Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 359.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Ayden: „w sumie chciałem x5 ale i na x5 już mi się nie chce, teraz liczy się w grze tylko hajs, "zezłomują Cie, to co kupisz nową flote za anty" teraz tak wygląda gra, za rok będzie falanga moona za 200k anty.. nowych nie przybywa, większość dobrych graczy odeszło..” Pierdzielenie. Na jakiś uni był gość który co dostał złoma to kupował surowce - budował za nie flote i znowu był top 1. Baggio? Coś takiego.. Ostatnio ZNOWU dostał złoma. Już nie jest top 1. Kasa kiedyś się kończy
-
Manchester United
Mind_war - - Piłka Nożna
PostCytat od Mati: „Myślę, że pan Mieciu, co chodzi co niedzielę wypić piwko i oglądnąć grę Izolatora Boguchwała też wie wszystko o tym klubie. Ba, może nawet grał tam 30kg/20lat temu. Nie znaczy to, że od razu będzie dobrym trenerem. Za nowego trenera zazwyczaj pierwszy mecz wychodzi - jest jakaś mobilizacja piłkarzy, żeby się pokazać, jakaś zmiana, ochota do gry większa. Nie wiem od czego to dokładnie zależy, ale tak jest. Poczekajmy na te trzy pozostałe mecze, zobaczmy jak to będzie wyglądać i do…
-
Manchester United
Mind_war - - Piłka Nożna
PostZobaczymy jak będą się toczyć kolejne mecze z Giggsem jako menadżerem United. Ale wystawienie zupełnie innego składu niż ten jakim grał Moyes również miało tutaj wpływ na wynik - nie tylko słaby przeciwnik. Moyes nie miał pomysłu jak złożyć zespół, kogo wystawić. Giggs będąc w Manchesterze United od 14 roku życia wie o tym klubie praktycznie wszystko - zna każdego piłkarza tej drużyny.
-
Manchester United
Mind_war - - Piłka Nożna
Post4:0 z Norwich jak na razie. Czy to oznacza koniec czarnych dni Manchesteru które zapoczątkował Moyes?
-
AntiGameReborn
PostCytat od zefir: „Mind_war, w zakładce Galaktyka są kolumny opisane jako: Kod źródłowy (1 linia) kliknij w słowo Planeta lub Księżyc i sprawdź, czy teraz CI się to menu pokazuje” Dzięki wielkie
-
AntiGameReborn
PostNajeżdżając na planete w Galaktyce nie moge rozwinąć MENU w którym są takie opcje jak "Szpieguj" "Atakuj" "Transportuj"
-
AntiGameReborn
PostCytat od Francolino: „Please explain me what's causing those "lags".” Laguje szczególnie w zakładce "Flota". Gdy próbuje wysłać flote często wszystkie opcje się nie ładują i jedynym wyjściem jest ponowne kliknięcie "Flota" i zaczęcie wszystkiego od nowa. Wszystko co poradziłeś było robione a jednak takie lagi się zdarzają od czasu do czasu.
-
AntiGameReborn
PostRównież odczułem duuuuże lagi nowego AGO
-
Na "pewnej grze" są tzw. "światy specjalne" Tam są kosmiczne prędkości i świat trwa np. 2 godziny. (kosmiczne prędkości = atak trwa 10 sekund) Kto wygrywa ten otrzymuje "antymaterie" (u nich to się inaczej nazywa, zapomnialem już jak). Poza tym, w tej grze "normalne światy" kończą się, a warunki zakończenia świata są podawane już przy jego starcie. E: To tak apropo pomysłu jurasa.
-
Nowe Filmy
PostJako zupełny laik w świecie Wladcy Pierścieni i Hobbita poszedłem na drugą część Hobbita (pare godzin wcześniej oglądając część pierwszą). Film był dla mnie genialny, nie czułem tego "wydłużania scen", a widząc koniec filmu czułem się zaskoczony, że nastąpił tak szybko, choć mineły ponad dwie godziny.
-
Cytat od .:Neytiri:.: „ ale i tak jedno jest pewne umiejetnosc to najcenniejsza rzecz, mozna stawic za surowce obrone, ok, to mozna tez leciec w acs i wtedy obrona nic nie da, a itak obrona za anty to jest do ilu? 100k pkt to tak, ale po tem tylko skill wniosek, klepac eko do 100k narobic sobie moony i zaczac zabawe i klopot z glowy” To chyba masz te 105k pkt tylko. Mając 2,5kk pkt jak lece aby kogoś zezłomować, a na planecie ma on ponad 50-100kk surowców no to sorry, ale jednak z tego da rade p…
-
na kłopoty Denior'owski!
Mind_war - - Archiwum CT
PostWesołych Świąt
-
Skoki narciarskie
PostPo dzisiejszym konkursie - na pewno pokuszą się o medale! 4 Polaków w pierwszej 7 - w tym dwóch na pierwszych dwóch miejscach.... Genialnie