Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 439.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Manchester United
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostNajpierw żyłem nadzieją... to 0:0 do 70 mi dawało energię Wyszło nijak. Meczu MU już nie miałem okazji oglądać. Liczyłem, że nastrzelają bramek... wyszło po prostu poprawnie. Też wierzę.
-
4 razy się namyślałeś Prawdy się nie dowiemy. Obrońca też raczej się tu nie wypowie. Ogame ma ponad 7 lat, od początku tak było. Pełno nie wykrytych oszustw i pełno oskarżeń czasem niewinnych graczy. Czasem ciężko to odróżnić. Czasem po prostu trzeba mieć wyjechane na to, traktować gra tak jak się powinno.
-
Ja sobie tutaj napiszę, żeby się nie rozdrabniać na 4 inne tematy Chyba każdego zaskoczył przebieg tegorocznych półfinałów. Śmiem twierdzić, że jak żyję to były najbardziej ciekawe, intrygujące i wyrównane półfinały. Subiektywnie oczywiście. Choć nie było tutaj mojego MU to i tak doznałem sporej dawki emocji, adrenaliny. Dwie drużyny skazywane na porażkę, z "niby" aktualnie najlepszymi zespołami na świecie, przechodzą do finału. Co do rywalizacji Chelsea vs Barcelona. Powiedziane było już pewnie…
-
Z Rekordy u67 /20.4.2012/ Recykler: 209.860 The0ne [AMD] Gwiazda Śmierci: 2.545 Patriota [PESTYCYD] Plus nowa kategoria: Największa ilość zestrzelonych GŚ solo: 1 160 Mroczny [TRIADA] -> Mroczny [TRIADA] vs Nyah - 85405,85% - THE WORLD'S TOP 1 SOLO Poza tym graty 100 stron tematu - przynajmniej dla mnie
-
Manchester United
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostEhhh Remis po padace w obronie. Jeszcze widziałem bramkę w 94 minucie po strzale Ferdinanda, to była by kolejna ładna bramka w tym meczu Ale niestety Derby rozstrzygną...
-
90% ST jest dziwne, bo 90% ST to BFSy. Taka to gra. Ludzie zasypiają, zapijają, zapominają, coś zaprząta im głowę, najczęściej kobieta Czasem ktoś wraca do ogame po przerwie, nie jest jeszcze przyzwyczajony do codzienności z ogame, czy do warunków na uni i tak zapewne jest w tym przypadku. Aczkolwiek wszystko wyjdzie w praniu, mamy przecież bardzo dużo Rutkowskich tutaj na forum.
-
Trochę lat musiało minąć i masz w końcu coś na miarę możliwości Twojej floty % powala na kolana. Szacunek za to, że potrafiłeś jeszcze wyjść na względny plus, gdyby nie te jedne recki to już w ogóle nie był byś stratny. klik klik i zapisałeś się właśnie definitywnie w historii polskiego ogame. Gratulacje.
-
Manchester United
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostPiękne bramki, zwłaszcza "miód" od Valencii Parady De Gei tez pierwsza klasa, fajny meczyk.
-
Może taki rekord? Najwięcej bitew na miarę top1 ACS. 4 - priesten [P N] Uniwersum 1 1. maver[S.a.D]&Lrrr[VM]&PoZiOmKa[PN]&Hierba&Jackxxx[Warka] vs pxf[NetWars] - 11426% 2. piescoch [Rycerze], MoJa MaLa MiNuTkA i PoZiomKa [PN] vs Imperator Shade [UNI] - 17571,8% TOP 1 ACS 3. tinamou [Rycerze] Selene i priesten i BoSkI_WiAtR i Shimm [PN] vs Kornik - 38457,48% - Top 1 ACS 4. priesten i janex_i_Selene i PrZyCzAjoNyZbOjNiK [PN], tinamou [Rycerze], olesniczanin [NetWars] vs Turek [TEMPLARS] - 116970,1…