Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-12 z 12.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
PioTro [GEN] vs. Gladi [Minionki] - 1440.61% .|. PioTro [GEN] vs. KUSHA [Vivo] - 697.31%
Queen - - Starcia Uriel
PostCzłowiek wraca po pracy zmęczony, a tu taka miła niespodziewanka na dobry sen gratuluję i życzę jeszcze ładniejszych procentów
-
SeraphiN [SPACE] & Katakuri [SPACE] & Queen [SPACE] vs. Egze [TDO] - 1753%
Queen - - Starcia Uriel
PostKochani dziękuję za wspólny lot Wynik świetny, a współpraca jeszcze lepsza mam nadzieję, że dalej będziemy otwierać zakonserwowane planety Krucjo - czasem i jedną sondą da się zwojować świat Piotruś - nie duet, tylko TRIO
-
Witam serdecznie! Moje pierwsze ST w karierze! Dziś poleją się szampany Szczególnie pozdrowienia dla Ecc0, mojego niezawodnego współkompana. Również buziaczki dla przystojnego SerafiNA, ELVWISA oraz Katakuriego! (jak obiecałam ) ORAZ ściskam całe nasze SPACE! Jesteście najlepsi! Dnia 17-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Queen [SPACE] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.300 Pancernik 900 Bombowiec 700 ___________________________________…