Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 261.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Idlaki

SeryjnyS - - Zadawanie pytań

No najpirosciej w statystykach z nakladka AGR masz ladnie zaznaczonych kto jest idlakiem i po kolei jedziesz klikajac w galaktyce pojawiaja sie wszysytkie planety danego idlaka prostszego sposobu nie ma ja tak robie. Potem wystarczy sobie w podgladzie galaktyki na pomarańczowo zaznaczyc te planety z lepszym eko i nie trzeba nawet w galaktywke wchodzic zeby skanowac tylke z zakladki farma wybierasz i mozesz leciec w ciemno

• Idlaki

SeryjnyS - - Zadawanie pytań

Mmorpg

• Graty wyczucia i Szo dla Rauliqa ;/

• To już chyba 3 raz jak Smigol ląduje w moich reckach Pozdro dla TIME oraz @Maximus1984, jaki i znajomych z innych uni @po prostu Szymon, @SowiaK i @BonDziorno oraz SzO dla Smigola youtube.com/watch?v=PtiW6TgzhDA Dnia 09-10-2020 20:33:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Anonymous [TIME] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 5.000.000 Krążownik 10.000 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Smigol [GORNICY] ______________________…

• @Apofis ja rozumiem jak ktoś na początku zrobił jak jeszcze nie było licznika, ale nie jak koleś buduję po 5-10k za każdym razem jak mu je rozwalę :p

• Nie wiem jak było jak zobaczyłem minutki to sprawdziłem fale i wydaje mi się że było czysto po wystartowaniu jak zapaliła się akta to puściłem falange i zobaczyłem że expy lecą miałem zawracać ale ze byli 20min do celu pomyślałem że poczekam i faktycznie po 25min weszły minutki :). Wiesz trochę dziwne mi się wydaje puszczanie na odkrywcy expow w takim składzie i to jeszcze bez pionka kiedy można przywieźć 105kk surki, zwłaszcza że miałeś tyle dt żeby puścić z pełną ładownością ale fakt wiele dzi…

• Dziwny ten Ragnar tak trochę botem zalatuje Nie dość że ekspy wysyłane w ilości które się ustawiają same po kliknięciu w AGR przycisku Ekspedycja czyli 1ss i 417DT to jeszcze przed wysłaniem ataku nic na fali nie było czyli zalogował się podczas mojego ataku wysłał ekspy i zszedł z konta

• @Apofis ale chyba coś jest na rzeczy bo jak się skanuje dużo to czasem można znaleźć takich co mają postawione po 5-10k pelzacz może mają jakieś przecieki odnośnie updata kolejnego

• Jak dla mnie właśnie na starych uni Odkrywca ma dużą przewagę nad generałem. Faktycznie na uni które mają 6 miesięcy do roku czasu Generał jest dobrą opcją jak jest dużo celów, ale na starszych uni 2lata+ gdzie praktycznie niema na co latać to jednak Odkrywca i surka z ekspów + 75% rabunku z idlaków dla aktywnego gracza dają dużo więcej niż aktywna gra Generałem, która w większości opiera się też na farmieniu idlaków jeżeli chce się coś zarobić. a co do balansu klas to przychylam się do pomysłu …

• Pozdro dla TIME youtube.com/watch?v=Soa3gO7tL-c Dnia 08-10-2020 20:40:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Anonymous [TIME] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.000.000 Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca Ragnar Lodbrok ________________________________________________ Mały transporter 54.167 Duży transporter 15.761 Lekki myśliwiec 44.850 Ciężki myśliwiec 17.450 Statek kolonizacyjny 4 Recykler 50 Sonda szpiegowska 192.709 …

• @CzarnyPan albo tak jak są eventy na więcej Anty tak zrobić event na więcej walk na ekspach x2. Dałoby to skutek taki że przez 1 czy 2 dni odkrywcy mieliby to co było do tej pory. Oczywiscie event działałby tez dla zbieracza czy generała oni też więcej starć by wtedy mogli trafić

