Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-53 z 53.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Novako bardzo ładnie to ująłeś. Każdy chce skończyć jak chce, taki był ich wybór że rozbiją się o lepszego gracza. A co w takim przypadku się robi? Odsyła surowce do GO, piękne pożegnanie i do widzenia. I temat nie dotyczy Ciebie tylko 4one, więc niepotrzebne są te dywagacje o tym jak Ty byś to zrobił i jak grasz.
-
bus coś tam z mizar Nie wrzucaj większości do jednego worka. Pushujesz się ty i osoby o podobnym poziomie intelektualnym. Wielkie mi ustrzelenie, zrobią sobie chłopaki 2 tygodnie przerwy i spokojnie nadrobią to jakimś stekiem. No i czekamy na te bany z niecierpliwością. Ekipie złomującej szczere gratulacje, Dracul leć w eko PS. Pisałem w innym temacie, że jak kogoś bardzo boli, to są tematy did, tam można pluć w monitor do woli
-
Gratulacje sojuszowego acsa, przyjemnie się ogląda takie raporty Przestroga dla wszystkich bunkrów na uni Powodzenia w dalszych lotach
-
#20 [center]s4gu.jpg[/center] EKIPA REMONTOWA Na jednego cwaniaka przypada dwóch kozaków luzak, sprzedać Ci trochę dexu? Historii rw większej nie ma. luzaka już jakiś czas temu obstawiliśmy gsówkami ale nie spieszyło nam się do strącania moonów. Ja osobiście chciałem go złapać na bfsie, żeby się chłopak wstydził jak najmocniej Więcej nie ma co pisać, deduchy dla: Azazela (wszystkiego najlepszego jeszcze raz, prezencik mam nadzieję się podoba ) Granda (Masz Pan 4-cyfrkówkę jak chciałeś ) Ghosta, …
-
ACS; Vajsik [UoS], Dracul [LISY] vs Konto oddam [KOJAK] - 2038,71% 63 życzenia+kontra TOP 2 ACS
Post#16 Nieumiejętne latanie gąskami tak się właśnie kończy, przekonał się o tym kiedyś taki czarnuch vel pokemonn Napisała do mnie pewna osoba, że lecą na niego gąski. Pech chciał, że agresora miałem pod falą Wspomniany obrońca puścił fsa (którego z resztą kojak mógł zobaczyć) i resztę zostawił mnie. Kto wie, możliwe że nawet podstawka by wypaliła, jednak nie miałem siły zarywać kolejnej nocki, puściłem fsy i zostawiłem akcję na rano. Rano otrzymałem info, iż agresor wleciał mimo fsa, co utwierdził…
-
Gratulacje top 3 Free zakosił skrypty z tegorocznej matury Skrupulatnie dokonujecie egzekucji na emerytach, pogratulować zaciętości. Topcie w bomby
-
No no komendancie, kaszkiet z głowy Gratulacje wyczucia, z tego co widziałem tyson odświeżył parę minut po rw. Zmiana tag'u nie pomogła, jaka szkoda. A to pan pajonk Januszek, który towarzyszył free podczas lotu (pisał, sprawdzał czy tyson nie uciekł flotą i takie tam) Januszek pozdrawia i przesyła szczere gratulacje. 20130422125306.jpg
-
forumlogorv0.jpg Cytat: „Nieloty z UoS serdecznie witają Bit ode mnie (18+): [ciach] Zaq'a mielismy na oku już od dłuższego czasu, ale wojna z WOWWW sprawiła, że zamiary zeszły na drugi plan. O akcji nie ma się co wielce rozpisywać, wyczaiłem flotkę, zebrałem ekipę i mamy sojuszowy top 1. Pozdrowienia dla Granda, bez którego nie było by tego ST jak i dla przyjaciela Haribo vel Zealot. Dedykacje również dla całego UoS[stałym dostawcom ropy ], Novako, Freelove'a, Gosi oraz DP i ID z 67 Zaq wszyst…
-
Graty Free, należało Ci się, a nawet stać Cię na lepszy % Szkoda tylko że na woww, okrojona lista celów a czasu mało. Dzięki za linka i dedy, zbieraj na 11 planete
-
Gratulacje dla Panów z Yakoozy i Granda, zysk wyraźnie mniejszy przez spalony deuter ale sytuacja tego wymagała. Zacny top 1 acs =) Przetopcie i śmigajcie dalej. Obrońcy wszystkiego dobrego z okazji urodzin oraz przejścia na dłuższy urlop 8-)