Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 564.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
wyszło bardzo ładnie. Atmosfera też ważna bo ostatnio to co się na kogoś tylko sondę wyceluje to od razu krzyki dziwne. A tak to zawsze na plus. Gratuluję agresorom, bardzo miło jest sojuszniczy ACS widzieć. Obrońcy szo zycze
-
witam. 1. Bo już prawie wszystko rozniesliscie 2. Bo mnie już nie było na tej stronie z st 3. Bo keisper zrobił mini st 4. Bo kicki dostał rakietami 5. Bo stachu dostał rakietami 6. Bo może Nefcia mnie nie zabije jak uzupełnię wpisy 7. Bo miałem mega roboty w pracy i w końcu trzeba było się odstresować 8. Bo spadł nowy śnieg i trzeba było gonić z szufla 9. Bo zupa była za słona 10. Bo mam 39goraczki 11. I dlatego nie pije tego co zawsze 12. Prawdziwy powód 11 to to że wczoraj bylo jakieś święto …
-
nie za dużo wyszło ale jakoś tak stało samotnie.... Ave mns Dnia 30-01-2021 22:53:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kot na kacu [Mns] ________________________________________________ Krążownik 150.000 Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Bezbarwny ________________________________________________ Mały transporter 13.992 Duży transporter 3.358 Lekki myśliwiec 659 Ciężki myśliwiec 42 Krążownik 1.323 Okręt wojenny 4 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.430…
-
Indus umie się bawić czyli nasze mini ST - Jeden próg 200% solo 400% acs
Kot na Kacu - - DiD Indus
PostKot na kacu [Mns] vs. PiotrekPe ~ 480.49% Dnia 29-01-2021 10:38:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kot na kacu [Mns] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 988 _________________________________________ Obrońca PiotrekPe ________________________________________________ Mały transporter 1.461 Duży transporter 2.753 Lekki myśliwiec 14 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 96 Okręt wojenny 46 Sonda szpiegowska 9.565 Satelita słoneczny 4.154 Crawler 941 Pathfinder 1.3…
-
Indus umie się bawić czyli nasze mini ST - Jeden próg 200% solo 400% acs
Kot na Kacu - - DiD Indus
Posto odswiezyles ten dział. Gratulacje. No to też coś niedługo dorzuce. Jak ja tu pisalem to kicki robił st. Jak Ty piszesz to ja xd