Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
tak na takie poświęcenie można być gotowym. Ładnie zrobiłeś ładnie. Niestety wczoraj nawet na disqu nie byłem w stanie śledzić tego nie mniej jednak wyszło bardzo przyjemnie. Dużo gratulacji skladam
witam. Jak to wczoraj napisał @Kicki gdzie się podział ten kot który skanowal i latal... Jako że skanować dalej mi się nie chciało to sam zalatwiles mi to starcie XDXD dziękuję bardzo Pozdrowienia. Mns, hanza z nekkara, oczywiście Pac misie octans oraz swing z sombrero (mała mi wracaj do piwnicy) @KrzysDRJ @Keisper @thats, @Fifi, @Poka Bydlaka Smierdziela, @PaulVanDzik, @PER ASPERA AD ASTRA, @smitty1, @Inchangee, @dmx, @Elmo i Kruk, @Neferet (co by duzo powiadomien nie bylo xdxd) @Stachu Dnia 09…
zostawię sobie tu miejsce na wierszyk ale potrzebuje czteronatchnienia lub nawet i szescionatchnienia jeśli żona nie zorientuje się xD ale póki co ja tak mega graty. O recki się nie bój zawsze mam. No i zaraz moje wstawię dzięki tobie zrobione
Rafciu co ty tak po imieniu? To aż niewiarygodne że tak się bezszczebelnie zachowujesz. Jako pokutę proszę 10st o bunkry zrobić. Kicki gratulacje uporu i dorwania
no właśnie. A już sobie zrobiłem porządek na forum z powiadomieniami ( @Neferet chyba też XDXDXD)a tj taki zonk XDXD gratulacje. Obrońca dość często w reckach .
hehehehe latamy latamy. Znaczy ja nie latam. @Neferet ja takim kochany przecież. Pomysl jak mi pięknie śniadanie smakowało pisząc to wszystko XDXD Kicaj przetapiaj na dtki bo jak widać wszystkie na Unii coś mają w sobie ciekawego