Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 1-4 z 4.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• z gry po dokonaniu transferu pojawił się komunikat " Dziękujemy za zakup" co w moim rozumieniu oznacza że kupiłem antymaterię zaraz po tym pojawił się komunikat o problemach technicznych i wydłużonym czasie realizacji rozumiem 24h ale teraz jest 09.04.2020 9:50 i nadal nic to odpowiedzi w mojej sprawie i koło się zamyka Witaj ar2ro, Please, contact Paymentwall support in this case for further information about your purchase status. You can do it at: api.paymentwall.com/pwaccount/?mode=user&user=…

• zakup antymaterii - brak na koncie pisałem wszędzie i stówa przepadła może dla kogoś to nic !!! nie ma dopałki i 99,99 też przepadło zablokujcie mnie jak to problem ale jestem wpieniony nowy serwer , powrót po latach z wiadomych przyczyn a tutaj extra powitanie - szacun ogame ! graty suporta !!! 46 wiosenek na liczniku - nie lubie jak mi ktoś takie wałki robi brawo Wy !

• data zakupu = 06.04.2020 18:28:41 07.04.2020 19:22 - nadal nic się nie pojawiło a miało wpłynąć 600 000 antymaterii ktoś coś podpowie ? d

• wczoraj zakupiłem antymaterię za pośrednictwem "przelewy24" - wydane 99,99 z myślą o dobrej zabawie na koniec po zakończonej transakcji i podziękowaniach za zakup pojawiła się komunikat w zakładce "Kup więcej antymaterii " o problemach technicznych ma ktoś wiedzę na temat : ile to potrwa ? jak to przyśpieszyć ?