Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-300 z 439.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Haha Ja po prostu lubię pomarańczowy, nawet w takiej wersji Na jaki kolor byś go zmieniła?

• Gratulacje Pgm, zasłużyłeś na top1 SOLO tak samo jak na top1 na uniwersum. Mimo braku recków (przydało by się z 50k przy takiej flocie ) masz ładny zysk. Miłego topienia. [ciach] //offtop wyciachany diakkon

• priesten się chyba nie obrazi jak dokończę dzieła priesten vel PoZiomKa #Universum/Universa na których zostały zrobione ST: 1 #Ilość ST: 89 #Łączny % z wszystkich RW: 448 092,84 % #Średnia na 1 RW: 5 034,75 %

• Czekolada pasuje! Za elfi nie tęsknie, co nie znaczy, że było źle. Teraz jest po prostu lepiej I z pomarańczowym również Ci lepiej. Avek pierwsza klasa, usta śliczne Pewnie Madderdin ma do takich słabość I ja! A tak, pytanie. Nie trudne. Co robisz? Pracujesz? W wyuczonym zawodzie?

• Kiedyś była podana zmiana pozycji gracza w statystykach na przestrzeni tygodnia/miesiąca/roku. Wróci to kiedyś? Mnie to bardzo motywowało do gry jak widziałem ilu graczy wyprzedziłem

• Manchester United

Muad'Dib - - Piłka Nożna

Morda mi się uśmiecha na tego lidera Buahaha Gloria Jedziemy tak do końca!

• Arsenal Londyn

Muad'Dib - - Piłka Nożna

Bardzo przyjemnie oglądało się ten mecz Trochę szkoda Arsenalu, niewiele brakowało do dogrywki. Podobało mi się tempo gry, zwłaszcza w pierwszej połowie Widać było, że chcą awansować i się nie poddali

• Fuuuuuu nic nie będę uaktualniał Marvin już raz konto oddał... powstała żenua roku 2011, oddał drugi raz i jest żenua roku 2012. Ja jestem *%&^% wyluzowany na tą grę, wiele widziałem, wiele ścierpiałem. No ale dziś rano jak zerknąłem na to, to mnie śmiech wręcz ogarnął. Gratulacje dla was, lamerstwo trzeba tępić. Ja przynajmniej jak nie umiem grać (nie mogę, nie mam czasu, sram ta dam) to siedzę na urlopie. Bawcie się dobrze, nie popadajcie w paranoje, bo co jak co, Marvin was zrobił do zera Wy …

• Czasem za ten mecz PZPN nie musiał zapłacić Portugalii? Ktoś wie ile? Się dziwicie, po co mieli się starać w takim meczu, jeszcze z taką potęga jak Polska

• Liga typerów - dyskusje

Muad'Dib - - Piłka Nożna

Eee GRANT zrobiłeś lekką masakrę w punktach, nie wiem jakim cudem ale chyba nic u nikogo się nie zgadza. Aaa już widzę... wkleiłeś wyniki poprzedniej 3 edycji LT jako wyniki 27 kolejki

• Hmm myślałem że już będą staty dla połączonych uniwersów No no chyba nie wiedziałeś Patrze i widzę że wszyscy którzy poszli na uniwersum 1 są zdublowani. A u67 po prostu nie ma

• Hmm ta lista uniwers do wyboru jak dla mnie trochę za duża, przydało by się to trochę ścieśnić Za każdym razem gdy ustawie <punkty> a zmieniam zakładkę wyżej np. z Ekonomii na Floty, to automatycznie przełącza mnie na <przyrosty>. Nie wiem może tak ma być, ale mi to jakoś nie pasowało. I jak Keyra napisał, bardziej lubiłem połączone pokazywanie pkt i przyrostów, ewentualnie segregację już w tabeli, aczkolwiek to chyba kwestia przyzwyczajenia.

• Manchester United

Muad'Dib - - Piłka Nożna

Cieszy zwycięstwo, cieszy że zasłużone. Teraz tylko rozjechać wszystkich do końca i cieszyć z mistrzostwa De Gea się wyrobi, głęboko w to wierzę

• Cytat od daniel7: „To jedynie chciałbym powtórzyć pytanie o największe konto bez grawitonków;p” Rekord bez sensu? Aż ciężko odpowiadać? Największe konto bez tego, albo bez tamtego. Z tego schematu powstało by drugie tyle rekordów. Największe konto bez kryjówek, bez depozytów, bez terraformera, silosu rakietowego, albo bez ST Cytat od marek-zmm1: „tyle razy pisalem moje rekordy zwiazaynych z moonow i nic nie zmienione. to po co pisac jak i tak nie sa wstawiane ” W zgłoszeniach: 1. Podajesz coś co…

Muad'Dib - - Piłka Nożna

Hmmm dziwne Nie wiem nie znam GRANTa, jakby ktoś miał kontakt mógłby się zapytać czy wszystko ok. Już chyba za późno na obstawianie w ten weekend, nawet jakbyś wybrał jakieś mecze to Ludzie by nie zdążyli z obstawieniem.

• Ciężko niektórym zrozumieć, że statystki rok temu wyglądały nieco inaczej. Jako że wtedy nie było pkt militarnych, nie ma możliwości obliczenia ich przyrostu rocznego. DO dyspozycji mamy tylko przyrosty punktowe. Popatrzyłem i wygląda na to jakby dane o Twoim koncie przepadły

• Myślałem, ze masz taki rekord Jak chcesz to dodaj Największy przyrost w 2010 roku: 21 149 462 pkt Mroczny [ TRIADA ] Największy przyrost w 2011 roku: 19 322 646 pkt Czarna Gizarma & Selene [ P N ]

• Czego chcesz doczekać? Roczne post wyżej?

• Manchester United

Muad'Dib - - Piłka Nożna

Po kilku wysokich zwycięstwach, doznaliśmy dwóch bolesnych porażek. Nie dane mi było oglądać meczu ze srokami ;/ To pewnie jakaś padaka była ;/ Nie wiem... rok w rok jest okres w którym 50% graczy leczy kontuzje. Coś jest nie tak.

Muad'Dib - - Piłka Nożna

ale kolejka Wpadki United, City i Chelsea Pewnie nikt tego nie trafił