Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 318.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kromak [P N] & Celestial General [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Van [P N] vs. obserwator [BOSS] ~ 1855466.62% - TOP 1 ACS U68 / TOP 2 ACS Ogame X1
Mallory - - Starcia U68
Posttaka tam ekspedycja sojuszowa dziękuję wszystkim za lot. pozdrawiam sojuszników i znajomych. od Selene: "Dziękuję za zaproszenie do wspólnego lotu, pozdrawiam PN i znajomych i osobna dedykacja ode mnie dla Yes Mana" od Kromak: "pozdrawiam PN" od Celestial General: "Dzięki za świetne ST nareszcie zacny % do CV" Z najlepszymi życzeniami urodzinowymi dla CL Poziomki pn4life.jpg Dnia 24-01-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kromak [P N] _____________________________________________…
-
Pozdrawiam sojusz i znajomych. Dziękuję Adus za lot i Lzk za cynk. Od Adus: "pozdrowienia dla gurjacobs, lzk, abw" obrońcy SZO. Dnia 25-10-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mallory [P N] ________________________________________________ Pancernik 500.000 _________________________________________ Agresor Adus ________________________________________________ Okręt wojenny 4.907 Pancernik 856 _________________________________________ Obrońca bubbas1 [ARMADA] ______________________…
-
ABW [P N] & Incoming [P N] & KLIMA [P N] & Celestial General [P N] vs. Ten Keyra [KOMORNIC] ~ 13679.49%
Mallory - - Starcia U68
Postgratulacje. fajny zysk. Ten Keyra SZO, z Twoim eko szybko pójdzie.
-
wiem, wiem, wygląda jak pomyłka kordów, bo to nie ekspedycja, ale to RW, to zasługa Koloca, który kazał lecieć na udostępnionego skan a ie kolejną rundę na 16 pozycję, to poleciałem obrońcy SZO Dnia 28-04-2020 01:14:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mallory [P N] ________________________________________________ Pancernik 100.000 Pathfinder 100.000 _________________________________________ Obrońca sport ________________________________________________ Mały transporter 104.453 Duż…
-
rookie Celestial się stara i skany podsyła, dzięki pozdrawiam sojusz i znajomych. obrońcy SZO. Dnia 26-01-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mallory [P N] ________________________________________________ Pancernik 1.000.000 _________________________________________ Obrońca goyo ________________________________________________ Mały transporter 15.500 Duży transporter 69.600 Lekki myśliwiec 108.000 Ciężki myśliwiec 700 Krążownik 15.000 Okręt wojenny 1.000 Recykler 5.400 Sonda szp…