Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 261.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Powiem tak jak pisał gdzieś na forum Ojczysław(on przy locie na pancach potrzebował 1RW na najsłabszych piratach) Ja na moich LM + DT w stosunku 4:1 tak samo 1 RW na małych piratach po przeliczeniu spokojnie wystarcza żeby kupić dex na cały dzień, każe kolejne RW to już można zaliczyć jako zysk. Ja sam z doświadczenia wiem ostatnio lipiec/ sierpień słabiutko z ekspami przy poadn 50 eksapch dziennie średnia RW z 1.5 miesąca to było jakies 2-3 RW dziennie i da się przy tym spokojnie podnosić w pun…

• Nie mówie że mam dużą bo wiem że są większe ale bądź co bądź mam 3 flote na uni, a co do lotów przecież nikt im nie każe odrazu latać całą flotą. Tak na zdrowy rozum Ci co sie dorobili dużych flot się pilnują i grać umią więc na nich napewno nie będą startować codziennie,a na całą reszte będzie tak jak teraz że wystarczy podniść do 100k panców a na to nie trzeba niewiadomo ile dexu pozatym też Ci co mają mega duże floty myśle że fsów nie robią bo niema ich kto złomować, a nawet jeśli znajdzie si…

• Ja grałem Generałem potem zmieniłem na odkrywce i niezamierzam wracać jednak odkrywca daje mi więcej niz generał nawet po nerfach. Po pierwsze od biedy zawsze można latać tylko eko a z tego spokojnie 200-400k surki dziennie zrobie + statki i Anty, no i 75% z idlaków też sporo daje

• Kto powiedział że nie ma expy będą dalej tylko już nie będzie takich zysków ludzie napewno dalej będą latać tak jak latali, może jakiś procent graczy skończy gre ale większość zostanie.

• Biorąc pod uwagę że na serwerze testowym gra ile z 40-50osob? Nowy update testowany 6 dni. Napewno będzie już hylalo bez błędów i wogole

• Cytat od Pan Krecik: „Cytat od Uudelleen: „A co do reszty czy pusz czy nie push i tak mi to wisi bo niezależnie jakiej floty byś nie miał 3 raz i tak nie byłbyś wstanie mnie już spakować, bo już się nauczyłem na poprzednich błędach ” Gratki Królik Anonkowi SzO ” Oj tam nie ma się czym spinać musiałem zapomnieć poprostu zwieźć produkcje na moona każdemu się zdażają drobne wpadki

• Na tym uni gram sobie Eko i w życiu nie przypuszczałem że taki % mi się uda wykręcić. raz czy dwa razy Agresorowi udało się mnie dopaść ale dzisiaj karta się odwróciła. Flota zbudowana z racji tygodniowego bana na Fenrir w sumie do ataku na mniejsze bunkry. Jak odświeżyłem i zobaczyłem atak w pierwszej kolejności chciałem flotę poderwać , ale przypomniałem sobie że mam kilka statków na innym moonie jak tylko sprawdziłem i okazało się że dam rade obronić i to z całkiem przyjemnym zyskiem to od ra…

• Krecik a co z ludźmi którzy np. nosili się z zamiarem zmiany klasy od dłuższego czasu bo się jakoś wahali koledzy namawiali ale oni nie bardzo chcieli i w końcu mówią ok kupuje Anty płace 100zł zmieniam klase. I tu nagle zonk na następny dzień wchodzi info o nerfie i teraz te osoby są 100zł w plecy. Podałem przykład odkrywcy ale to się tyczy każdej klasy. dlatego uczciwym byłoby możliwość zmiany klasy jak nie za darmo to po jakieś dużej promocji i nie mówie tu o 100k anty taniej tylko jakaś więk…

• ale ja nie patrze na ostatni dzien tylko taka moja obserwacja z ostatnich 2 miesiecy ze na slota zarabiam srednio co 3 dni, a ilosc starc 3-4dziennie to przy innych ktorzy maja non stop po 7-8 to jest bardoz malo

• Ja nie wiem skąd wy bierzecie te statystyki po ilu expach zwraca się slot ta wartość przy lm/dt dla mnie jest dziwna 242 expy. Na moim przykładzie latam obecnie 1.5kk LM i 350k DT w slocie. Walk w porównaniu do innych wydaje mi się że trafiam mało (max 3-4 starcia dziennie, raz na tydzień uda się więcej trafić). Dziennie spokojnie z ekspow mam surke żeby wyspawac 500k LM i 100k dt (i jeszcze zostaje na wymianę dexu) co daje odbudowę slota po 3dniach czyli około 150expach.

