Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 439.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Marvin, Pgm, Solenzo, Quest, WsS [NFZ] vs Nowicjusz, pszczolkamaja [BT_] - 13089,42% ---***** TOP 1 ACS UNI JUPITER ---****
Muad'Dib - - Hall of Fame
PostGratki dla WsS za to że jest Gratki dla całości za tą fajną akcję. Gratki dla moda za głupotę kasowania. Niedługo ST będzie ograniczało do wstawienia ST i wpisywania gratek i szo. Ci ogarnięci wiedzą, że ST jest całkowicie uczciwe. Obrońca wie najlepiej, że brak kultury kończy się źle w tej grze. A niektórzy wypowiadający się wtemacie zapominają, że takie bany to element rozgrywki. Gratulacje dla Whyducka za całkiem dobrze sklepaną historię, co prawda całkowicie zmyśloną, ale ma sens i budzi kon…
-
Manchester United
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostJak dla mnie. Za dużo przez ostatni miesiąc rotacji w składzie. SAF chciał chyba pokazać moc swojej szerokiej kadry. Teraz wychodzi często brak zgrania, ogrania, współpracy i pomysłu na grę przez daną 11.
-
Manchester United
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostNo fakt. To było na Twoim poziomie. Oryginalne. NPzdr
-
Manchester United
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostWynik 1:6 boli. Mnie boli. Nie miałem możliwości oglądać meczu. Tylko livescore. Pogrążam się w smutku.
-
Liga typerów - dyskusje
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostŁadny ścisk hehe Całe top8 w 5 punktach
-
Liga typerów - dyskusje
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostNo tak. Ale ja już myślę o tej reprezentacyjnej ;/ Po połowie ani jedna 3 Jakoś nie lubię tych eliminacji.
-
Liga typerów - dyskusje
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostJak na razie kolejka beznadziejna przynajmniej dla mnie
-
Liga typerów - dyskusje
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostCzyli jednak 28 pkt nie będzie rekordem. Graty Zaborca, chociaż kto wie jak innym poszło. Ja mam ok. 25, ale na oko
-
Liga typerów - dyskusje
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostŚroda dobra 4 meczyki weszły idealnie
-
Manchester United
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostPiszesz z sensem i dość obiektywnie, to można spokojnie czytać Remis sprawiedliwy, ot co
-
Manchester United
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostHmm Szwajcarzy pokazali pazur. Byli nieustępliwi przez 90 minut, świetny presing. MU zaczęło świetnie, za to później nie pokazali już nic. Znowu skład był inny, a i znowu Valencia wylądował w obronie. Takie roszady co mecz raczej nam nie służą. Zwłaszcza, że nagle na boisku było 4 skrzydłowych, Nani, Park, Young i Valencia Skończyło się szczęśliwie dla nas. Ale SAF powinien trochę ogarnąć skład i pogonić kontuzjowanych hehe Z plusów, świetny początek Giggs'a i Fabio. Jedziemy dalej.
-
Manchester United
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostFestiwal niewykorzystanych 100% sytuacji z obu stron Gdyby jednak je policzyć to i tak wyszło by na Manchester. Ogólnie dobre widowisko z emocjami. Wzroku nie odwracałem W ocenę nie chce mi się bawić są tu od tego ludzie
-
Manchester United
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostTen ekspert to skąd się urwał? On się po prostu nie nadaje do tego, jest cholernie stronniczy, widać to było podczas meczu Barcelony. Zresztą już sam jego głos, jest nieprzyjemny do słuchania
-
Manchester United
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostJako, że nie interesowałem się meczem przed... meczem zaskoczył mnie skład, zwłaszcza bramkarz. I myślę, że dobrze, że tak się stało. Remis na wyjeździe, do tego ogrywał się skład, który jeszcze w tym sezonie nie wybiegł. Było dużo z MU z poprzedniego sezonu, tego co wygrywał 1:0 Na pewno nakręca się rywalizacja o pozycję praktycznie w każdej formacji , i tu jest plus tego meczu. Kiedyś ten skład musiał zagrać, a taka grupa LM to dobre miejsce.