Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 439.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Napisałem oddam "kod" a nie całego posta :) Nie lubię jak nie pozostaje nawet ślad, że to ja prowadziłem jakiś temat przez jakiś czas. Ale stało się. Wybaczam Indestructible. Powodzenia Zjadaczu :)

• Temat do zamknięcia. Ewentualnemu następcy przekażę kod.

• AntiGameReborn

Muad'Dib - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od LukaszTczew19: „Pewnie niedługo będzie sama aktualizacja Antigame pod nowego Firefoxsa :) dlatego poczekam ;]” Możesz czekać wieczność jeśli projekt został porzucony :) Z nową wersją ogame całe antigame może się posypać :/

• AntiGameReborn

Muad'Dib - - Porozmawiajmy o OGame

:D i oczywiście wyłączyć automatyczne aktualizacje :P bo ja już dwa razy instalowałem ^^

• TOP 10 ST - Po jednym miesiacu istnienia Uniwersum Eridanus(Ukryta treść) TOP 10 ST - Po dwóch miesiącach istnienia Uniwersum Eridanus(Ukryta treść)

• No jak widać dla Ciebie nadal niezbyt proste do zrozumienia. Wielokrotnie w konkursach na forum było tak, że powstawał wiele fikcyjnych kont do głosowania. Po drugie bardzo często w tak małej społeczności głosy padają po "znajomości".

• No proszę odkryłem dopiero dziś :) Świetne kompendium o ekspedycjach. Kilku rzeczy nie wiedziałem. Szkoda, że nie ma więcej takich tematów. Gratulacje.

• Biologiczny

Muad'Dib - - Nauka

O krew chodzi ;)

• Biologiczny

Muad'Dib - - Nauka

Łatwizna bo się nie wysiliłem, tylko chyba nikt tu nie zagląda. Istnieje ogólnopolska sieć placówek, zajmująca się pobieraniem i dystrybucją tego materiału.

• Biologiczny

Muad'Dib - - Nauka

Preparat wieloskładnikowy pochodzenia ludzkiego wykorzystywany w medycynie. Niektóre religie zabraniają jego stosowania.

• Biologiczny

Muad'Dib - - Nauka

Likaon!

• S&D chyba jest już chyba stałym elementem tej gry, nagrody chyba można traktować jako zrobione/wypracowane przez gracza? Ale fakt, konkret jest w regulaminie Ciap. Jak już tak przyjęła to niech tak jest, chociaż jest o czym dyskutować :) Jeśli teraz Wims zrobi poziom 17 z uzbieranej surki to rekord nadal nie będzie uznawany?

• Fakt, że kiedyś jak przenosili forum część postów znikała. Ale na pewno nie 1500 :) Data rejestracji też nie powinna się zmienić aczkolwiek może jesteś wyjątkowym przypadkiem. Choć prawdopodobna jest wersja w której założyłeś w miedzy czasie nowe konto, a o starszym nie pamiętasz ;)

• Jaja w Manchesterze. Jak żyje to chyba takich zmian nie było. Sporo poszło w świat piłkarzyków bez motywacji. Sporo też przyszło. Ale nadal widzę dziury w formacji ;) Zanim poukładają grę i wypracują swój styl, sezon będzie pewnie stracony. ;) Arsenal wziął Welbecka? Super, beztalencie, oby go wykupili. Edit. Chyba jednak nie :( Edit2 A jednak :P Patrzę i widzę Chelsea z mistrzostwem. Aczkolwiek, i tak będzie inaczej, pewnie jeszcze z dwa/trzy razy się wszystko poprzewraca. Wielcy będą gubić pun…

• Sportowy

Muad'Dib - - Sport

Czyli ukazuje się pytanie. Chodzi o prędkości uzyskiwane przez zawodników czy o prędkości "przedmiotów" wykorzystywanych w dyscyplinach? ;)

• Wasze ulubione seriale

Muad'Dib - - Muzyka i Film

Niestety muszę się zgodzić co do Suits. Pierwszy sezon przyniósł powiew świeżości, szybko się oglądało. Natomiast wraz z drugim pojawiła się przewidywalność i telenowela, zamiast prawników. Do 3 nie dotrwałem. Gra o tron? Obejrzałem pierwszy i odpuściłem. Jako czytelnik serii jakoś mnie nie porwał, może przez brak zaskakiwania. Może kiedyś wrócę do niego w celach porównawczych. :) Aktualnie The Knick. Dopiero 2 odcinki, ale temat mi bardzo odpowiada. Jakieś opinie? No i szukam czegoś nowego. Sły…

• Sportowy

Muad'Dib - - Sport

Stawiam na Skeleton, bo od niedawna na igrzyskach. Wg wiki do 130 km/h Slalom Gigant też wg internetu do 130 km/h (+ bobsleje) ale nie znam się na tych dyscyplinach, więc nie wiem jak to w praktyce wygląda :D

• Sportowy

Muad'Dib - - Sport

Brawo. Zadajesz. Ja muszę ułożyć sobie coś trudnego dla was ;)

• O to chodzi. MU może przegrać mistrzostwo jeszcze w pierwszej połowie sezonu. Chociaż sercem za nimi... to mistrzem zostanie na 60% Chelsea. Po wzmocnieniach myślę, że będzie się bić o to z Arsenalem, który w pewnym momencie klasycznie odpadnie. Ciekawi City, które nie wiele mogło zdziałać w okienku. Liverpool bez Suareza, wróci zapewne do formy :P Ale i tak myślę, że będzie to kolejny bardzo wyrównany sezon z zaskakującymi wynikami.

• Sportowy

Muad'Dib - - Sport

Jest jednym z najsłynniejszych obywateli swojego kraju. Ma stadion nazwany swoim imieniem. Jego imieniem sygnowana jest jedna z najważniejszych nagród przyznawanych w jego dyscyplinie sportu.