• Żeby nie było niedomówień, ticket Krecika rozpatrzony pozytywnie zostałem ukarany adekwatnie do popełnionego naruszenia. Ewidentnie skanowanie nie miało na celu lagowaniu tylko była to czysta niewiedza z mojej strony. Cytat od Support: „ Witaj Anonymous, Nie znajomośc Zasad Gry nie jest usprawiedliwieniem na ich łamanie. Proszę pamiętać, że na 6 sekund (lub mniej) przed atakiem (dolotem floty) zakazujemy jakichkolwiek działań ze strony agresora bądź obrońcy a także wszystkich innych osób, które …

• Tym razem skan na 1h 30min przed wlotem, czyżby znowu tak zlagowało że Krecik nie dał rady nawet zalogować? Pozdor dla TIME youtu.be/yuFI5KSPAt4 Dnia 08-10-2020 07:40:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Anonymous [TIME] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 13.014.615 Krążownik 687.288 Reaper 132.325 _________________________________________ Obrońca Pan Krecik [ZAKON] ________________________________________________ Mały transporter 865 Duży transporter …

• @Ardnas poza tym powinieneś postawić pytanie inaczej: Czy 25 ekspedycji po 1000 DT i 100kr będzie bardziej owocne/ryzykowne niż 5 lotów na 10h. Bo mniej więcej tyle wyślesz w tym samym czasie

• @cokolwiek ale gdzie ja w mojej wypowiedzi napisałem że chodzi mi o zyski z piratów?? Mi bardziej chodziło o zysk z całości ekspedycji a nie tylko z piratów, a przy takim lataniu ten zysk podnoszę o jakieś 200-400kk dziennie, oczywiście liczę się z tym, że na pewno kosztem większego ryzyka niż latając samymi MT/DT.

• No wiesz w moim przypadku masz 83dni odejmij tydz na urlopie to i tak masz ponad 4000 ekspow i jakbym z tego policzył średnia ile czego trafiam to mi wychodzi szansa na dziurę 0% :p dlatego twierdzę że 3-4k ekspow to za mało żeby średnia obliczać nawet jak policzę od początku kiedy mam odkrywcę czyli jakoś połowa marca to dalej twierdzę że za mało i wyniki będą przekłamane

• Cytat od bobro: „W ciagu ostatnich 60 dni trafiłem 7 dziur (czyli jedna dziura na ok. 400 ekspów) - pięknie widać w statystykach w ilości statków jak dziury miałem zanim zdążyłem slota odbudować. Tu jest wykres. ” @bobro no nie do końca to przedstawia wg. Mnie sytuację expow. To co mi się udało wywnioskować z tych statystyk: konto ma 240kk pkt z czego flota to tylko 36kkpkt, a liczba statków około 3.6kk, co za tym idzie masz bardzo dobre eko które w znacznym stopniu pomogło Ci w odbudowie slota …

• @cokolwiek wiem o co Ci chodzi faktycznie jak policzysz statystycznie to wychodzi w plecy tylko trzeba zaznaczyć że te statystyki tyczą się dużych ekspow z ogromnymi zyskami przy których surowce zbierane z ekspedycji są liczone jako 0 i liczą się do statystyk jako pusty eksp. Natomiast w moim przypadku jednak jak dodasz te surowce z ekspow to dają one jakieś 70% całości surowców przywiezionych z ekspedycji, więc jako sukces na ekspach trzeba liczyć zarówno surowce jak i starcie, a wtedy statysty…

• Ja przerzuciłem się z ekspow bojowych LM +dt na bardziej cywilne. Obecnie latam 20k Mt +300-500k LM. Wiem że łapiąc dziurę jestem w plecy, ale tak prawdępowiedziawszy te 300-500k LM odrobić to 2-3dni farmienia idlakow, a w przypadku trafienia piratow/obcych zawsze te 100kk surki wpada, a i spalanie marginalne bo takie coś 1kk dexu tylko pali

• Pamiętajmy cały czas że ogame to gra strategiczna, a dobry strateg musi mieć zawsze kilka strategi i planów: a i b A w przypadku ogame nawet i c, d, e i f na wypadek wywalenia do lobby, lagów, nagłej blokady ataków czy też całkowitego nagłego wyłączenia serwerów. Dobry strateg takie rzeczy musi umieć przewidzieć a GF i nasz polski Team po prostu próbuje nas tego uczyć