Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 439.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ile było wolnych miejsc na uni68 i uniNekkar na starcie UF?

• Cytat od michael9k: „Jak można łączyć konta które grają od początku powstania z kontami które mają kilka lat poślizgu. Gdyby zrobili nam speed uni , żeby nadgonić zaległy czas to ok rozumiem, ale to co oni tworzą to BEZSENS, Jakaś utopia. gdybym wiedział że będę robił za pożywkę dla innych, to bym w to nie zaczynał w ogóle grać :/” Bo to nieuniknione? W końcu i tak myśląc w ten sposób, nie było by w ogóle z kim łączyć bo by brakowało opcji. Trzeba wyjść z założenia. Albo grasz sam w gronie 100 g…

• Selene [P N] & priesten [P N] vs. Ragnar [4FuN] ~ 137225%

• AntiGameReborn

Muad'Dib - - Porozmawiajmy o OGame

Raczej błąd, bo czemu niby miała by taka opcja służyć? :P Sam miałem tak kilka razy, z przyczyn mi nieznanych.

• 30 kolejka LT - 27.2-2.3.2016 27 kolejka Premier League sobota, 27 lutego 13:45 West Ham - Sunderland 1-0 16:00 Leicester - Norwich 3-1 16:00 Stoke - Aston_Villa 1-0 16:00 Southampton - Chelsea 1-3 16:00 Watford - Bournemouth 0-1 18:30 West_Bromwich - Crystal_Palace 2-2 niedziela, 28 lutego 13:00 Newcastle - Manchester_City 1-2 13:00 Liverpool - Everton 3-3 15:05 Tottenham - Swansea 2-1 1/2 finału Pucharu Włoch wtorek, 1 marca 21:00 AC_Milan - Alessandria 2-1 środa, 2 marca 20:45 Inter - Juventu…

• Legia Warszawa

Muad'Dib - - Piłka Nożna

Aha. Czyli nadal nie wiesz o co chodzi. Lubisz wypowiadać się na każdy temat, tylko czasem jak się nie ma o czymś pojęcia i nie odróżniasz Lublina od Lubina. Już 0:1.

• Legia Warszawa

Muad'Dib - - Piłka Nożna

Cytat od hiper333: „Dzisiaj Legia ma zagrać w Lublinie XD jakieś wyniki stawiam na 2:1 XD ryzykownie” hiper333 - Ty masz jakiś challenge ostatnio w nabijaniu postów? Wszędzie pełno, połowa to kwiatki jak wyżej. Legia kroczy po fotel lidera. Rywale nie utrudniają za bardzo, ale ta liga ostatnio tak wygląda, że co chwila ktoś się "potyka". I tak Legia... "skazana na mistrza" jest sama dla siebie największym zagrożeniem. :)

• Sportowy

Muad'Dib - - Sport

Dobrze odpowiedziałeś. Zadajesz.

• Sportowy

Muad'Dib - - Sport

Jako trener.

• Sportowy

Muad'Dib - - Sport

Zdobył tytuł mistrza Anglii, Włoch, Hiszpanii i Portugalii w piłce nożnej.

• Sportowy

Muad'Dib - - Sport

Stade Reims Chwile to trwało :D

• Sportowy

Muad'Dib - - Sport

Prawidłowa odpowiedź. Postaram się bardziej następnym razem ;) Zadajesz.

• Cytat od Gully: „Trudno, ja sobie poradzę, ale ci co na swoich uniach są top50+ spadną nagle do top500. Połowa z nich zapewne zrezygnuje z dalszej gry. Twoje pierwsza propozycja była w 100% najbardziej wyrównana i nie mieszała aż tak bardzo ludzi. A teraz pokazujesz środkowy palec młodszym uniom. Ta fuzja ewidentnie jest zrobiona dla graczy starych uni.” To ludzie wolą grać na pustym uniwersum i narzekać aniżeli grać na odświeżonym uni z 4-5-krotnie większą ilością aktywnych graczy? Top dla taki…

• Sportowy

Muad'Dib - - Sport

Polski klub którego największe sukcesy przypadły na lata 90`. W latach 1990-2005 15-krotnie zajmował miejsce w najlepszej trójce polskiej ligi.

• Sportowy

Muad'Dib - - Sport

Real Sociedad :E

• 29 kolejka LT - 19.2-24.2.2016 23 kolejka Ekstraklasy piątek, 19 lutego 18:00 Jagiellonia_Białystok 0 - 2 Śląsk_Wrocław 20:30 Piast_Gliwice 1 - 2 Pogoń_Szczecin sobota, 20 lutego 15:30 Korona_Kielce 1 - 1 Lechia_Gdańsk 18:00 Termalica_B_B_Nieciecza 1 - 3 Cracovia_Kraków 18:00 Podbeskidzie 1 - 2 Lech_Poznań niedziela, 21 lutego 15:30 Zagłębie_Lubin 1 - 3 Legia_Warszawa 18:00 Górnik_Zabrze 1 - 1 Ruch_Chorzow poniedzialek, 22 lutego 18:00 Wisła_Kraków 1 - 0 Górnik_Łęczna 1/8 finału Ligi Mistrzów wt…

• Niestety po uni1 lata takie stadko: Gwiazda Śmierci: 5.038 Maciek2 [P N][Uni 1] Maciek2 [P N] vs. rexus - 918,9% Maciek2 [P N] vs. recon - 1985% PS. Niemniej gratulacje ;)

• uni Libra - dyskusja ogólna

Muad'Dib - - DiD Libra

Zarejestrowałem się dzisiaj rano. Trochę poklikałem kopalń, pooglądałem zmiany. I przypomniały mi się godziny poświęcone na aktywną grę, może i świetne godziny, ale jednak przy wysokim zaangażowaniu trochę tego było. :D I mi się odechciało, bo na pół gwizdka i tak bym nie umiał zagrać. Zawsze kończyłem jak się nudziła gra, a jednocześnie poświęcałem na nią dużo czasu. Dopiero po oddaniu/kasacji czuło się różnicę. Tylko że wtedy człowiek był w gimbie/liceum, miał inne priorytety. :D Powodzenia ak…

• "w niedługim czasie, zaplanowane jest otwarcie niezwykłego" "już niedługo otworzymy nowy wszechświat" ...żenada. Po co w ogóle było to zapowiadane? Już nawet szum wokół tego ucichł. Jeśli w ogóle powstanie to zapewne niegrywalny gniot z masą bugów i oszustów, bez żadnej odgórnej kontroli. Piszecie o starej szkole, tylko że gracze z tamtych lat są na wyginięciu. Niewielu pamięta tak starą wersję, nic nie zyskacie w ten sposób. Ci co nie grają i tak nie wrócą. A nowi nie poczują klimatu starej wer…