dzisiaj? Na kuli 25min, skan lot i bum Blisko ptysia. Nawet sie tam swiecil, czyzby przestraszyl sie akty na matce i zawrocil? xD Pozdro dla TR, dostawcow paliwka i wszystkich znajomych P.S. To skrypt na ekspedycje trafil. Dnia 24-04-2020 22:36:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Okręt wojenny 39.198 Pancernik 1…

• No niektórzy się popisali umiejętnością liczenia zawrotki. Pewnie dlatego taka gownoburza hahah

• Cytat od abecaduo: „Windowsowa nagrywarka plus troche klikania, nie wiem co to za problem, w 2006 sie dalo nagrac fale ale jak narracja jest odgornie okreslona to nie prsemowisz do rozsadku ” Ciii, bo zdradzasz nasza tajemnice nagrywania Windowsem. Chociaż raz miałem problem i nagrywalem telefonem xD

• Pozdro dla mietka Dnia 23-04-2020 03:25:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Piesiou ________________________________________________ Duży transporter 35.006 Lekki myśliwiec 2.067 Ciężki myśliwiec 371 Krążownik 149 Okręt wojenny 140 Sonda szpiegowska 21 Pancernik 87 Pathfinder 156 _________________________________________ Po bitwie... Agresor YeahBunn…

• Wyskanowane skryptem ~givememoreresourses Witam z powrotem i pozdrawiam T R i Lecha i moich starych dostawcow paliwa! Zapraszam ponownie Dnia 22-04-2020 02:44:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Okręt wojenny 39.000 _________________________________________ Obrońca chatrix [ASW] ________________________________________________ Duży transporter 15.401 Satelita słoneczny 800 Niszczyciel 1 Gwiazda Śmierci 1 Crawler 100 …

• ladnie siadlo! Graty klikania bo sporo czasu było do zawrotki! Dużo większych flot juz nie zostało top na ciężki

• Graty Giker! Ladnie siadlo Hah a myslalem, ze Qdark na intergale z fsami lata SZO oczywiscie i wracaj do gry Szybko odrobisz Lechu glowa do gory. Moze wiecej checi bedzie po fuzji do gry

• też bym polatał tutaj w SaD A nie widziałem zapisów...

• Wow Alko ile życzeń! Graty i top dalej na latajki:)

• Kilka razy przpalilem. Troche obserwacji i troche sosu na odbicie po kolejnych dziurach xD Pozdro dla TR, Alko z Cosmo - cisnij tam!, Znajomych z Kalyke i Normy Obronca ladnie pogratulowal, wiec zycze odbudowy. Do rzeczy: Dnia 02-04-2020 04:10:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Pancernik 70.000 _________________________________________ Obrońca Ramm [ZAKON] ________________________________________________ Mały transp…

• dobra pushowke znalazles Alko graty! Jeszcze troche a ten lamus z top1 zacznie ufsem grac

• 2 x flota padla owkolowi przez moonkill, raz liczona stacja. Kolejna proba byla podczas SaD - kula jedna padla, druga nie i nie chcialem lamac basha lecac. Dzisiaj flota wyskanowana przez przypadek na kuli na minutkach. Bylem przekonany, ze kolejny - nasty przepal... Jednak weszlo, a w sumie hodowalem na przyszle top1 :) Pozdro dla TR, Lecha, znajomych z Kalyke i Normy Dnia 29-03-2020 19:40:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] _______________________________________…