Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 220.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
OKA: Dzień 11
Post2:453-2:146
-
OKA: Dzień 10
Post200
-
OKA: Dzień 9
Post2009
-
OKA: Dzień 8
PostSirius
-
OKA: Dzień 7
PostPancernik
-
OKA: Dzień 6
Post1091
-
OKA: Dzień 4
PostNumer 50
-
OKA: Dzień 3
PostNa pozycji numer 8
-
OKA: Dzień 2
Postmoderator działu Pierwsza Pomoc, FAQ
-
Cytat od Qnick: „No to czekamy na powrót "Twardego". Ktoś go jeszcze pamięta? Może wpadnie i podeśle w końcu te dowody na to że Mroczny się pushuje. Gratuluje starcia, ciężko będzie pobić ten wyczyn na 30% złomu. ” ja pamiętam z u66 Bardzo "specyficzny" gracz jeden z tych bardziej popier....dzielonych. @Femmefatale żyjesz ? Pamiętasz ?
-
OKA: Dzień 1
Post3 października 2002
-
"umarł król niech żyje król " Gratulacje Mroczny ! Zysk i procent potężny ! Pozdro od starych znajomych z u66
-
Cytat od ArtemisEntreri: „Gratki ataku jeszcze ok 6kkk i bedzie odbudowane Zdarza sie najlepszym usnac ” "Wąski, jak ty mnie zaimponowałeś w tej chwili" Z wiadomych przyczyn nikomu nic gratuluję ani nie życzę ------------------- Pomijając kwestię samego starcia to mam nadzieję że i dziki i latte będą grali jak najdłużej , dzięki Nimi to uni żyje, czasami może nie tak jak powinno, ale lepsze to niż nic Dla wszystkich trolli...wszystkiego najlepszego,. Wasze zdrowie ! Pozdr Bryku
-
Może kogoś zainteresują statystyki takie bardziej ogólne przy 2 różnych taktykach to coś naskrobalem o swoim przypadku: 1. polowanie na piratów lmami 2. loty mtkami Zyski z odkrywcy nawet bez piratów i obcych dają bardzo dobre wyniki. Przez 3,5 tyg stycznia latałem non stop lmami 7 x 700 tys i faktycznie dało się odczuć różnice w zyskach względem generała którego miałem do 30.12.2019. Niestety, ale końcówka stycznia (do dziś włącznie ) przynajmniej w moim przypadku to totalny zjazd jeśli chodzi …