Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 439.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat: „Swoje oświadczenie w sprawie meczu Dinamo - Olympique Lyon wydała UEFA. Europejska federacja zapowiedziała, że nie będzie prowadziła dochodzenia. Według sterników europejskiego futbolu w Zagrzebiu nie doszło do niczego niezgodnego z duchem fair-play.” Wg UEFA nie mamy już o czym rozmawiać hehe
-
Cytat: „Holenderskie media doszukują się spisku. Głównym podejrzanym został obrońca Dinamo Domagoj Vida. Defensor zespołu z Zagrzebia po golu Lisandro Lopeza na 5:1 dla Lyonu mrugnął do Bafetimbi'ego Gomisa, który w całym spotkaniu zdobył cztery bramki. Ponadto media z Holandii wytropiły zdjęcie, na którym widać, jak Vida wychodzi z zakładu bukmacherskiego.” Robi się gorąco.
-
Manchester United
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostCytat od lualua: „Wczoraj asysta dla FC Basel” To fakt i... to samo pomyślałem - asysta Taki błąd, w takim meczu. I do tego tragiczna nieskuteczność w ataku. Np. Rooney 1 metr przed pustą bramką... brak słów.
-
Konto, rozbudowałem i zacząłem skanowanie Jednak wyszło, że punkty ROKITY to głównie ponad 2 100 GŚ Astro na 18, ale 10 planeta nie rozbudowana, więc sumarycznie wypada słabo. A mogło by być na prawdę nieźle Wpisywałem bez temperatur, koordy planet i poziomy ekstraktorów poszły na pw Ciap, w wolnym czasie zrobi z tego użytek NOWY WPIS ROKITA ND 22.177.872 15.116.472 (4.12.2011) 46.886.222 9.099.936 3.314.448 2.702.088 38 38 38 38 38 38 38 38 37 0 33 33 33 33 33 33 33 33 33 0 34 34 34 34 34 34 34…
-
Manchester United
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostDzieci moje Powiedzcie mi, jeżeli uważamy się za kibiców... tych prawdziwych to jakie ma dla nas znaczenie to w jakiej lidze gra nasza drużyna? Naj czy nie naj? Trochę mi to zaczęło wyglądać jak dyskusja na onecie Piątek jest Uznajmy zgodnie, że najlepsza piłka... jest w... Europie Ps nie denerwujcie się na mnie Ps2. A nawet jeśli chcecie sobie dalej dyskutować, to proszę sobie założyć nowy temat.
-
Manchester United
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostTemat trochę się przykurzył Ostatnio nie miałem czasu i okazji obejrzeć ani raz pełnego meczu Ale patrząc na wyniki można by powiedzieć, że po biciu z City wrócił Manchester 2010 W lidze 3x skromne 1:0 W LM na remis z Benficą, u siebie ;/ Wygląda na to, że się męczymy. 6 czy tam 7 grudnia będą musieli ściskać pośladki z Basel! Nie chcę tu żadnych sensacji.
-
Największa ilość GŚ zniszczonych ACS: 1 502 - tinamou [ Rycerze ] & priesten & janex_i_Selene & PrZyCzAjoNyZbOjNiK [ P N ] & olesniczanin [ NetWars ] vs Turek [TEMPLARS] Wydobycie Deuter: 3.452.592 zorg [Uni16] 10 planet Łącznie: 19.811.064 zorg [Uni16] 10 planet Sumaryczne (przelicznik 3:2:1*): 28.654.920 zorg [Uni16] 10 planet
-
gluttony jest taka tabelka: kolonka.jpg Znasz pozycję planet ze skanów, do kalkulatora wpisujesz średnie temperatury maksymalne dla danej pozycji. I masz, jak na moje zdanie całkiem dobrze przybliżony wynik. Ja tak zrobiłem z WsS. Nie wiem jak Ciap. Pytanie czy lepszy taki wynik, czy ranking bez prawdziwego top1?
-
Witaj Ciapka, jako że razem z WsS nie mogliśmy patrzeć na niepełny ranking górników ogame.pl postanowiliśmy działać Padło na prawdopodobnego top1 -> zorga z uni16 Tutaj wielkie podziękowania dla WsS -> bez Ciebie robiłbym to całe wieki Eko z 10 planet, 11 nie umiałem znaleźć (a jest), jak znajdę to będzie aktualizacja. Temperatura - przyjęta średnia dla danej pozycji planety. Jak komuś się nie podoba, że zgłaszam bez pozwolenia autora rekordu, to niech sobie zachowa osądy dla siebie. My tylko z…
-
Liga typerów - dyskusje
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostMi się tam nie chce sprawdzać
-
Liga typerów - dyskusje
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostNie jest dobrze Mam tendencję w dół Może z niemiecką coś się lepiej uda
-
Marvin, Pgm, Solenzo, Quest, WsS [NFZ] vs Nowicjusz, pszczolkamaja [BT_] - 13089,42% ---***** TOP 1 ACS UNI JUPITER ---****
Muad'Dib - - Hall of Fame
PostOskarżajcie, knujcie, insynuujcie - będzie śmiesznie.
-
Liga typerów - dyskusje
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostGRANT już nas tak rozpracował, że wie kto jak obstawi Tak poza tym. Dawno nikt nie napisał. DOBRA ROBOTA