Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Graty Pazik przepiekny procent i zysk, oby tak dalej Eko juz potezne wiec dospawaj tej floty a przedewszystkim reckow Jak nie wiesz co robic z zyskiem to podeslij, ja zawsze wymienie na paliwko Pzdr
Dnia 30-12-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wilku_u68 [3 X] ________________________________________________ Pancernik 44.444 _________________________________________ Obrońca Doktor Doom [DPF] ________________________________________________ Mały transporter 455 Duży transporter 77.688 Lekki myśliwiec 17.954 Ciężki myśliwiec 303 Krążownik 1.771 Okręt wojenny 345 Statek kolonizacyjny 10 Recykler 992 Sonda szpiegowska 42 Bombowiec 292 Niszczyciel 286 Gwiazda Śmierci …
Mimo że nie pograłem za długo również dziękuję ekipie, naprawdę fajni ludzie, dzięki nim zmieniłem nawet zdanie o PN, nie o wszystkich , ale zawsze to coś. Gratuluję wam wygranej i zycze owocnej gry Jeszcze raz przepraszam za w sumie żaden wkład, ale wiecie jak to było.