Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 439.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jeśli już rekordy ze speed uni, to rzucam takie większe od tych z normalnych: Niszczyciel: 84.308 Mazi [Electra] Mazi [-] vs Cynnia [-DF-] - 4988,39%, SOLO;vs Mc Coy - 3557,47% Gwiazda Śmierci: 3.450 Fakti [Electra] Machixami i panoramix [aREBELS] vs DziKi [ST220], Fakti i n00ber [cons] - 22096,27% Najwięcej punktów: 68.829.563 TakeItEasy [Electra]
-
Liga typerów - dyskusje
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostCytat od =KADAFI=: „Jak zwykle z dupy na ostatnia chwile wstawiasz te kolejki polapac sie nie mozna. Badz regularny a nie zaskakujacy, juz kilka kolejek przez to ominelem nie wszyscy maja czas aby non stop siedziec na forum.” Nie wiem po co się plujesz 33 kolejka była wystawiona 2 dni przed meczami LM, jeszcze przed zakończeniem 32 kolejki. Wiadomo że jak jest liga mistrzów to grafik napięty, w niedzielę kończą się mecze ligowe, a we wtorek już gra LM. Czego oczekujesz? Chyba każdy w tym temacie…
-
Arsenal Londyn
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostNie wnikam w wydarzenia na boisku i całą otoczkę. Stało się i już. Ja po prostu bardzo liczyłem na Arsenal. Tak z sympatii. A może też dlatego, że bałem się, że teraz będą mieć więcej czasu na ligę. Manchester United mistrzem!!! Uuuu
-
Cytat od Fenrir: „Glesio ile mógł na tym bashu zarobić? 10kk surki?” Na 7 ataku z kolei? Zakładając że na planecie było 100kk to w tym 7 ataku mógł wyfarmić już poniżej 1kk sury. W rzeczywistości były to pewnie jakieś śmieci. I jak to się ma to ST Jarczyka na których mógł wyciągać po 500kk zysku, argumenty zatem kiepskie. Jarczyk zmykaj z rekordów. Chyba, że rzeczywiście chcesz kategorię - Największa ilość ST z wykorzystaniem AS'a. Pozdro
-
Liga typerów - dyskusje
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostMyślę, że każdy kto interesuje się trochę tematem, już się zorientuje w problemie. W zasadzie tylko Amazon850 musi sobie jeszcze edytować posta.
-
Liga typerów - dyskusje
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostG R A N T wprowadziłeś małe zamieszanie Zarówno w 29 jak i 30 kolejce dałeś do obstawienia mecze ligi mistrzów: 22 lutego 20:45 Ol. Lyon - Real Madryt Kopenhaga - Chelsea 23 lutego 20:45 Marsylia - Manchester Inter - Bayern Przez co już np. **PIMP** się dał wkręcić i dwa razy obstawił te same mecze: POST 556 POST 577 Podobnie Yamato Damashi i nawet sam się wkręciłeś Pozdro
-
Arsenal Londyn
Muad'Dib - - Piłka Nożna
Post10 minut ładnej piłki w wykonaniu Arsenalu. Mam nadzieję, że udokumentują tą przewagę. Pięknie wyglądało, w zestawieniu składu, nazwisko Szczęsny. Zwłaszcza tą piękne "ę". Dusza się uśmiecha.
-
Manchester United
Muad'Dib - - Piłka Nożna
Post1:2 Mam nadzieję, że MU to wygra!!! Bramka Rooneya, brak słów. Cudowna!!!
-
Liga typerów - dyskusje
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostFuuu a tak liczyłem na rekord kolejki A tu 1 pkt zabrakło G R A N T dobra robota
-
Hmm wszedłem na rekordy Hiszpanii -> board.ogame.com.es/board859-og…7164-recordsogamehispano/? A tam: Láser pequeño 4.200.000 caverc [uni26] = 8.400.000 pkt + reszta (1.110.280) = 9.510.280 Wyrzutnia rakiet : _____________________300.000 Lekkie działo laserowe : __________________4.200.000 Lekkie działo laserowe : __________________________10 Działo gaussa : _______________________12.000 Działo jonowe : __________________________10 Wyrzutnia plazmy : ______________________500 MPO : ___________1 …
-
Najwięcej razy zezłomowana osoba na miarę ST: 13 tLotR [Uni3] Źródło: Rekordy OGame.pl Rekordy OGame.pl I wychodzi, że tylko 11 złomów było na miarę ST, a 2 starcia to miniST, jeżeli tak jest to czemu przekłamujesz Ciapku? Nówka z uni65: Największa ilość przegranych ST: 12 ST na 2832 % - RAD [G.P] [1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12]
-
To jest dobre Ale nie wiem czy to prawda że z przedwczorajszego zaćmienia joemonster.org/art/15992/Tymczasem_podczas_zacmienia_slonca
-
Dobrze rozumiesz. Ma być do końca tygodnia:Cytat od Z e p t o s: „- Poprawię bałagan na ogame.zeptos.pl, który dzisiaj zrobiłem do końca tego tygodnia przywróce przyrost miesięczny dla grudnia 2010r(nie został wcześniej opublikowany) na ogame.zeptos.pl/month utworzę nowy katalog ogame.zeptos.pl/year dla zestawienia rocznego 2010-2011 Docelowo stara stronka nie będzie już uaktualniana”
-
Cytat od Horizon: „Wolę przyrosty miesięczne na starej stronce - są bardziej czytelne i jest całe top 500, a nie tylko top 20” Niech mi ktoś da zatem linka do przyrostów miesięcznych na infuza.com, bo ja ich jakoś nie dostrzegam, tylko tygodniowe. Poza tym, top20 jest tylko na stronie "ogólnej" danego uniwersum, a jak wejdziesz w odpowiedni dział to masz przyrosty nie tylko top500, ale i całego uniwersum. Cytat od Maratonczyk: „W ogóle dla mnie te zmiany są na gorsze, o wiele gorsze. Poprzednio …