Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-369 z 369.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
no no ... pocieszne starcie ... moze wiecej checi bedziesz mial do latania .... dex bedzie czekal na dalsze przeboje
-
no to na powaznie sie dalej bawicie ... graty starcia kozacko
-
ysz ty cycu... nawet nie pochwaliles sie ze jedziesz z tym koksem dalej .... no niech ja to podlicze ... niech planeteki przeniose na 12 poz. heh co do pawelosa to jakas racje ma chlopak condziorna dawno konto oddala a dalej wisi (choc nika odszukac kto sie z niej puszuje) i zmienic) powinno byc tylko tych co aktualili minium raz na rok, poniewaz nawet jak juz ktos jest wpisany to i tak ilosc kopaln ze stanem faktycznym i tak sie bedzie roznic .... no ale nie moj cyrk nie moja zajawka rob cycu j…
-
to moze jeszcze takie pytanie bo bajzel macie nieziemski rozumiem ze moge dla wlasnej zabawy bedac dalej na urlopie (na starym uni) sprzedac dla beki cala obrone i stateczki u handlarza..? pokasowac planetki ba nawet zaznzaczyc konto do usuniecia ... ?? jak domniemam taki czyn nie ma wplywu na dalsza gre..? a wszystko co skopiowane to juz "święte" ?
-
ja wam chaos dam przecież to ustawiony push byl heh ostatnio mnie nie bylo by w dawac sie w dysputy wiec tu swoje graty dla postawy waszej złoże bo tak czy siak kazdy wie ze tyle czasu warto bylo wmarnować pozdr Kel
-
nie no zacne starcie pezet tez rewelacja ... graty
-
pinknie panie terry ... przetapiaj i dalej lataj ....