Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 1-3 z 3.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Jednorazowy bo drugi raz nie zdążyłem już nic wysłać...

• Cytat od Adam525: „Praktycznie po 5 dniach stało całymi dniami i nocami i wprowadził się Zany więc trzeba było zabezpieczyć, przez te 5 dni żadnego kontaktu nie mieliśmy miałeś dużo czasu żeby to przerobić albo ukryć ” Flotę zawsze trzymam na planecie bo nie przywiązuje do niej wielkiej wagi Ale z samej zasady handlowej nie wypada tak postępować Powodzenia w kolejnych podbojach Peace

• Cytat od Guttentag: „Brawo ideologicznego wlotu oraz dzieki za pozdrowienia Obroncy mniej wiary z bunkry-one tylko mają uchronic czy zniechecic do farmienia -nic mniej,nic więcej oraz Pozdrawiam ” Mój styl gry to moja indywidualna sprawa nie każdy ma czas latać flotą Co do samego "wlotu" kolega nie do końca był "czysty"... Adam525 ... Cóż mogę Ci powiedzieć dzięki za zabranie tego co wytargowałeś w handlu. czekam na kolejne wloty jak będę bardziej aktywny... Peace