Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 361-380 z 439.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Liga typerów - dyskusje

Muad'Dib - - Piłka Nożna

Mówcie dalej. Ja wszystko na oko strzelam Ale edytować zawsze można

• Cytat od MrocznyZew: „Lekki Myśliwiec - 2.561.000 - rekord światowy” 2.651.000 Machnąłeś się cyferkami

• Co tam słychać piękna?? Przepraszam, że się nie popisałem i zawiodłem z grą. Grą, której nazwy już nie pamiętam

• Cytat od hot_shot2: „laser 22 i pol roku jeszcze bardziej zmarnowanego czasu niz sama gra ale gratki za talent” Uwielbiam takich forumowych płaczków, którzy myślą ze sypią jakimiś mądrościami. Jego gra nie różni się od gry każdego innego gracza Ogame, każdy gra da satysfakcji, każdy poświęca i czasem marnuje czas na głupoty. Jedni w mniejszym, drudzy w większym stopniu. Najpierw popatrz na swoje życie a potem naśmiewaj się z innych.

• Nasze Ekspedycje Rekordy ekspedycji z uniwersum 65, temat prowadzony już ponad rok Martwi mnie jedynie to czy rekordy ekspedycji będę zawsze uczciwe. Wierzę w graczy. Metal: 2.680.000 - ARCTURUS [-] Kryształ: 1.188.000 - Why so Serious [Hanza] Deuter: 800.000 - Przyjaciel Zubra [HOTS] Antymateria: 1243 ARCTURUS [-] Mały transporter: 198 - Czarodziciel [D.o.D] Duży transporter: 87 - Czarodziciel [D.o.D] Lekki myśliwiec: 233 - ARCTURUS [-] Ciężki myśliwiec: 60 - Bachti [PIWKO] Krążownik: 32 - Why …

• fafi :>

Muad'Dib - - Archiwum CT

Eee sesja to już przeszłość... dla mnie Ja już praktyki Powodzenia na ostatnim egzaminie Niech Twoja dusza po zdaniu lata hehe Nie mam pomysłu na pytanie

• To wie najlepiej glesio Teraz z 10 i 11 planetą pewnie byłby nadal liderem. Ale może nie zmarnował konta, tylko zobaczył w końcu, że marnuje czas grając w ogame Maratonczyk ta praca nic nam nie daje, prócz rozrywki i satysfakcji, aż do pewnego momentu Poza tym pobił rekordy światowe, czego więcej można chcieć Był i jest najlepszy przy 9 planetach.

• No to inaczej, bardziej obiektywnie. Jaki wpływ mają te cztery bany, na wybudowane eko za 31.985.813 pkt? Te cztery siódme ataki to ile może być pkt z tego? 5k?

• A jak myślisz? Jaką przewagę dał mu ten 7 atak? 100k więcej surki? Nawet mniej. Gdyby nie ta wpadka, albo celowe zakończenie gry przez bash, to jeszcze długo by go nikt nie wyprzedził.

• Nowe Filmy

Muad'Dib - - Muzyka i Film

Weszło na ekrany "Super 8". Oglądał ktoś? Warto się wybrać? Chodzi mi głównie czy nie zanudza i czy człowiek może się przy tym zrelaksować. Pozdrawiam. Ostatnio oglądałem "127 godzin" oraz "Jestem bogiem". Obu wystawiłem 7/10. Pierwszy daje trochę do myślenia, momentami się nudziłem, ale ogólnie pozytywne wrażenie. Drugi, to trochę lżejsze kino, w pewien sposób efektowne, również człowiek na koniec może się zastanawiać "co by było gdyby". Obydwa mogę śmiało polecić na wieczór z filmem.

Muad'Dib - - Archiwum CT

Nie masz czasem dość tego forum? I niektórych użytkowników? Bo że gry, to jestem prawie pewien (mylę się?)

• Heh... coraz więcej takich akcji. Pamiętajcie, ze to gra i ufa się tylko tym których zna się na prawdę długo. Zresztą nie oceniam. Wpisuję się bo zysk na 7kk pkt, na dwóch nieźle wygląda.

Muad'Dib - - Archiwum CT

Cytat od fafi: „Co do wyglądu to zawsze bardziej pociągały mnie blondynki. Powinna być wysoka (tak co najmniej 170 cm), żeby nie wyglądała przy mnie karłowato.” Powiem Ci, że to samo bym zawarł w swojej odpowiedzi... jak by ktoś pytał. (przy moim 190) Ile masz w dowodzie? Wzrostu oczywiście

Muad'Dib - - Archiwum CT

Dlaczego fajnie jest być zielonym? (przełamałem się :P)

Muad'Dib - - Archiwum CT

O ja. Popełniasz błąd. Teraz zasypią Cię takie stwory (jak wyżej) strasznymi pytaniami i nie dadzą żyć Udanej walki z trudnymi pytaniami Ja Ci daruję Ed. Aaa... sam napisałeś, że zapraszasz do zadawania pytań - masochista

• Fakt jest taki, że nikt Ci tego rekordu nie pobije

• Pozwalam sobie Ilość bitew (SOLO) jednego gracza w Top10 ST na jednym uni: 8 Milfus [Uni18] patyk [Uni58] 8 MotykaMan [Uni60] Top10 bitew SOLO i ACS uni66. + mroczny [B.D.] vs .major. [INFECTED] - 2520,21% - TOP 5 SOLO = Ilość bitew (SOLO) jednego gracza w Top10 ST na jednym uni: 9 mroczny [Uni66] Może jeszcze kategoria, mniej więcej w stylu: Ilość bitew (ACS) jednego gracza w Top10 ST (ACS) na jednym uni: 6 mroczny [Uni66] I pozdrawiam Ciapke

• Manchester United

Muad'Dib - - Piłka Nożna

Myślę podobnie optymistycznie Przy większej skuteczności mogło by być wyższe zwycięstwo Manchesteru. Zwłaszcza kilka wybornych sytuacji Hernandeza i Rooneya. Karny jak najbardziej, jak nie dwa ale na szczęście nie miało to wpływu na końcowy wynik. Czekam na Wembley!

• Liga typerów - dyskusje

Muad'Dib - - Piłka Nożna

Miałem kiedyś, coś takiego zaproponować i to jest dobre rozwiązanie

• Manchester United

Muad'Dib - - Piłka Nożna

Ech... w końcówce było lepiej i ciekawiej. Mogliśmy zarówno zremisować jak i wyżej przegrać. Mówi się trudno i idzie dalej Zapowiada się kolejna końcówka sezonu pełna emocji i wypełniona adrenaliną. Bój się Chelsea!