Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 439.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Liga typerów - dyskusje
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostCytat: „18. FurionQ - 155 pkt [-] 19. Rzeźnik drzew - 179 pkt [9]” ~~ ost raz się czepiam obiecuję
-
Manchester United
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostZasłużone 2:0 chyba nikt nie będzie miał wątpliwości. Finał prawie pewny. Pytanie z kim. Piękny widok na koniec meczu - wymiana koszulek Giggs <-> Raul
-
Cytat od Degrot: „Kassiopeia 6616 graczy. Zobaczymy do ilu jeszcze urośnie.” Dawno nie grałem aktywnie na nowym uni, ale to też tragedia. Jeszcze Jupiter dobiło chyba do 10 000 graczy na początku, tymczasem Kassiopeia po 4 dniach ma tylko 6 679 graczy. Z czego dzisiaj przybyło chyba tylko 300-400. Biorąc pod uwagę zażartą walkę to już ponad 1k odpadnie bo zostali farmami, itp. itd. Szkoda
-
Liga typerów - dyskusje
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostCytat: „37 kolejka ligi typera - **PIMP** i ^Zaborca63^ - z przewagą 3 pkt - zdobyli 9 pkt” Taki mały błąd 18 pkt mieli
-
Powiedzmy, że trochę mnie przekonałeś, trochę. I nie narzekajcie, że ktoś narzeka, od tego jest forum. Bez narzekania nadal chowalibyśmy się w jaskiniach Jak już pisałem, poczekamy zobaczymy. Cały czas jednak nie zgodzę się z ostatnim Twoim podkreśleniem, nadal czepiasz się tam górników. Ja pisałem o czymś innym. Ale daje już spokój. Dobrej nocy.
-
Cytat od Matiq: „Wizja jakiegokolwiek badania na 19-20 lvl w miesiac brzmi kuszaco, nieprawdaz? ;>” Nie ma co ukrywać, że gdy jest się na tym etapie, to układy w galaktyce są już puste Powiedz, że nie mam racji Ta nagroda zatrzyma na uni tylko zwycięzcę Nie oszukujmy się. Jeszcze na przełom w tej grze musimy (nie musimy) poczekać. O ile kiedyś nastąpi.
-
Dobra ja się poddaje. Bo i tak stanie się co ma się stać. Przyszłość zweryfikuje te zasady. Każdy ma swoje zdanie. Matiq zgodzę się z tym ostatnim, w związku z nagrodami za bycie w zwycięskiej drużynie. Nie wiem , gdzie Ty widzisz ten przełom. Zaskakuje mnie Twój optymizm, że to może być przełom. W jakim stopniu ma ta zmiana zatrzymać starych graczy, równocześnie zachęcając do zabawy nowych...
-
Widzę, że coraz bardziej szalone pomysły pojawiają się w Teamie. Takie nagrody nie będą adekwatne do tego, w jaki sposób ktoś zdobędzie dane wyróżnienie. Wysokie poziomy badań robią się bardzo długo, podobnie jak wysokie poziomy kopalń. Już widzę jak pojawia się zwycięzca we wszystkich kategoriach na raz. Robi sobie 41 poziom metalu za free. Uwaga za 900k pkt. Do tego robi sobie badania astro - 1 poziom powiedzmy 19 za prawie 400k pkt. Jedziemy dalej następne badanie - 13 lev napędu nadp. -> jak…
-
Nadal jest coś nie tak Jestem sobie tutaj: infuza.com/pl/weekly/Poland/Un…layers/Resources/Increase Klikam na górze czarny napis MIESIĘCZNE. I kieruje mnie tu: infuza.com/pl/monthly/Poland/U…layers/Resources/Increase Czyli ok ale, wcześniej chyba zawsze na biało był napis aktualnie wyświetlanych statystyk, w zależności czy to monthly/weekly. Poza tym nie zmienia się data! Nadal pokazuje przedział tygodnia, a nie miesiąca. Teraz inna sytuacja. Jestem konkretnie w przyrostach tygodniowych sojuszu:…
-
Wkurza mnie czasem jak jestem sobie np. tutaj: infuza.com/pl/weekly/Poland/Un…layers/Resources/Increase Czyli przyrosty tygodniowe uni65 i chce przejść do przyrostów miesięcznych, ale od razu. Tymczasem klikając do góry "Miesięczne", przechodzę tutaj: infuza.com/pl/monthly i muszę wybierać od nowa uni i daną statystykę którą wcześniej przeglądałem. Nie znam się na tej robocie i nie wiem ile to pracy, ale na pewno było by wygodniej, gdyby tydzień/miesiąc można było "płynnie" zmieniać, podczas prz…
-
Real Madryt
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostCytat od Wujakrzysiu: „przez co zmalały szanse Galacticos na dogonienie Barcy” One nie zmalały, tylko raczej już przestały istnieć Szkoda, jestem obojętny wobec tych drużyn, ale wyrównana końcówka sezonu była by na pewno ciekawsza dla nas.
-
Manchester United
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostLubię to Podnieśliśmy się z 2:0. Do tego punkty traci Chelsea i Liverpool. Trzeba poczekać jeszcze na Arsenal
-
TOP10 Zlomiarzy U66
Muad'Dib - - Hall of Fame
PostPov3r Tobie leniu jeden, też mam POliczyć ?? Mówiłem, że aktualizację w rekordach chce zrobić to nie policzyłeś
-
TOP10 Zlomiarzy U66
Muad'Dib - - Hall of Fame
PostWolny wieczór + nuda. Twoja kolej Elessar. SOLO Mroczny [B.D.] vs x-man2 [Sparta] - 331,22% 331,22 % Mroczny [B.D.] vs diobel - 189,26% 189,26 % Mroczny [B.D.] vs Sasuke Uchiha [7dt] - 400,87% 400,87 % mroczny [B.D] vs Wanlight [XTEAM] - 1742,08% - TOP 2 solo 1742,08 % mroczny [B.D] vs Orle pioro [BoA] - 267,88% 267,88 % mroczny [B.D] vs egipt [ INFECTED] - 1312,54% - TOP 3 solo 1312,54 % mroczny [B.D] vs Iceman [VALKIRIA] - 1009,43% -TOP 6 solo 1009,43 % mroczny [B.D] vs Troskotka - 289,78% + 4…
-
Liga typerów - dyskusje
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostNom tydzień przerwy przez eliminacje, aż przez chwilę pomyślałem, że zapomniałem
-
Z Grecją może być gorzej... zespół lepszy, raczej gra w obronie i strzela z szybkich kontr... a tak właśnie tracimy bramki w łatwy sposób. Widziałem jakieś rozkojarzenie... mamy dobrą akcję, zakończoną strzałem w kosmos, chłopaki w tej chwili chyba wpadają w zadumę i zapominają, że przeciwnik kontratakuje. Jeśli ten schemat będzie się powtarzał to będzie 3/4:0 dla Greków. Brak precyzji i koncentracji. O Smudzie już wszystko powiedziane.