Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
No to z hukiem widzę a ja na basenie z rodzinką byłem wrrrr Gratulacje szybkiej akcji i czekam.na kolejne Dzięki Monia za dedy już nie długo i ja z hukiem uderzę Haha Obrońcy pakiecik //Neferet
[ciach] Na wstepie chce podziekowac CBR za turbo recki , lot dlugi z przygodami ale to juz dla siebie zostawie Akcja nie byla trudna bo skan i kalkulacje czy zysk czy st jako ze Monia napisala wal st tak zrobilem Jako ze malo tu uczeszczam musze sie rozpisac haha Demeter ty sama wiesz za co dzieki Tobie jeszcze mam checi tutaj klikac Raiden czekamy na Ciebie Cbr jeszcze raz za poswiecenie za rece akcja przednia z nimi byla helmondzik eko klep bo slabo otaku dziekuje za wytrwalosc w wrazie ww i H…
Gratulacje wlotu nie pogratulowalem na priv bo sam bylem zaskoczony bledem swoim zamiast na 30% poszlo na 100 i niestety gratulacje wyczucia odbudowa bedzie Zycze sobie szoo