Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 53.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zohan [B_S] & Wybraniec Losu [B_S] & Marshal Voids [B_S] & KotPali [WSNR] vs. edol [RMP] ~ 9783.55%
PostGratulacje dla atakierów za strącenie dobrego gracza. Bardzo ładny procent. Odbudowy Edol a atakującym owocnego przetopu
-
Ładna flotka rozwalona, dobry zysk, graty Panowie. Prawie co do śrubki SzO obrońcy
-
Dzięki za wspólny lot, długo nie trzeba było czekać na lot Pozdro WINTER Obrońcy SzO
-
Nocka z emocjami ale było warto posiedzieć i obserwować Przetopu na puszki życzę a obrońcy SzO życzyć nie trzeba
-
Pozdrawiam Sojusz WINTER I Freelove, starych znajomych z Mizar. Cytat od Vajs: „Ale bieda flota leci ledwo składamy typa top 1100 ” Cytat od masa ikielbasa: „Pozdrów black Adera ” Dnia 08-11-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Vajs [Winter] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 206 Lekki myśliwiec 133 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 153 Okręt wojenny 54 _________________________________________ Agresor Masa i kielbasa _________________…
-
Graty Panowie, ladny wlot, ladny zysk Szybkiego przetopu na pancki i udanych dalszych lotow zycze
-
Dzieki za zaproszenie i lot, oby wiecej takich akcji Pozdro Freelove za odnowienie nalogu i pozdrawiam caly WINTER. Wieksza wiekszosc zlomu u obroncy, ostaly sie nam ochlapy. Dnia 31-10-2018 23:53:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sovereign Probe ________________________________________________ Krążownik 80 Okręt wojenny 21 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor Vajs [Winter] ________________________________________________ Krążownik 70 Okręt wojen…
-
Wielkie starcie wielkich graczy Patrząc na takie starcie aż się łezka w oku kręci. Dziwi mnie skład obrońcòw ale to przez to, że dawno mnie tu nie było. Dużo się musiało pozmieniać w DP. Dzięki Siedem za pamięć, gratulacje dla Ciebie jak i wszystkich uczestnikòw tego historycznego starcia.
-
#47 Witam Klimatycznie do starcia ONE PIECE Obrońca nie pilnował wystarczająco zabawek, często zdarzało mu się nie odbierać fsów i tak to musiało się skończyć. Dedykacje dla Indoo który powinien być częścią tego starcia, szkoda że wyszło jak wyszło. A także dla Granda, Jax'a, Skar'a, Free, Novako, wielkich nieobecnych- Ghosta i Azazela oraz znajomych z Taursa i 67 Lemon i Bad Oraz mój kochany UoS [center]Starcie z 2014-06-19 17:33:41 następujących flot: Agresor Vajs [UoS] (x;xxx;xx) Broń xxx% Ta…
-
#45 forumlogorv0.jpg MUZYCZKA ode mnie Witam na pustyni Mizar zwanej Kolejne st na moim ulubionym sojuszu, de facto dzięki Bushido. Skład floty taki a nie inny, bo pc w inne miejsce już frunęły. Czekam na pyskówki, na "sztamę z yakoozą" i takie tam Ode mnie pozdrowienia dla Jax'a za dotrzymanie towarzystwa, Dzidola za szybki ogar i wspólny lot, skar, Indoo, freelove, Ghost co by w końcu wziął się za grę, dla Granda i Zealota emerytów ;p Cały sojusz UoS, INFAMOUS oraz starych znajomych z u67 DP i…
-
Tak go gra nie obchodzi, że miesiąc po złomie nagle ożył Koledzy powyżej już wytłumaczyli, flotę oddałeś w ręce marsjanków chwilę po skasowaniu planet a więc nic się nie zmarnowało Uzyskałeś odwrotny efekt niż chciałeś. Ale to było dawno i nieprawda, modki zaspały i nie zamknęły tematu Edit: miłej emeryturki
-
Szkoda tribalka, coś tam kiedyś na jakimś uni się pogadało i wydawał się w porządku człowiek. Za kasację należy się szacunek, choć mam mieszane uczucia co do tego. "padła flota kumpla więc już nie jesteśmy tacy silni" tak to raczej wyglądało, więc jest to najzwyklejsza ucieczka z mojej perspektywy. Za akcję graty, dobra flotka zniszczona bez strat, surowiec już zapewne przetopiony więc kolejnych życzę
-
Evrine- nareszcie człowiek, który zwrócił uwagę na konfigurację jupitera. Myślałem, że tylko mi przeszkadza ten fakt (bo to, czy uni jest starsze o 3 miesiące czy rok nie robi mi wielkiej różnicy przy standardowym speedzie) Rozumiem Art'a że chce dobrze, jednak Hydra-Leo-Mizar-Nekkar byłby moim zdaniem najlepszym zestawem. Nie ma co się doszukiwać sprawiedliwości przy UF, jednak powinno się łączyć uni wyłącznie o tych samych parametrach.
-
E, coś się plują krasnale I jeszcze się kijkiem Mira zasłania, no doprawdy żałosne (No nie oszukujmy się, tylko gsy Mira są tym wspomnianym kijkiem. Chyba że kingsajz nauczył się latać bunkrami) Nocka nieprzespana ale było warto, możliwe że to był najlepszy pomysł aby go zdjąć. Zastanów się na co wydasz te zaskórniaki Gratulacje i dalszych udanych wojaży życzę.
-
I vice versa. Od Grudnia ubiegłego roku zrobiłeś 4 ST, wszystkie zdaje się gsami a co kiedyś świrowałeś to zostawiam pod ocenę tych, co wtedy grali. Właściwie nic do twojej osoby nie miałem, póki nie zacząłeś się puszyć na forum "co to nie ty, komu to nie przeszkodziłem". Skoro wybrałeś drogę samotnego jeźdźca z zamiarem straszenia na uni, to kiepsko ci to wychodziło (ktoś może dopowiedzieć "po dziś dzień"). Przypomniałeś o sobie, nie powiem, że nie. Akcję zmajstrowałeś na poziomie co pokazuje ż…
-
"Dzieciaku" to możesz mówić do swojego synala zasiadacza, nie do mnie Wyszła ci jedna akcja, życiówka tak zwana i się napuszyłeś konkretnie Nakręcać będę dalej, bo w dalszym ciągu nie pokazałeś jak się lata flotą szybką. Kombinuj dalej staruszku, tylko nie przekombinuj Pokemon wreszcie po słusznej stronie, gratulacje