• Wrócę do domu to dam screena z jego RW z expow tech bojowy ma nie 6 a 3 co na piratach daje 0 bojowej i 0 strat nawet na najcięższych piratach. Techy ma jakoś 3/25/25

• @Starrk tak pisałem z nim i nawet mi RW swoje z expow udostępnił coś koło 700k GS wysyła w jednym ze slotów

• Ten top1 rusek ma już takie przychody i pzty z expow że jemu się nie opłaca latać ani lmami ani Pancami bo za dużo to pali i za długo schodzi na odbudowie, on lata GSami na expy

• Bunny bez urazy mi jie chodzi o to że to wszystko celowe i specjalny push był. Czasem jest tak że zrobi się push nieświadomie, jak np. Max z Cupidem bo nie sprawdził że jest wyżej w statach. A co do mojej gry flota to tak zawsze grałem flota ale z racji trybu życia nie jestem wstanie grać w nocy kiedy większość śpi i w dzień z racji pracy po 12h też nie jestem wstanie robić wypas akcji dlatego głównie na minutkach łapie ludzi, a co do reckow mam ich tylko tyle bo nie widzę potrzeby posiadania wi…

• Cytat od kmic: „Przy dzieleniu debrisu zasada ogólna jest taka: 1. Każdy uczestnik ataku związku powinien mieć pokryte straty we własnej flocie przy czym silniejszy gracz w ACS może swój złom podarować słabszym kolegom. 2. Jeżeli zebrany złom nie starczy na pokrycie 100% strat we flocie, każdy uczestnik ataku powinien dostać przynajmniej złom ze swoich statków lub w przypadku bilansu ujemnego proporcjonalną do strat wartość zebranych surowców. 2. Pozostałymi surowcami z zebranego PZ tzw. Zyskiem…

• Cytat od Bunny: „Starcie bylo zrobione zgodnie z zasadami gry. Wszyscy uczestniczy w/w starcia wyrazili zgodne na przeznaczenie surowcow na moja odbudowe - oczywiscie nieliczac paliwa. Reszta surowcow zostala odeslana. ” No w końcu. Dziękujemy za przyznanie się że jednak to był push

• Ze swojej strony powiem że u nas nigdy nie widziałem żeby coś komuś oddali jak stracił flotę, a na Niemicekim ogame ostatnio miałem sytuacje że logowałem się normalnie ale wyświetlało mi się cały czas białe okno tak jakby strony nie ładowało trwało to cały dzień straciłem całą flotę i surowce. Opisałem problem do Supportu i na drugi dzień zwrócili mi całą flotę oraz stracone surowce czyli jednak się da wystarczy po prostu chcieć

• Nie ma to jak mały bunkierek na dzień dobry Pozdro dla TIME youtube.com/watch?v=-59jGD4WrmE ps. te trampki to przez przypadek poleciały Dnia 05-09-2020 12:26:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Anonymous [TIME] ________________________________________________ Krążownik 10.000 Reaper 115.000 Mały transporter 18.392 _________________________________________ Obrońca Ragnar Lodbrok ________________________________________________ Mały transporter 20.740 Duży transporter 8.855 Lekki my…

• Takiego idlaka mi się udało znaleźć Pozdro dla TIME oraz dla @Maximus1984 [url]https://www.youtube.com/watch?v=sENM2wA_FTg[/url] Dnia 04-09-2020 22:49:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Anonymous [TIME] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 7.000.000 Bombowiec 10.000 Niszczyciel 10.000 _________________________________________ Obrońca Kareeb_G [Kuj-Pom] ________________________________________________ Duży transporter 600 Krążownik 1 Okręt wojenny 2.397…