Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 369.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Starrk: „@buleon ale @edes miał na myśli gamonia @ale cios antynazista Szczerze to wszystko zależy od częstotliwości tych eventów w grze. Raz do roku? Ok, nietrafiona inwestycja. Co miesiąc? Przetopić konto na jedną kopalnię mety na pozycji 8 i odcinać kupony z kolejnych eventów ” co wy tu do mnie ... ?xd dajcie wegetowac w spokoju ... ja na kolejne odslony ogame patrze juz bez entuzjazmu... ale z tego co czytam co tu sie na tucanie odstawiło to chyba czas wyslac ticeta, ze zamierzam br…
-
Cytat od powyginany drucik: „Cytat od ale cios antynazista: „a duza ta roznica miedzy 8 a 10? dla metalu ? ” Poz. 6 oraz 10 - bonus 17%Poz. 7 oraz 9 - bonus 23% Poz. 8 - bonus 35% ” a idac za ciosem jesli na 10 jest zimniej i wiecej dexu da to niz 8 (cieplejsza) to czy ta roznica pokrywa te 18% dla mety ...??? teraz mam -7 do +33 na 10 poz metal 52 dex 44 zmieniac to na 8 ??? reszte i tak zostawiam na 15 poz bo nie bede zwozil 3x dziennnie mety a dex mniej miejsca zajmuje... ale ta jedna chyba p…
-
@Art ale odnoszac sie do info a nie jakis pingów nie sadzisz ze brzmi to jak soft lockdown ... ? czy nic nie wiecie i czekacie na info o co chodzi? problem jest tylko w grach GF czy wogle ? info brzmi w tlumaczeniu googla : W tej chwili mamy do czynienia z poważnymi problemami z Internetem, które dotyczą wszystkich gier. Wygląda na to, że jest to ogólny problem z siecią i nie jesteśmy pewni, czy możemy to naprawić, ponieważ nic nie jest zepsute po naszej stronie. Jest to problem z globalną sieci…
-
- 30 sierpnia 2020 - ± 0 - # 1 Cześć wszystkim, W tej chwili mamy do czynienia z poważnymi problemami z Internetem, które dotyczą wszystkich gier. Wygląda na to, że jest to ogólny problem z siecią i nie jesteśmy pewni, czy możemy to naprawić, ponieważ nic nie jest zepsute po naszej stronie. Jest to problem z globalną siecią, który nie jest związany z GF - dostawcy są teraz nad tym, aby go naprawić, ale możemy tylko poczekać, aż to zrobią, ponieważ nie jest po naszej stronie unsure.png Należy pam…