Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-77 z 77.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulacje, niezłe złomowanko. A obrońcy mega SzO za pozytywne nastawienie i dystans do gry PZDR
-
Gratulacje Panowie, jest co przetapiać. Obrońcy SzO
-
Gratulacje chłopaki! Zysk i tak wyszedł wam ładny. Obrońcy SzO, Pozdrawiam!
-
Wszystkim SzO, w szczególności pekinowi, bo nie zebrał złomu. Atakującym gratuluje finezji
-
9k Krążków... Nie mam pytań. Graty pany za ten szybki odwet, a obrońcy SzO i też odwetu, co by na forum nudą nie wiało
-
czy to nie ten Pan został zezłomowany, co chwalił się, że jest top2 i drugi raz ląduje w reckach? Ciężko nadążyć na tym uni, ludzie zmieniają nicki, co chwile. Irytujące to. Atakierom gratki. Obrońcy SzO.
-
To szkoda, że nie wstawisz, ale skoro tak zdecydowałeś to trzeba to uszanować. Trochę cierpi na tym "życie uni". A czy to ST? Zmierzyły się dwie najpotężniejsze floty... Nawet, jak Twoja w 2/3. Pozdr.
-
Cytat od DUDEUSZ: „Bo zgodnie z regulaminem działu ST nie mamy do tego prawa. ” Strona przegrana może zamieścić RW po 24 godzinach, chyba że nie spełnia progu % ale to chyba niemożliwe.
-
Cytat od Acetonitryl: „Cytat od Agness: „Cytat od Godmode: „a RW z Aceta liczone? ” co ma rw aceta z ta wojna w spolnego??mowisz o wczorajszym starciu??jak tak to podaj choc jeden powod dla ktorego moglby byc liczony?? ” Jakby było liczone to MNS by dostało dodatkowe 3kk % w plecy bo agresor miał większe straty niż ja Tyle w temacie. ” Dlaczego nie wstawiliście RW do ST?
-
Gratulacje TOR. W mojej opinii jesteście obecnie najlepszym sojuszem na universum.
-
Strasznie słabo to wygląda, bo najpierw wypowiadają wojnę, a później tłumaczą się, że nikt od nich nie gra. WTF? Gratuluję zwycięzcom.
-
Gratulacje! Takie starcia zasługują na szacunek właśnie. A nie jak ktoś powyżej napisał, samo bycie w top - które akurat w tej grze można kupić za pieniądze. Tu agresor też wyjątkowo skromny, więc wzbudza tym większą sympatię. MNS mimo wszystko należy się szacunek za to, że rozruszali trochę to uni (wypowiedzenie wojen). To, że na razie przegrywają też nie ma znaczenia, bo przecież ta gra to powinna być przede wszystkim zabawa. Pozdrawiam.