Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 77.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wielkie gratulacje, majstersztyk. Agresorzy zapewne połasili się na floty BoD i tutaj spotkała ich kara. Było jakieś ostatnio RW, gdzie obrońcy stali i wtopili, pewnie się tym posiłkowali. Cóż, myślę, że za częścią agresorów to jednak nikt nie będzie tęsknił.

• Gratulacje, i znowu ładne tankowanie Obrońcy SzO

• Fajnie, że poruszyłeś ten temat. Młode uni, a bardzo szybko się wyludnia z powodów, jak powyżej napisałeś. Jeszcze trochę i liczba kont spadnie poniżej 1000, więc może warto przeprowadzić zmiany wraz z innymi uniwersami, bo później już się nie doczekamy... Czy administracja i GF może działać w czas, nim będzie za późno?

• Patrząc na przyrosty naszego zbanowanego top1, tydzień bana za push to wręcz żart. Założył konto 2 tygodnie po starcie uni i w 3 tygodnie z top 100 wbił bodajże top 5. A dojście do top 100 też zleciało w oka mgnieniu. Nie opłaca się push za tydzień bana? Nastukał już 30 mln punktów wyłączając wydobycie na noc i nie latając

• Ryland, widzę, że znalazłeś kolejny sposób na ST po klepaniu eko, teraz jest powrót z urlopu Graty, bo widać posłużył Obrońcy SzO!

• Cytat od 'nightmare': „... trzeba pozbierać transportery z planet ... ” No właśnie, procent do wojny mógłby być większy, ale to już wypowiadający ustalili pzdr Graty i Szo (?)

• Gratulacje chłopaki, dobra robota obrońcy SzO, a skoro nic nie robi a idzie w górę, to szybko pójdzie pzdr.

• @ciap Może dlatego kończą grę po fuzji, że fuzja została przeprowadzona zbyt późno? I po prostu różnice w statystykach pomiędzy łączonymi uniwersami są zbyt wielkie? Tego nie wiem, ale na zdrowy rozsądek, tak bym obstawiał. Wydaje mi się, że trzeba szukać przyczyn, a nie patrzeć na skutek bez refleksji. Niemniej strasznie mnie też dziwi, że GF w dalszym ciągu kasuje idlaków. To najtrudniej przeboleć. Czy ktoś wie, dlaczego mimo spadku liczby kont na uni, ciągle, od tylu lat, to robią?

• Co za cebula w komentarzach, naprawdę. Nie udzielić odpowiedzi, tylko żałować fuzji, bo na jakiejś Librze, która tutaj nikogo nie obchodzi, jest 100 graczy aktywnych mniej. To jest żenada. Zawiść, eh ręce opadają. Dorado jest stosunkowo młode, to fakt. Ale liczba kont spada w zatrważającym tempie. Osobiście dawno nie grałem i np. nie wiedziałem, że fuzje średnio są co 2 lata. W tym tempie kasowania kont przez GF (idlaków) za 1,5 roku zostanie może z 500 kont (już jest tylko 1300). Trzeba się upo…

• @Neferet No to lipa, ale coś w tym jest, bo też nie wyobrażam sobie gry na większym speedzie. Lubię w spokoju iść do kibelka Biorąc to pod uwagę to universa są skazane na wymarcie. Pamiętać należy, że prędkość floty zawsze można podnieść badaniami. W drugą stronę to nie działa

• Niech połączą wasze uni, Cosmos i Dorado - podobnie punktowo. Na Dorado już się robi licho. Niedługo liczba graczy (raczej kont) spadnie poniżej 1600. EDIT: Żeby było sprawiedliwie, musieliby zrobić to bardzo szybko. Na swoim przykładzie: na Dorado jestem top2 eko. Wyłączając top1 eko Dorado, na Bellatrix (mimo, że najstarsze z 3) byłbym top 1 eko, a na Cosmos top 4. Mamy speeda x6 i mogłoby tak zostać albo po fuzji nawet zwiększyć. Tak, więc łączyć póki czas i Dorado nie odstawi reszty. EDIT2 J…

• Gratki, na wesoło i ten dex BSzO Gluszci

• @ciap Bardzo fajnie, że poświęciłaś swój czas i wyjaśniłaś sprawę, bo to rozwiało wiele wątpliwości i w zasadzie rzucało zły cień na team, więc uważam nawet, że ktoś powinien to wyjaśnić i dobrze, że wzięłaś sprawy w swoje ręce. Widzę, wiele osób udawało ekspertów, trochę teraz wyszła siara.

• Graty, przetapiaj w rece. Obrońcy zgodnie z wolą agresora SzO

• Cytat od DUDEUSZ: „Cytat od Hefajstos: „Nie wiem dokładnie o co chodzi z tym VPN, ale jeżeli o sieć, to jest coś takiego jak hot spot i można korzystać na lapku z internetu ze swojego telefonu. W czym więc problem? ” To może się doedukuj zanim zaczniesz mówić (a w zasadzie pisać). Wszystkim wyjdzie na dobre wink.png Cytat od Yossarian: „Albo zmieńmy regulamin i wywalmy zapis o pushu i multikontach. Sytuacji na uni to i tak nie zmieni, a niesmak współistnienia równych i równiejszych zniknie. ” W …

• GO twierdzi, że były logowania, Ty - że nie, komu wierzyć? Coś jest w tym, co napisał Jesiou. Ja tam bana nie dostane, bo gram na 200% czysto. Nie wiem, jak wygląda Twoja praca, ani internet w niej, więc moje rozwiązanie było bardzo logiczne. Niemniej jesteś świetnym graczem, uni ucierpiało na Twoim banie, bo zawsze to było ciekawej poczytać ST. Powodzenia na emeryturze, albo jeżeli wrócisz i zaakceptujesz "stare/nowe" zasady.

• A mnie nie dziwi, że GO poświęca więcej czasu na sprawdzanie graczy ze ścisłego top. Moim zdaniem to jest w porządku, ale niestety zgoda na push i to tak jawny, że z jednego sojuszu, w jednym układzie są przelewane surowce z jednego konta na drugie i potem konto pushujące idzie od razu na urlop... No ludzie bądźmy poważni. Co do Aceta to ja tam nie wiem, ale dostał też ostrzeżenie. Zabronione to zabronione i tyle. Nie wiem dokładnie o co chodzi z tym VPN, ale jeżeli o sieć, to jest coś takiego j…

• Macie na uni tylko jednego pushera? Zazdro. Na Dorado doszło do tego, że przekrzykują się, kto spushował się bardziej. To jest dopiero dramat.

• Gratulacje, szybka akcja z pięknym zyskiem. Obrońcy Szo.

• Gratulacje, ręce same składają się do oklasków... zacny zysk. Szynie powodzenia w realu albo szo jeśli wróci. Pzdr.