Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 569.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
SOLO; LEGION99 [ZLY SEN] vs Trojan [SG-UF] - 86384,31%+ 1595,15% + zbiórka
dramat. - - Hall of Fame
PostHa! Gratki Misiek Ładnie ruszyłeś stateczki, bo troszkę pordzewiały Jak zwykle dziękuję za specjalne dedykacje Do naSTępnego, a obrońcy Szo
-
Info compte v3
Postboard.origin.ogame.gameforge.c…s/2056-infocompte-script/ Przy okazji, troszkę nie ten dział. Zamykam.
-
Cytat od Starsky2: „Mefciu zostaje w domu. Ktoś musi gotować obiad jak faceci złomują :D.” I grzać łoże... co racja, to racja Imperatorze! Cytat od _VoXu_: „NIe sądziłem że po tylu latach będzie nadal Cię tu można spotkać!!! Grasz w OGame jeszcze? gdzie? dlaczego?” No wiesz... miałam tylko krótką przerwę i niestety później zostałam na dłużej, jak widać Gram, na X,U,A, a dlaczego - hmm... pewnie ze względu na ludzi
-
Cytat od Gootek: „\o Madzia Za jakiego człowieka się uważasz ? A kto powiedział, że uważam się za człowieka? Jaki kolor przeważa u Ciebie w ubraniach ? Biały i czarny. Co podpowiada Ci serce ? Nie idź w stronę światła! Masz jakieś kwiaty w pokoju ? Kaktusa Zdzisława. Dużo w siebie inwestujesz ? Jedzenia i owszem. Co chciałabyś osiągnąć ? Mentalny spokój. /me yyy zmień nick Ale czemu? ” Cytat od Marvin: „Dlaczego dałaś mi się odstawić na ponad 1M pkt? :(” Żeby mieć większą frajdę jak już Cię dogo…
-
Cytat od Marvin: „Czas najwyższy, bo strasznie nierozsądnie się rozbudowujesz. Depozyt sojuszniczy na moonach to przecież podstawa jakie masz wytłumaczenie?” Przepraszam no... Cytat od Gootek: „Hej Madzia Hej hej :* O czym marzysz ? Nie mam marzeń, posiadam cele, które powoli realizuje. Czekolada czy batoniki ? Karmel! Ciastko... Czeeekolaaadaa. Co zrobiłaś w życiu szalonego wartego pochwalenia się ? Wyczyniam same szalone rzeczy, szczególnie z Asią Jakie słowo powtarzasz najczęściej ? Nie mam p…
-
Cytat od Marvin: „To kwacha trzeba złomować? Przecież on sam się zezłomuje. Do piątku tyle czasu, a mnie palce świerzbią... Będziesz miała coś przeciwko jak zezłomuje pół IND w ciągu tygodnia?” Błąd, jego już zezłomowali! Nie będę miała, wręcz pożyczę Ci paliwa, jak będzie trzeba, chyba, że nadal masz spory zapas.
-
Cytat od Gootek: „\o/ Madzia Jakbyś mogła się urodzić w wybranym miejscu na ziemi to gdzie by to było ? Pewnie w szpitalu, tak sądzę. Twoja ulubiona postać w literaturze ? Odyseusz - ogólnie nie mam, ale jakbym miała wybierać to właśnie on. Wolała byś latać czy czytać w myślach ? Czytać potrafię, a co do latania - mam lęk wysokości. Jakbyś mogła zakazać czegoś w naszym kraju to co by to było ? Zakazy są po to, żeby je łamać, więc po co ustalać coś absurdalnego? Raczej chciałabym coś znieść, niże…
-
webber, zUy ares, Mallory Knox, Mickey Knox, zUy kUn [MNS] vs dawczu, Eddard Starsky, Knopers, ZUAKUNA , DrJoint [GEN&BWOLF] - 78502,49% - TOP 1 ACS :E wojna
dramat. - - Hall of Fame
PostAle fajnie się porozbijaliście Cała akcja miód malina, strat sporo, ale ile frajdy! I jaka gorąca dyskusja się zawiązała w sojuszu przy okazji Jest mega %, jest zabawa. Wszystkim wielkie BSzo! Co ma być to będzie i do naSTępnego