Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 561-567 z 567.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
obronca kolejny raz trafiony , coś ostatnio pisał zeby dexu na niego nie tracić ale się nie posłuchalem ;/ pozdro dla gg , buddy i wszystkich sithów aa no i jeszcze konterka ciezkiego sprzętu z jakiegoś ataku, Szo obrońcy zlom w domu Dnia 05-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor edol [SITH] ________________________________________________ Krążownik 7.777 Okręt wojenny 4.895 _________________________________________ Obrońca Decx [DSA] ___________________________________…
-
ło matko człowiek sięna weekend zresetuje a tu 5 stron dramy i gó%*#(burzy nie biorę w tym udziało ale swoje zdanie mimo to wyraże: jesli problemem byl tylko atak na gracza przed oficjalnym rozpoczęciem zabawy to jak dla mnie jest to poprostu niedoprecyzowany regulamin i możnaby postąpić tak jak zrobiliscie czyli gracza, w tym przypadku Złą, usunąć ale rownie dobrze możnaby to zostawić szczegulnie gdy nikt niema nic przeciwko, jestem pewny ze 90%+ ludzi poleciala by na stojącą flote przed rozpoc…
-
Memento Mori & prentki [N-A] vs. Gravitino [B-A] ~16518% @@TOP3 ACS UNI CYGNUS@@
edol - - Starcia Cygnus
Postno ładnie, człowiek na chwile wyjedzie a tu takie rzeczy sie dzieją... gratulacje, super % , obrońcy SzO i powodzenia w dalszej grze
-
#108.ACS; Gravitino [B-A], olszyn3k [N-A] vs Dzon [SHOGUN] - 20087,31% + zbiórka - TOP 1 ACS
edol - - Starcia Cygnus
Posthehe, no i moj acs zbyt długo nie był w czubie , gratulacje ekipie złomującej bo liczba pancy spadłą zacna
-
ACS; olszyn3k i prentki i edol [N-A] vs SzalonyBimbrownik - 16576,48% + zbiórka TOP 1 ACS
edol - - Starcia Cygnus
PostOk, no to wjeżdżamy z daniem głównym:D 180+ gsów bimbrownika wyłapane przez Pape Smerfa na fali w ataku na idlaka pare min przed dodlotem, Papcio dał cynk mnie za co serdeczne dzięki mu , bo inaczej całej akcji by nie było. Trochę się pozastanawialiśmy i wspólna decyzja żeby zaryzykować na pewien %. Traf lub nie chciał że się udało, obrońca w geście kamikaze podstawił reszte swoich gsów nad czym tez sie zastanwialismy, lecz o dziwo potem zaczął zbierać swoj pz (troche dziwna decyzja, chyba że na…