Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 337.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Hmm z mojej perspektywy sprawa nie stanowi problemu. Parametry uni były znane od poczatku jej powstawania. Zwyczajnie zawsze trzeba brać uwagę na proporcje floty do możliwości konta. Zawsze jest tak ze czesc graczy buduje monstrualne floty bez eko, a potem jest kłopot. Osobiście jednak uwazam ze jak ktos by chciał zmiany przeliczników to nie widzę przeszkód. Skończy sie i tak na tym, że czesc graczy zbuduje jeszcze wieksze floty i za jakis czas dalej bedzie miec braki w deu.
-
Prosiaczek [TTG] & ArabskiTurboOdkrywca [LHiP] vs. KoziotelloO [oMo] ~ 1552.22%
tatomija - - Starcia Leda
PostOla gratuluję wlotu! Dobrze, że ruszyłaś małe co nie co
-
tym razem gościnnie autor starcia ładnie się przywitał, jak będzie chciał to za kilka dni się przedstawi, a jak nie to trudno o starciu niewiele wiem, bo zapek pojawił sie z bomby na kilka min przed starciem - ale pewnie ładnie mieliło jak doleciało.... Dnia 24-01-2020 22:12:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor OdDaM [TTG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 65.596 Pancernik 3.606 _________________________________________ Agresor tatomija [TTG] ________…
-
Odebrany fs za obrońcę. W sumie się pilnował i sprawdzał podgląd, ale się wstrzeliłem. Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych. Początkowo nie miałem lecieć sam, ale Ola wolała spędzić noc z Morfeuszem, a Iron z poduszką ... Jeszcze będzie okazja! Dnia 24-01-2020 07:41:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor tatomija [TTG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 90.000 Ciężki myśliwiec 12.500 Krążownik 5.500 Okręt wojenny 2.700 Pancernik 500 Reaper 500 Mały t…
-
El Marek [KNR] vs. SzaMyAmator ~ 242 684.8% - zazdrościłem Vizzovi xD
tatomija - - Starcia Wezn
PostSpojrzałem na wezn, a tu po staremu.... Gratki Marek! To się ociera o sadyzm Dex - Ciebie trzeba zamknąć w jakimś odosobnionym uni. Może tam byłoby lepiej.
-
Nastro [TTG] & tatomija [TTG] & FidoDido [TTG] vs. Red White [TEREFERE] ~ 6052.46%
PostZ okazji Dnia Babki sojusz TTG wszystkim fajnym babkom życzy filuternego uśmiechu! Pozdrawiamy znajomych, sojuszników i tych co nam kibicują. Brakowało recków i startowaliśmy mając na uwadze, że nie pozbieramy wszystkiego. Tak pewnie by było, bo Shimano zauważył starcie 5 min po bum, ale zachował się fair. Dzieki! Obawiałem się, że Noe zakosi złom, bo miał tylko 2 układy. Wpierw zdziwiłem się dlaczego jak oszalały skanuje mnie w innych galach, a w tej właściwej nic. Potem zostałem uświadomiony, …
-
Gratuluję agresorowi- ma chęci, umiejętności i wie jak sie poruszac w mechanice gry. Natomiast jak patrzę na takie konta jak to zezłomowane to zawsze mam jedną mysl- budowane są na kilka pierwszych błysków z początku uni, potem braki w eko i niechęć do pilnowania nieproporcjonalnie wielkiej floty powoduja złoma, albo oddanie konta. Konto przejmuje gracz z różnymi umiejętnościami, albo podstawiony (tego w tym starciu nie sugeruję) i wyniki takich starć są zawsze takie same. Następnie "wojownik" p…
-
tatomija [TTG] & Lajdos [TTG] & Bobrek [TTG] & ANGELSIN [TTG] & Prosiaczek [TTG] vs. BakuBakus ~ 691.25%
PostSojusz TTG prezentuje akcję noworoczną z cyklu inni latają sami, a my latamy razem . Oczywiście nie mamy takiej mocy jak wielu na tym uni. Nie przeszkadza to nam jednak się fajnie bawić. Pozdrawiamy znajomych i wszystkich tych, którzy chcieliby być pozdrowieni. Obrońcy życzymy szo i mam nadzieję, że jednak odwiesi kasację konta. Napisał mi, że po trzecim złomie już tych resztek floty nie będzie odbudowywał. Poniżej transmisja z lotu. Prosiaczek zaprosiła na pokład koleżanki, a my w gajerkach pos…
-
Kończy się rok, to cztery ruszyłem. Nie przebiłem się i tak w simie wychodziło- nie ma niespodzianki. Floty nie dodawałem, bo pewnie obrońca by uciekł, obrony nie kasowałem - pewnie zrobiłby się zielony. Pozdrawiam sojusz, znajomych z uni (buddy), znajomych z reala, którzy założyli konta obserwacyjne . Nie podaję nicków - nie wiem, czy chcą. Lot spokojny - z falangi na zatrzymaj u kolegi planeta-planeta, spod własnego moona. Większym ryzykiem były grubasy z flotami w okolicy, ale kontrolowałem. …
-
Zaciekawiło mnie to st więc się wpiszę. Gratuluję uczestnikom starcia wyników - jednemu 1600% drugiemu fajnej obrony na 2700%. Gra już dawno daje możliwość budowania na dopalaczach i gracze powinni brać to pod uwagę. Flota SalamAlejkum cóż - wczoraj zbudowana za dopalacze, a nie normalnie w stoczni, dzisiaj stracona w obronie zrobionej za dopalacze. Nie podoba mi się to, ale akceptuję - w sumie nie mam wyjścia, bo starych uni już nie ma, a gra "rozwija się" w takim kierunku. Jest jak jest i nasz…