Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-3 z 3.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pozdrowienia dla Sojuszu za zgraną akcję Do 3 razy sztuka... i w końcu się udało. A wynik cieszy podwójnie, bo udało się jeszcze do spółki z sojusznikiem zezłomować także drugą mniejszą flotę stacjonującą na moonie przy tej planecie. Resztę złomu zebrał sojusznik, który wyszedł z walki niemal bez strat co bardzo cieszy. Gdzieś w odległej galaktyce.... ...następujące floty spotkały się w walce: Agresor Earthquake [BIEDRA] ________________________________________________ Duży transporter 300 Bombo…
-
Kto szuka, ten znajdzie.... Gracz chyba nieaktywny albo bardzo mało aktywny. Zbierałem się na tą akcję prawie tydzień (dobudowanie floty, uzbieranie paliwa, dorobienie recków...), ale warto było. Atak na Księżyc obrońcy oraz dofarmienie. Zysk pokazuje, że warto było Pozdrowienia dla Sojuszu oraz informatora, który znalazł ten cel dla mnie. Dnia 23-08-2018 16:04:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Earthquake [BIEDRA] ________________________________________________ Krążownik 4.500 …
-
Witajcie, Bitwa sprzed kilku dni, nie sądziłem że łapie się w ST więc dlatego dopiero teraz wrzucam. Krótko o całym zajściu. Dzień wcześniej zaatakowałem planetę Riddicka i ukruszyłem trochę jego bunkier (bunkier w moim mniemaniu, bo patrząc po innych ST i flotach jakie latają to to była tylko budka z lodami ). Następnego dnia gracz w odwecie zaczął bombardować rakietami moją planetę i wyczyścił jej obronę do zera po czym wysłał flotę. I tutaj nie wiem właściwie dlaczego, bo na tej planecie poza…