Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 439.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Manchester United
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostMorda mi się uśmiecha na tego lidera Buahaha Gloria Jedziemy tak do końca!
-
Arsenal Londyn
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostBardzo przyjemnie oglądało się ten mecz Trochę szkoda Arsenalu, niewiele brakowało do dogrywki. Podobało mi się tempo gry, zwłaszcza w pierwszej połowie Widać było, że chcą awansować i się nie poddali
-
bryk & Baletnica & Itsari & morfi & RSE [RFH] vs vendetta [NFZ] - 18 285,53% -- > TOP 1 ACS
Muad'Dib - - Hall of Fame
PostFuuuuuu nic nie będę uaktualniał Marvin już raz konto oddał... powstała żenua roku 2011, oddał drugi raz i jest żenua roku 2012. Ja jestem *%&^% wyluzowany na tą grę, wiele widziałem, wiele ścierpiałem. No ale dziś rano jak zerknąłem na to, to mnie śmiech wręcz ogarnął. Gratulacje dla was, lamerstwo trzeba tępić. Ja przynajmniej jak nie umiem grać (nie mogę, nie mam czasu, sram ta dam) to siedzę na urlopie. Bawcie się dobrze, nie popadajcie w paranoje, bo co jak co, Marvin was zrobił do zera Wy …
-
Liga typerów - dyskusje
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostEee GRANT zrobiłeś lekką masakrę w punktach, nie wiem jakim cudem ale chyba nic u nikogo się nie zgadza. Aaa już widzę... wkleiłeś wyniki poprzedniej 3 edycji LT jako wyniki 27 kolejki
-
Hmm ta lista uniwers do wyboru jak dla mnie trochę za duża, przydało by się to trochę ścieśnić Za każdym razem gdy ustawie <punkty> a zmieniam zakładkę wyżej np. z Ekonomii na Floty, to automatycznie przełącza mnie na <przyrosty>. Nie wiem może tak ma być, ale mi to jakoś nie pasowało. I jak Keyra napisał, bardziej lubiłem połączone pokazywanie pkt i przyrostów, ewentualnie segregację już w tabeli, aczkolwiek to chyba kwestia przyzwyczajenia.
-
Manchester United
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostCieszy zwycięstwo, cieszy że zasłużone. Teraz tylko rozjechać wszystkich do końca i cieszyć z mistrzostwa De Gea się wyrobi, głęboko w to wierzę
-
Cytat od daniel7: „To jedynie chciałbym powtórzyć pytanie o największe konto bez grawitonków;p” Rekord bez sensu? Aż ciężko odpowiadać? Największe konto bez tego, albo bez tamtego. Z tego schematu powstało by drugie tyle rekordów. Największe konto bez kryjówek, bez depozytów, bez terraformera, silosu rakietowego, albo bez ST Cytat od marek-zmm1: „tyle razy pisalem moje rekordy zwiazaynych z moonow i nic nie zmienione. to po co pisac jak i tak nie sa wstawiane ” W zgłoszeniach: 1. Podajesz coś co…
-
Liga typerów - dyskusje
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostHmmm dziwne Nie wiem nie znam GRANTa, jakby ktoś miał kontakt mógłby się zapytać czy wszystko ok. Już chyba za późno na obstawianie w ten weekend, nawet jakbyś wybrał jakieś mecze to Ludzie by nie zdążyli z obstawieniem.
-
Manchester United
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostPo kilku wysokich zwycięstwach, doznaliśmy dwóch bolesnych porażek. Nie dane mi było oglądać meczu ze srokami ;/ To pewnie jakaś padaka była ;/ Nie wiem... rok w rok jest okres w którym 50% graczy leczy kontuzje. Coś jest nie tak.
-
Liga typerów - dyskusje
Muad'Dib - - Piłka Nożna
Postale kolejka Wpadki United, City i Chelsea Pewnie nikt tego nie trafił