Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 474.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
zuy skar [N-A] vs. Darkstar ~ 2833.75% / zuy skar [N-A] vs. Darkstar ~ 4308.68% / zuy skar [N-A] vs. Darkstar ~ 7431.52%
skar - - Starcia Yildun
Postyoutube.com/watch?v=Nx_qP2nEcmY Dnia 16-04-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zuy skar [N-A] ________________________________________________ Krążownik 111.111 _________________________________________ Obrońca Darkstar ________________________________________________ Mały transporter 11.111 Lekki myśliwiec 113.693 Recykler 50 Sonda szpiegowska 44 Satelita słoneczny 3.010 Wyrzutnia rakiet 39.097 Lekkie działo laserowe 55.385 Działo jonowe 100 Wyrzutnia plazmy 752 Mała …
-
uni jak nie unióch ka
skar - - DiD Volans
Poststki robic w wekend? paanie nie po kolei w glowie by trzeba chyba miec na cos takiego...
-
skar [N-A] vs. Raffal [WETERAN] ~ 8937.07% / skar [N-A] vs. KUPIE DEUTER [B-S] ~ 2334.94% / skar [N-A] vs. KUPIE DEUTER [B-S] ~ 6215.86%
skar - - Starcia Yildun
PostCytat od ...=Vegeta=...: „Informuję, że wszelkie transakcje kupna sprzedaży z Raffałem należy finalizować najpóźniej w piątek wieczorem. ” zapamietam na przyszly wekend
-
skar [N-A] vs. Raffal [WETERAN] ~ 8937.07% / skar [N-A] vs. KUPIE DEUTER [B-S] ~ 2334.94% / skar [N-A] vs. KUPIE DEUTER [B-S] ~ 6215.86%
skar - - Starcia Yildun
PostCytat od sorro03: „Skar patrząc jakim noobem jestes grajac UFSem to jak grasz normalnie zapewne jestes zwykla farma ! ” youtube.com/watch?v=mvbYoQGrhFA Dnia 07-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor skar [N-A] ________________________________________________ Pancernik 111.111 _________________________________________ Obrońca Raffal [WETERAN] ________________________________________________ Mały transporter 8.000 Duży transporter 28.000 Lekki myśliwiec 15.905 Ciężki myśl…
-
Cytat od NowyLolek: „Życie życie jest nowelą..... Jak se Sorka nie kupisz packi i nie będziesz czujny, to komar ugryzie. Taka jego natura ” farmy sa farmione po prostu Cytat od sorro03: „rozumiem ze próbujesz udowodnić ze jesteś lepszym ode mnie ?? ” nie no co ty jakis tam wywiad wsrod znajomych zrobilem kim sa ludzie co zezlomowali poprzednika na koncie ktore dostalem cos tam usyszlalem od nich ale w zyciu sie nie spodizewlaem ze bedzie sie dawal tak farmic i jedyne co zrobisz to bedziesz mnie …
-
avicularia chyba troche gorsze dni ostatnio ma bo tez mi sie udalo pare darmowych surek zebrac u niego gratki acsa angeliny to chyba malo strasznie widac tutaj, chociaz jesli dobrze pamietam z poczatkow uni to nie zawsze lubila wstawiac na forum swoje starcia i tylko na diskordzie w sojuszu nam sie chwalila :p przetapiajcie i kolejnych starc, a obroncy oczywiscie szo
-
youtube.com/watch?v=o0MAjx4nJU4 Dnia 01-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor skar [G-NEM] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 666.666 Pancernik 666 _________________________________________ Obrońca Senator Artemis [40pluS] ________________________________________________ Mały transporter 1.074 Duży transporter 30.111 Lekki myśliwiec 74 Krążownik 7 Okręt wojenny 14 Sonda szpiegowska 120 Satelita słoneczny 900 Wyrzutnia rakiet 82.741 Lekkie…
-
gruby portfel moze ma i korzysta z urokow antymateri ja tyle razy co wpadalem do niego to czasem sie smialem w sojuszu ze tylko patrzec kiedy ktos napisze ze moja puszowka jest graty sorro fajne oranko kawaleczek tez dobry. slyszalem go w takiej mocno trancowej wersji kiedys ale nie znam dokladnej nazwy remiksu dobudowales chyba sporo gs. moje rogaliki sie boja teraz twarde sa to sam chyba przyznasz ale teraz moga nie przetrwac
-
no faktycznie tak musi byc w zeszlym roku jak dostalem konto to gralem dosc aktywnie bo akurat przez sytuacje mialem wiecej czasu dlaczego wtedy nie zaczales swojej zabawy, juz wtedy ci zaczynalem wyfarmiac paliwko i robic farmingi bo widzialem ze nie pilnujesz produkcji na planetach tez juz wtedy jedno czy dwa st zrobilem na tobie ja z nocnych farmien potrafilem po pare starc wrzucac na forum a ty jedyne co robiles to stales flota w gniezdzie w 7 gali czy jak teraz w 5. raz specjalnie zeby ccie…
-
Cytat od ---Webber---: „Gratulacje sorro, wiadomo jak ciężko jest z UFsami, szczególnie na uni gdzie realnie to FSa nie musisz już robić ” niby nie musi a tyle razy juz go w st pakowalem i tyle farmien co sie do st nie zaliczaly a to korzystajac z okazji to jakis sztosik numerek jeszcze dam youtube.com/watch?v=Enllod7ajZA
-
tomo81 [ORION] vs. radosny1 [N-A] & skar [N-A] & Zyla [B-S] ~ 4120.4% + 4113.7%
skar - - Starcia Yildun
Postprzez ciebie stracilem wszystkie gsy bo pewnie dawno juz bym na urlopie siedzial
-
skar [N-A] vs. Szarek the Cat ~ 8452.14% / skar [N-A] vs. Drunkstar ~ 38808.1%
skar - - Starcia Yildun
Postja sobie tez zycze szo