Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 709.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od ^BrzydaI^: „popieram przedmowce. Uwage chcialbym zwrocic takze ze dzis godzine czasu albo dluzej szukalem idlaka z duzą powloką bo nie mam floty zeby rozwalac bunkry , niby misja banalna ale wez to zeob ekonomem ” Ja miałem 100 LDL do zniszczenia. Z moją flotą to już wyzwanie Następnym razem zamiast szukać poproś znajomego, żeby wybudował na moonie powłokę i poleć na nią, tylko musisz jeszcze znaleźć znajomego, który nie ma bunkra na moonie (chyba że zadanie mówiło o Idlaku, to co inneg…
-
OKA: Dzień 5
Postd9fd2378bbbc05a6d9fd2378bbbc05a6med.png
-
OKA: Dzień 4
Post50
-
OKA: Dzień 3
Post8
-
Cytat od Muniek: „Kilka pytań - czy dok mozna odebrac nie mając wymaganej energii ? - czy cały ten event jest cykliczny (np co 2 msc czy iles tam) ? - czy przy kolejnym evencie nagród np za 2 miesiace nagrody beda te same ? - chodzi mi czy znowu to bedzie level MSBN czy moze innego badania ? czy znowu bedzie to level doku i robotów czy mozliwe jest ze innych budynków ? To bardzo istotne ” Obawiam się że nawet GF tego nie wie
-
OKA: Dzień 2
PostJeśli wierzyć LinkedIN... Volunteer: Game Administrator OGame.pl Okres zatrudnienia sie 2005 – sty 2007 Czas zatrudnienia1 rok 6 mies. - Community Announcements - Bugreporting - Coordination and performance of translation updates in the game - Organising and managing a volunteer game team
-
@Danek myślałem tak samo, że odpowiedź się nie pojawiła, bo nie ma poprawnej. Jeszcze pytanie odnośnie zasad. Punkt przydzielany jest tylko osobie, która pierwsza odpowie, czy wszystkim którzy udzielili poprawnej odpowiedzi? Co w przypadku, gdy na koniec eventu kilka osób zdobędzie taką samą liczbę punktów? Co będzie czynnikiem decydującym wyłaniającym zwycięzcę?
-
Mroczny aka Death of Rats & szajka1 [The Best] vs. Dokotorss [BoN TTD] ~ 800218.9% - detronizacja Jumczysława:P
Qnick - - Starcia Nekkar
PostNo to czekamy na powrót "Twardego". Ktoś go jeszcze pamięta? Może wpadnie i podeśle w końcu te dowody na to że Mroczny się pushuje. Gratuluje starcia, ciężko będzie pobić ten wyczyn na 30% złomu.
-
OKA: Dzień 1
PostOgame zostało wydane 3 października 2002.
-
W silosie zniszczyłem zbędne rakiety, mimo komunikatu o pozytywnym procesie, rakiety nie zostały zniszczone. Wylogowanie/zmiana przeglądarki/ sprawdzenie, czy na pewno się zniszczyły (próba wybudowania nowych) nie przyniosła pozytywnego rezultatu. @mały update... AGR blokował możliwość - reset AGR pomógł. Do zamknięcia, ewentualne info dla potomnych z podobnym problemem.
-
jumek1916 [Veto] vs. nimlien [BHW] ~ 6762.88% - Farming bez zbiórki (TANKOWANIE POD KOREK)
Qnick - - Starcia Nekkar
PostCzyżby to było starcie z największą ilością przejętego dexu na uNekkar? Jest w stanie ktoś to zweryfikować?