Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 337.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ecc0 [LSZ] & ANGELSIN [LSZ] & Neferet [LSZ] & tatomija [LSZ] vs. mareczekz20 [SITH] ~ 6407.64%
tatomija - - Starcia Leda
PostGratki @Ecc0 !! Zamiast obiadu śniadanie, ale za to z dobrym sosem. Było większe przygotowanie, ale nie okazało się konieczne. Myślałem, że na otarcie trafię produkcję Uszata, ale o 5 lognął i uciekł. Nocka ciekawa, ale może jeszcze uda się sieknąć więcej. Marek strata jak na wartość floty niewielka, dasz radę. Leia - fajnie, że próbowałaś bronić i szybko wypatrzyłaś, co się kroi - doceniamy.
-
Wpadło i jest ok. Ave sojusznicy i znajomi! Dnia 24-08-2020 10:35:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor tatomija [LSZ] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca glutek [ACC] ________________________________________________ Mały transporter 13.519 Duży transporter 34.623 Lekki myśliwiec 5 Recykler 1.748 Sonda szpiegowska 14.869 Bombowiec 6 Gwiazda Śmierci 2 Pancernik 180 Reaper 40 Pathfinder 3.845 _____________…
-
Ecc0 [LSZ] & ANGELSIN [LSZ] & tatomija [LSZ] vs. Leia [SITH] & Xbox [SITH] & lord sith [SITH] & Oddam [SITH] ~ 519 499.95%
PostDzisiejszy poranek nie zapowiadał się inaczej niż zwykle. Nie planowałem wchodzić na konto, umówiony byłem z synem i jego dziewczyną, że pojeździmy sobie i pouczymy parkowania przed egzaminem na prawko. Nagle telefon od Angela, że się cos dzieje. Teoretycznie miałem czas na niszcz, ale sytuacja była trudna - dziewczyna syna ma jutro egzamin wewnętrzny i nie było jak przekładać - zresztą real to obowiązki i tyle. Wyszło na to, że Angel mi komunikował co sie dzieje, ja manewrowałem po parkingu, sł…
-
tatomija [LSZ] vs. terapia [CHAOS] ~ 2988.67% + tatomija [LSZ] vs. Marshal Independence ~ 2315.27%
PostDelikatne wietrzenie stateczków Pozdrawiam znajomych i sojuszników Terapia- delikatne szo! Drobiazg. Dnia 02-08-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor tatomija [LSZ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.500.000 Ciężki myśliwiec 222 _________________________________________ Obrońca terapia [CHAOS] ________________________________________________ Mały transporter 2.566 Duży transporter 249 Lekki myśliwiec 22.084 Ciężki myśliwiec 556 Krążownik 2 Okręt woj…
-
tatomija [LSZ] vs. wuju84 [ZZSS] ~ 5349.11% + tatomija [LSZ] vs. mareczekz20 [SITH] ~ 2074.33%
PostWlocik koło zalogowanych Ravena i Lerasa. Podstawki sie nie bałem, ale nie byłem pewny złomu. Pozdrowaśki dla sojuszników i znajomych. Dnia 28-07-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor tatomija [LSZ] ________________________________________________ Pancernik 11.000 Sonda szpiegowska 10 _________________________________________ Obrońca wuju84 [ZZSS] ________________________________________________ Duży transporter 73.000 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po…
-
wlot w okienko, deuterek w kieszonce Dnia 23-06-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor tatomija [LSZ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 950.000 Reaper 200 Mały transporter 150.000 _________________________________________ Obrońca eMZet87 [ACC] ________________________________________________ Mały transporter 7.574 Duży transporter 11.041 Lekki myśliwiec 1.864 Ciężki myśliwiec 901 Krążownik 1.040 Okręt wojenny 117 Statek kolonizacyjny 48 Recykler 919 S…
-
Taki tam wlocik dla kolorytu. Czasem coś trzeba wkleić - padło na to. Dzieki Angel za wspólny acs. Pozdrawiamy sojuszników i znajomków! Dnia 22-06-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor tatomija [LSZ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 970.001 Ciężki myśliwiec 44.444 Mały transporter 200.000 _________________________________________ Agresor ANGELSIN [LSZ] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 29.002 Lekki myśliwiec 1.018.705…
-
babola zrobilem - poszedł fs - została flota na ekspy - położyłem sie - jak ekspy wrociły grzecznie sprawdziłem czy jest ok - było ok, więc dalej kimałem co chwila tylko kontrolowałem czy jest ok - nagle zobaczyłem, że kontroluje sobie inne uni!! - jak sprawdziłem było od 15 min po transkach i wisze w st, co pewnie ucieszyło sithow - strata niewielka, raczej śmiech, ale jednak jest - czas znowu sie z koniem kopac floty macie wieksze, latacie bezpieczniej, a nam nie jest łatwo - nie ma co sie str…
-
oddam szklana [Tajniaki] vs. Prince [LSZ] & Neferet [LSZ] & Ecc0 [LSZ] & ANGELSIN [LSZ] & Amen [RMN] ~ 161787.37%
Postgratki mocarnego starcia! przed bum widać było jak pracują konta powiązane ze szklaną, handel kwitł wspaniale skończyło się tak jak należało - to była klasyczna "Szklana pułapka"
-
Neferet [LSZ] & Ecc0 [LSZ] vs. BRABUS RIP [i-G] ~ 2563.91% / Neferet [LSZ] vs. Maltazar [G-S] ~ 1632.16%
PostWiosna, pielicie grządki..... tak wirtualnie. Gratki!