Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-26 z 26.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Legia Warszawa
Proceder - - Piłka Nożna
PostCytat: „chief2 napisał(a) Mam takie pytanie co do weryfikacji pewnej informacji. Gdzieś wyczytałem, że po meczu w Wilnie stowarzyszenia kibiców Legii były proszone o zidentyfikowanie sprawców burdy na Litwie, podobno stowarzyszenia odmówiły.” Jesli tak bylo to jakis pajac to wymyslił skad SKLW mialo by znac tych ludzi majacych jakies kominiary chusty lub po prostu byli to tacy którzy byli raz na czemu o_o
-
Legia Warszawa
Proceder - - Piłka Nożna
PostCytat: „McNorbi napisał(a) Nie wiem ale sądzę że legia odpadnie raz dwa z pucharów I nie wiem co Sosnowiec w ogóle robi w polskiej lidze I II czy III szkoda ale cóż życie :(” Te sojusznik zajmij sie swoim koszem
-
Cytat: „Wafel007 napisał(a) sklad jest jakis taki dziwny. no ale za 11 dni wszystko sie wyyjasni. wczorajszy mecz byl slaby. ale o niebo lepszy od poniedzialkowego. zurawskiemu sie trafilo jak slepej kurze ziarno. zawodnik z nr 17 lobodzinski do piaskownicy. zamiast grac i walczyc o pilke to stal przy aucie i czekal na faul/aut ze strony przeciwnika.” Oo znalazl sie znawca wspanialy powiec mi jak jaki kolwiek pilkarz moze strzelic bramke jesli zawodnik/drużyna przeciwna nie popelni bledu?co do L…
-
RE: Legia Warszawa
Proceder - - Piłka Nożna
PostCytat: „Słowian napisał(a) Mam nadzieję że w walce z zarządem kibice Legii nie narobią Nam obciachu w PUEFA.” A czemu Legia? ;)jeszcze gra w europie Wisla ten twór Groclin/Sląsk i Lech
-
Legia Warszawa
Proceder - - Piłka Nożna
PostCytat: „Rassija napisał(a) Przyznac to sie z tego co pamietam przyznal prawdziwy i chyba jedyny Legionista chodzacy na stadion z calej tej paczki - Bemek Reszta to dzieci ktore na stadion bywaja od swieta Dowodem byly chociazby ich obecnosci na forum w czasie meczy ligowych ” Masz z tym jakis problem? ja osobiscie w dni kiedy sa mecze nie ma mnie w miescie niektórzy maja dziewczyny sam mam kumpli ktorzy przez dziewczyny nie moga na mecze chodzic inni maja inne sprawy przez ktore nie moga chodzic…
-
Legia Warszawa
Proceder - - Piłka Nożna
PostNo dobrze za założyłeś bedzie sie mozna znowu pokłócić co do transferow to chyba najwiekszym oslabieniem ma byc odejscie Urban do Osasuny