Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 1-4 z 4.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Sojusznik prosił o wrzucenie steka więc oto i on, gratulacje! Pozdro dla soja i znajomych Dnia 07-02-2016 01:05:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor krzychu strzelba [LUCYFERS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 62 Ciężki myśliwiec 11 Krążownik 68 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Marcin90250 [Exodia] ________________________________________________ Mały transporter 5 Duży transporter 5 Lekki myśliwiec 30 Ciężki myśl…

• brawo sojuszniku! do następnego!

• Witam ponownie, to moje drugie ST na tym serwerze, standardowa procedura, skan -> wlot i booom Pozdrawiam forumowiczów, cały sojusz LUCYFERS oraz Jelenia i Rafała Dnia 06-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Enternial [LUCYFERS] ________________________________________________ Duży transporter 13 Ciężki myśliwiec 15 Krążownik 41 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca deriteraredo ________________________________________________ Krążownik…

• Witam, pierwszy raz w ST, na obrońce polowałem jakieś 3 godziny, aż w końcu zostawił dobytek bez opieki i wykonałem szybki lotPozdrawiam forumowiczów, cały sojusz i Rafała :p Dnia 05-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Enternial [LUCYFERS] ________________________________________________ Krążownik 25 _________________________________________ Obrońca kaibaaa ________________________________________________ Mały transporter 7 Duży transporter 3 Lekki myśliwiec 1 Ciężki…