Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 261.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Powiem tak jak pisał gdzieś na forum Ojczysław(on przy locie na pancach potrzebował 1RW na najsłabszych piratach) Ja na moich LM + DT w stosunku 4:1 tak samo 1 RW na małych piratach po przeliczeniu spokojnie wystarcza żeby kupić dex na cały dzień, każe kolejne RW to już można zaliczyć jako zysk. Ja sam z doświadczenia wiem ostatnio lipiec/ sierpień słabiutko z ekspami przy poadn 50 eksapch dziennie średnia RW z 1.5 miesąca to było jakies 2-3 RW dziennie i da się przy tym spokojnie podnosić w pun…
-
Nie mówie że mam dużą bo wiem że są większe ale bądź co bądź mam 3 flote na uni, a co do lotów przecież nikt im nie każe odrazu latać całą flotą. Tak na zdrowy rozum Ci co sie dorobili dużych flot się pilnują i grać umią więc na nich napewno nie będą startować codziennie,a na całą reszte będzie tak jak teraz że wystarczy podniść do 100k panców a na to nie trzeba niewiadomo ile dexu pozatym też Ci co mają mega duże floty myśle że fsów nie robią bo niema ich kto złomować, a nawet jeśli znajdzie si…
-
Cytat od Pan Krecik: „Cytat od Uudelleen: „A co do reszty czy pusz czy nie push i tak mi to wisi bo niezależnie jakiej floty byś nie miał 3 raz i tak nie byłbyś wstanie mnie już spakować, bo już się nauczyłem na poprzednich błędach ” Gratki Królik Anonkowi SzO ” Oj tam nie ma się czym spinać musiałem zapomnieć poprostu zwieźć produkcje na moona każdemu się zdażają drobne wpadki
-
Na tym uni gram sobie Eko i w życiu nie przypuszczałem że taki % mi się uda wykręcić. raz czy dwa razy Agresorowi udało się mnie dopaść ale dzisiaj karta się odwróciła. Flota zbudowana z racji tygodniowego bana na Fenrir w sumie do ataku na mniejsze bunkry. Jak odświeżyłem i zobaczyłem atak w pierwszej kolejności chciałem flotę poderwać , ale przypomniałem sobie że mam kilka statków na innym moonie jak tylko sprawdziłem i okazało się że dam rade obronić i to z całkiem przyjemnym zyskiem to od ra…
-
Krecik a co z ludźmi którzy np. nosili się z zamiarem zmiany klasy od dłuższego czasu bo się jakoś wahali koledzy namawiali ale oni nie bardzo chcieli i w końcu mówią ok kupuje Anty płace 100zł zmieniam klase. I tu nagle zonk na następny dzień wchodzi info o nerfie i teraz te osoby są 100zł w plecy. Podałem przykład odkrywcy ale to się tyczy każdej klasy. dlatego uczciwym byłoby możliwość zmiany klasy jak nie za darmo to po jakieś dużej promocji i nie mówie tu o 100k anty taniej tylko jakaś więk…
-
Ja nie wiem skąd wy bierzecie te statystyki po ilu expach zwraca się slot ta wartość przy lm/dt dla mnie jest dziwna 242 expy. Na moim przykładzie latam obecnie 1.5kk LM i 350k DT w slocie. Walk w porównaniu do innych wydaje mi się że trafiam mało (max 3-4 starcia dziennie, raz na tydzień uda się więcej trafić). Dziennie spokojnie z ekspow mam surke żeby wyspawac 500k LM i 100k dt (i jeszcze zostaje na wymianę dexu) co daje odbudowę slota po 3dniach czyli około 150expach.
-
Bunny bez urazy mi jie chodzi o to że to wszystko celowe i specjalny push był. Czasem jest tak że zrobi się push nieświadomie, jak np. Max z Cupidem bo nie sprawdził że jest wyżej w statach. A co do mojej gry flota to tak zawsze grałem flota ale z racji trybu życia nie jestem wstanie grać w nocy kiedy większość śpi i w dzień z racji pracy po 12h też nie jestem wstanie robić wypas akcji dlatego głównie na minutkach łapie ludzi, a co do reckow mam ich tylko tyle bo nie widzę potrzeby posiadania wi…
-
Cytat od kmic: „Przy dzieleniu debrisu zasada ogólna jest taka: 1. Każdy uczestnik ataku związku powinien mieć pokryte straty we własnej flocie przy czym silniejszy gracz w ACS może swój złom podarować słabszym kolegom. 2. Jeżeli zebrany złom nie starczy na pokrycie 100% strat we flocie, każdy uczestnik ataku powinien dostać przynajmniej złom ze swoich statków lub w przypadku bilansu ujemnego proporcjonalną do strat wartość zebranych surowców. 2. Pozostałymi surowcami z zebranego PZ tzw. Zyskiem…
-
Wg. regulaminu podziału surki z ACS tak
-
Cytat od Bunny: „Starcie bylo zrobione zgodnie z zasadami gry. Wszyscy uczestniczy w/w starcia wyrazili zgodne na przeznaczenie surowcow na moja odbudowe - oczywiscie nieliczac paliwa. Reszta surowcow zostala odeslana. ” No w końcu. Dziękujemy za przyznanie się że jednak to był push
-
Ze swojej strony powiem że u nas nigdy nie widziałem żeby coś komuś oddali jak stracił flotę, a na Niemicekim ogame ostatnio miałem sytuacje że logowałem się normalnie ale wyświetlało mi się cały czas białe okno tak jakby strony nie ładowało trwało to cały dzień straciłem całą flotę i surowce. Opisałem problem do Supportu i na drugi dzień zwrócili mi całą flotę oraz stracone surowce czyli jednak się da wystarczy po prostu chcieć
-
Nie ma to jak mały bunkierek na dzień dobry Pozdro dla TIME youtube.com/watch?v=-59jGD4WrmE ps. te trampki to przez przypadek poleciały Dnia 05-09-2020 12:26:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Anonymous [TIME] ________________________________________________ Krążownik 10.000 Reaper 115.000 Mały transporter 18.392 _________________________________________ Obrońca Ragnar Lodbrok ________________________________________________ Mały transporter 20.740 Duży transporter 8.855 Lekki my…
-
Takiego idlaka mi się udało znaleźć Pozdro dla TIME oraz dla @Maximus1984 [url]https://www.youtube.com/watch?v=sENM2wA_FTg[/url] Dnia 04-09-2020 22:49:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Anonymous [TIME] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 7.000.000 Bombowiec 10.000 Niszczyciel 10.000 _________________________________________ Obrońca Kareeb_G [Kuj-Pom] ________________________________________________ Duży transporter 600 Krążownik 1 Okręt wojenny 2.397…