Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 301-318 z 318.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• kosisz strasznie nie przestawaj i wyjdź już z kopalni obrońcy SZO

• no to masz na kolejne kopalnie i dalej inwestuj w eko, flotę i tak masz wielką ;p obrońcy SZO

• Kajak, to znany lama ;p aż dziwne, że tak długo na niego polowałeś, no ale pewnie nie raz go jeszcze odwiedzisz. generalnie wszystkim graty i wszystkim szo. M

• z przygodami, z adrenaliną, z pomocą sojusznika, z zyskiem jest zabawa i o to chodzi w tej grze. lataj częściej, bo świetnie Ci to wychodzi. M

• chirurgiczny atak. wielu się szykowało na te DT z surką, a Tobie się udało chyba w tydzień. zysk powala. lataj dalej z sukcesami obrońcy SZO M

• Kilka skanów przed snem i ku mojemu zdziwieniu na planecie sąsiada ukazały się skarby. szybka symulacja i lot. już po wysłaniu sprawdziłem pozostałe RS i okazało się, że na księżycu też są skarby więc znowu szybka symulacja i lot. po wlocie na planetę i przed ostatnimi dwiema falami farmiącymi moona obrońca się zalogował i wydał resztę surowców zostawiając trochę dexu, co skłoniło mnie do wlotu. z tych ostatnich 2 fal farmiących obrońca zebrał złom, ale nie będę z tego powodu rozpaczał. pozdrowi…

• Pozdrawiam sojuszników i znajomych. podczas lotu było trochę zamieszania z * u obrońcy, ale finalnie atak udany. obrońcy SZO Dnia 12-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mallory [P N] ________________________________________________ Pancernik 101.364 _________________________________________ Obrońca Jacoos7 [AVALON] ________________________________________________ Mały transporter 1.844 Duży transporter 10.372 Lekki myśliwiec 105.809 Ciężki myśliwiec 563 Krążownik 5.9…

• Brawo Misiek!! ładnie to wykombinowałeś obrońcy odbudowy i wyciągnięcia wniosków, bo zmiana moona bez pilnowania latajek, jest jak ucieczka z deszczu po rynnę. M

• Brawo Ty! zrobiłeś w nocy przebudzenie mocy i trafiłeś tłuste kąski (znowu!). lataj dalej z takim samym albo lepszym skutkiem obrońcy SZO M

• tym razem nie musiałeś nawet marudzić i coś wpadło gratulacje! obrońcy odbudowy M

• Brawo Ty! Zawsze miałeś nosa do ładnych kąsków, a jak już coś znalazłeś, to pakowałeś w recki Trzymasz formę. Hani szybkiej odbudowy i brawa za postawę. M

• kolejny sąsiad, który kilka razy uciekał w końcu został trafiony. szkoda tylko, że o głównej flocie sobie przypomniałem za późno. pozdrowienia dla sojuszników i znajomych. podziękowania dla Selene. Obrońcy tradycyjne SZO. Dnia 04-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mallory [P N] ________________________________________________ Mały transporter 50.000 Pancernik 101.479 _________________________________________ Obrońca MARCIN Z KATOWIC [ARMADA] ________________________…

• na obrońce latałem kilka razy jednak zawsze był czujny, aż do dzisiejszej nocy pozdrawiam sojuszników i znajomych, a obrońcy tradycyjne SZO. Dnia 04-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mallory [P N] ________________________________________________ Pancernik 103.468 _________________________________________ Obrońca TukanLSD [ANGELS] ________________________________________________ Mały transporter 44.206 Duży transporter 1.437 Lekki myśliwiec 4.936 Ciężki myśliwiec 8 …

• Brawo Ty. Dziwne jest tylko to, że nie musiałeś nawet płakać w mankiet Selene, że Ci wszystko ucieka no ale zawsze miałeś nosa do celów po zdjęciu urlopu. Trzymaj tak dalej. Obrońcy tradycyjne SZO. M

• Misja treningowa, czyli nauka latania Calipso Niby nic specjalnego, bo atak na idlaka, ale na kimś uczyć się musi, a mając na uwadze czas lotu, odległości i lot pod wrogimi falangami, to było masa teorii do przećwiczenia w praktyce. Chwilę po pierwszym ataku wpadło dofarmienie Dziękuję wszystkim za lot i miłe pogawędki w trakcie dłuuuugiego oczekiwania na RW. Dnia 22-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mallory [P N] ________________________________________________ Gw…

• brawo endriuu, nie dziwię się, że nie chce Ci się latać na bunkry, jak dostajesz takie frukty za free ;p no chyba, że Wilku potraktował Cie jak tucznika przed ubojem strzeż się !!

• noobek ze mnie na forum i mod musi zatwierdzić każdy mój temat LOL. M

• Co skanuję, to większa konserwa. Na szczęście nie każdą trzeba otwierać przy pomocy GS dziękuję Selene za lot. szkoda, że nie dane nam było spróbować akcji resztą floty na innym celu, ale to opowieść na inne ST Dnia 15-07-2018 XX:XX:XX następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mallory [P N] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 1 Mały transporter 30.000 Lekki myśliwiec 2.006.308 Krążownik 50.000 _________________________________________ Agresor Selene [P N] ____…