Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 1-4 z 4.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wrzutka na prośbę obrońcy Cytat od Hardbass: „detroid zloto zalatwil sprawe ” Dnia 23-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZNIEWOLONY ________________________________________________ Duży transporter 100 Ciężki myśliwiec 44 Krążownik 63 _________________________________________ Obrońca Hardbass [Pulsar] ________________________________________________ Mały transporter 54 Duży transporter 23 Lekki myśliwiec 8 Ciężki myśliwiec 3 Krążownik 24 Recykler 7 Sonda szpiegowsk…

• Widzę, że moja surka nie idzie na marne, daj znać jak będziesz to puszczę kolejny transport gratki! obrońcy SzO

• Cytat od Kopik: „A ja już rozkminiłem o co chodzi Gra to potwierdza ” Wiesz może jaki jest maksymalny % ;)?

• Niestety na zagranicznych wersjach ogame też nie wiedzą co to. Odpowiedź jednego z modów: Cytat od "NoMoreAngel": „ Answer is simple: Find it out We (the team) won't tell you :P” Na niemieckim forum sugerują że może to mieć związek ze zmianą szansy na zniszczenie moona (dodatkowe badanie/wyższy poziom grawitonów = wyższa szansa), ale to tylko domysły community Edit: Ten sam mod na forum niemieckim (sens ten sam) Cytat od "NoMoreAngel": „ *Lass dich überraschen Melodie summ* Dazu wird nichts weit…