Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 359.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Po prostu Valefor
Mind_war - - Archiwum CT
PostKim jesteś i czemu zabierasz robote Marcik
-
Uganda PS. Bez informacji o fladze byłoby trudniej
-
Czad się zgadza
-
Cytat od sanecrossek: „Antigua i Barbuda” Tak jest. E: Zadaję kolejne bo sanec to leń i nie da mi zjeść śniadania 70% ludzi zatrudnionych w rolnictwie. Mniej niż 20 mln mieszkańców. Dominującą religią jest Islam Niepodległość państwo to uzyskało w II poł. XX wieku.
-
Nadal nie. Jedną z wysp tego państwa odkrył Kolumb w 1493 roku. W XVII wieku wyspę tę skolonizowali Brytyjczycy Państwo zamieszkuje mniej niż 100 tys. ludzi.
-
Nie, ale dobry kierunek Głowę państwa reprezentuje gubernator.
-
Państwo utrzymujące się głównie z turystyki którego "głową" jest królowa Elżbieta II. Religią dominującą jest protestantyzm. Uzyskało niepodległość nie więcej niż 50 lat temu.
-
Kiribati
-
Cytat od Indestructible: „Cytat od kruszynka: „Ee to jak już gifkujemy to ten bardziej pasuje Hrhr, to tygrys Enzo. <; 916f475be6382059bca17b33277d0d1f.gif Tygri czy po przebudzeniu też wyglądasz tak uroczo czy raczej masz ochotę wszystkich pożreć? Poddajesz w wątpliwość to, że nie zawsze wyglądam uroczo? Trzeba zapytać tego, kto ze mną spał. :D” ” Potwierdzam - wygląda uroczo Cytat od Mind_war: „Wyjdziesz za mnie? No nie wiem.. A będziesz mi gotował? I co? Co będziesz gotował? ” Pierogi z mięse…
-
Geograficzny!
PostPrzepraszam oddaję.
-
panWpolo (Nikt) & all (Ted Mosby) & pawel1000 [GEN] vs najemnik [VDM] - 19195,57% - TOP 4 ACS
Mind_war - - Hall of Fame
PostTyle pisali, tyle gadali i polecieli na -500kk Nie no kocham Was Gratulacje Misiaczki
-
Geograficzny!
PostPico
-
Geograficzny!
PostPico del Teide Mhmm... raczej źle więc strzelam po raz drugi: Kerinci
-
Cytat od smoki: „./me gryz Gryzek Dlaczego Gryzek siedzi tak cicho? Jak Gryzek spędził Święta? Lubisz Święta? Gdzie zaplanowałaś wakacje? Lubisz gorące upalne lato? PS> smok spełnia 3 życzenia - powiedz jakie wybierasz” Jaki gryzek? To jest najprawdziwszy Tygrys! Aż mi się przypomniał klasyk. "Do lwa kurcze? Do lwa? "