Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 869.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• @Art powtórzyć wątpię ale można sprawdzić zostawiając nieodebrane wiadomości 7 dni czy czasem nie znikną wcześniej

• Rynek - kosz

Koloc - - Błędy w grze

Kasowanie wiadomości z kosza rynku nigdy dobrze nie działało. Da się je skasować tylko pojedynczo...

• Dziwne bo to co wkleiles sugeruje odebranie surowca przed wiadomością poniżej...u mnie takie puste wiadomości z rynku pojawiają się po odebraniu surki nigdy mi się nie zdarzyło żeby tak się stało przed odebraniem...

• błąd rynku

Koloc - - Błędy w grze

Autozapytania na rynku wróciły do wersji w której można było kupić wszystko taniej a teraz dodatkowo "uwolnili" przelicznik i da się dostać coś poniżej minimum ;)) biedni sprzedający znowu się zrażą i nie będą mogli sprzedać po max...

• Brak banów za lewe surowce z rynku

Koloc - - DiD U68

Wrum no przecież były na forum wyjaśnienia, że rynek działa już tak jak należy więc wnioski wyciągnij sam? Pytałem w ticketach SGO wskazujac konkretnych graczy na ktorych miałem dowody w postaci screenow ze stat ze jeden drugieu pomaga sprzedajac min/max. Banów nie ma do dziś bo to "legalne". Jedyna odpowiedź jaką dostałem kiedy będzie ban - wspieranie jednego konta silniejszego przez drugie słabsze non stop handlami między sobą (weź to udowodnij z pozycji zwykłego gracza?)

• Rekordy Uniwersum 68 (2020-12-31)

Koloc - - DiD U68

No nie ale jest kilka osób mających 20 kk lm jakby ktoś z nich sprzedał inne statki i wymienił na lm to byłby o sporo do przodu w ilości komarów w porównaniu do osoby normalnie je budujących...

Koloc - - DiD U68

Ale wy jesteście materialiści...nawet jak ktoś jest na minus to może mieć rekord dla zasady... wcześniej wszyscy się oburzali topieniem kont w handlarzu, teraz co to za problem powymieniac floty na kontach? Nawet że stratą dostajesz dużo więcej niż kiedyś mogłeś dostać w handlarzu złomu...raj dla multikonciarzy

Koloc - - DiD U68

Ale to nie to samo zbudować a kupić...mogę sprzedać wszystko co mam a kupić jeden rodzaj statku i zrobić rekord

Koloc - - DiD U68

Powiem wam że rekordy flot przestały mieć rację bytu skoro gracze mogą się nimi wymieniać do woli...

• PRZEPROSINY FILU

Koloc - - DiD U68

Zygunia jak chcesz namiary na prawnika co zajmie się udostępnianiem Twoich danych osobowych to daj cynk a na PW trochę żywej gotówki można na takich cwaniaczkach zarobić

• To ja mam pomysł Zefir na Twój wzór zamiast jedynek za każdy labek dawać do wzoru jakąś większą ilość np (1,1*1,1 - choć to przy setce laboratorium niewiele zmienia...musiałoby być 1,25*1,25 to już lepiej wygląda) wtedy przy 100 labkach mielibyśmy 125*1,25=156,25 wiec mianownik by rósł z każdym poziomem laboratorium znacznie widoczniej niż ma to miejsce teraz

• To jest przygotowanie do uf żeby wszędzie było tak samo

• Ty jesteś oszust i miałeś więcej planet koło siebie plus lepsze badania ergo dalszy zasięg rmp i możliwość dłuższego słania no chyba że używałeś skracania Może i było 120 ale 290 to przesada

• Jesli wysyłanie wiekszej ilosci atakow rakietowych nie ma słuzyc zniszczeniu obrony tylko zaspamowaniu podgladu zeby np nie widziec atakujacej floty (nie rmp) to moim zdaniem jest spam i ban. Natomiast sam jak jeszcze mi sie chciało rakietowac z 2 planet jednoczesnie po kilka tys rmp to zdazylo mi sie miec 90 atakow w podgladzie tylko ze to było 90 x 50 rmp - celem wyzerowania obrony przed wlotem po surke...Ataki po 1 szt rmp to powinien byc zawsze ban jesli są w większej ilości

• Rynek - dyskusje

Koloc - - Porozmawiajmy o OGame

Nie ma ticketa z "dowodami". Nie ma bana. Jest ticket z sugestiami odn. sprawdzenia tego czego zwykły gracz nie widzi w statach - nie ma bana - bo niczego nie znaleźliśmy, nie wkleiles dowodów, operatorów za mało albo zgłoszony gracz ma "plecy" i jest nietykalny

• Rynek - dyskusje

Potwierdzam co pisze Mirmir...mniejsze opłaty są tylko z wykupionym admirałem flot

Koloc - - DiD U68

Tymi naszymi rekordami to se możemy tyłek powycierać...wystarczy, że za rok przyjdzie tu do tematu 10 nieznanych graczy z wynikami mnożenia wszelkiej maści od wprowadzenia nowej wersji i każdy nasz rekord można w 5 minut pobić mając troche anty

• Ty rzeczywiście masz prawie mniejszą flotę niż ja Graty

Koloc - - DiD U68

To 130k pionierów to rekord? nie żartujecie? Ja mam ponad 200

• Rynek - dyskusje

Szpiegowanie też uniemożliwia ruchy na rynku