Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 439.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
AntiGameReborn
PostCytat od LukaszTczew19: „Pewnie niedługo będzie sama aktualizacja Antigame pod nowego Firefoxsa :) dlatego poczekam ;]” Możesz czekać wieczność jeśli projekt został porzucony :) Z nową wersją ogame całe antigame może się posypać :/
-
AntiGameReborn
Post:D i oczywiście wyłączyć automatyczne aktualizacje :P bo ja już dwa razy instalowałem ^^
-
Biologiczny
PostO krew chodzi ;)
-
Biologiczny
PostŁatwizna bo się nie wysiliłem, tylko chyba nikt tu nie zagląda. Istnieje ogólnopolska sieć placówek, zajmująca się pobieraniem i dystrybucją tego materiału.
-
Biologiczny
PostPreparat wieloskładnikowy pochodzenia ludzkiego wykorzystywany w medycynie. Niektóre religie zabraniają jego stosowania.
-
Biologiczny
PostLikaon!
-
S&D chyba jest już chyba stałym elementem tej gry, nagrody chyba można traktować jako zrobione/wypracowane przez gracza? Ale fakt, konkret jest w regulaminie Ciap. Jak już tak przyjęła to niech tak jest, chociaż jest o czym dyskutować :) Jeśli teraz Wims zrobi poziom 17 z uzbieranej surki to rekord nadal nie będzie uznawany?
-
Jaja w Manchesterze. Jak żyje to chyba takich zmian nie było. Sporo poszło w świat piłkarzyków bez motywacji. Sporo też przyszło. Ale nadal widzę dziury w formacji ;) Zanim poukładają grę i wypracują swój styl, sezon będzie pewnie stracony. ;) Arsenal wziął Welbecka? Super, beztalencie, oby go wykupili. Edit. Chyba jednak nie :( Edit2 A jednak :P Patrzę i widzę Chelsea z mistrzostwem. Aczkolwiek, i tak będzie inaczej, pewnie jeszcze z dwa/trzy razy się wszystko poprzewraca. Wielcy będą gubić pun…
-
Niestety muszę się zgodzić co do Suits. Pierwszy sezon przyniósł powiew świeżości, szybko się oglądało. Natomiast wraz z drugim pojawiła się przewidywalność i telenowela, zamiast prawników. Do 3 nie dotrwałem. Gra o tron? Obejrzałem pierwszy i odpuściłem. Jako czytelnik serii jakoś mnie nie porwał, może przez brak zaskakiwania. Może kiedyś wrócę do niego w celach porównawczych. :) Aktualnie The Knick. Dopiero 2 odcinki, ale temat mi bardzo odpowiada. Jakieś opinie? No i szukam czegoś nowego. Sły…
-
O to chodzi. MU może przegrać mistrzostwo jeszcze w pierwszej połowie sezonu. Chociaż sercem za nimi... to mistrzem zostanie na 60% Chelsea. Po wzmocnieniach myślę, że będzie się bić o to z Arsenalem, który w pewnym momencie klasycznie odpadnie. Ciekawi City, które nie wiele mogło zdziałać w okienku. Liverpool bez Suareza, wróci zapewne do formy :P Ale i tak myślę, że będzie to kolejny bardzo wyrównany sezon z zaskakującymi wynikami.