Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 439.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Manchester United
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostSam bym wyrzucił Robina za ten faul :D Cieszę się, że zostajesz chociaż trochę obiektywny :D
-
Manchester United
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostHehe ciekawe hokejowe wyniki. Ale nie powiem, pomimo porażki, przyjemnie się taką strzelaninę oglądało, a i emocje były.
-
Manchester United
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostCo się ^Zaborca63^ tłumaczysz, dragonartur musi jakoś się podbudowywać i uzasadnić sobie porażki Arsenalu. Jak koń z klapkami. Ogólnie coś ten poziom sędziowania na wyspach kuleje. Przykładów było by bardzo wiele.
-
Manchester United
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostWidzę właśnie strzał Valencii z 93 i utwierdzam się w tym, że mieliśmy niezwykłego farta że to wygraliśmy :D Świetny początek, ale potem całkowita dominacja Chelsea, ratował De Gea i nieskuteczność rywala. Potem czerwone kartki, druga z kapelusza. Bramka - spalony :D Końcówka, kopanie piłeczki z niezłymi zmarnowanymi sytuacjami. Spektakl niezły, tylko szkoda, że taki wpływ na spotkanie miał sędzia.
-
TOP Największych Złomiarzy i Aktywistów Uniwersum 1 + Sojusze - Poszukiwany prowadzący
Muad'Dib - - Hall of Fame
PostGdzie pisze, że to top8 sojuszy? Może powyżej 10 ST nie ma żaden inny sojusz? SzO Priesten :E
-
mIMaS i sosenka], ncr [Z_P], WIECZNY FARMER i hefajstos [B.D. ] vs krzystyna i maxym i akuku i izza i bryk [[LaMki] ] - 78 724,71% + obrona ACS TOP 4 OGAME PL
PostFajne ST. Wiele się mówiło, że po łączeniu nie powstała żadna opozycja dla B.D., a wręcz powiększyła się ich przewaga. Jak widać nie do końca była to prawda. Coś tam w opozycji jest, co najważniejsze dobrze współpracują. Gratulacje dla obu stron. Paść w ataku to nie wstyd :) Trochę ta wtopa cieszy oko :D Pzdr
-
Liga typerów - dyskusje
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostNo ale chyba po finale nie kończysz typera? :D
-
TOP Największych Złomiarzy i Aktywistów Uniwersum 1 + Sojusze - Poszukiwany prowadzący
PostTak btw diakkon. Nie podoba mi się, że skasowałeś moje posty. Na jakiej podstawie? Były dla mnie elementem tego tematu, wcześniej nie przeszkadzały? A tu szast plast, nawet śladu nie pozostało po tym, że ja ten temat prowadziłem, łącznie w pierwszym poście. Powodzenia priesten. Mam nadzieję, że arkusz nie jest tak beznadziejny jak wygląda :D
-
Liga typerów - dyskusje
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostFajnie. Sporo jak na pierwszą kolejkę Ale wiadomo, mecze codziennie. Już nie będę ubolewał nad szybkim zakończeniem poprzedniej edycji, teraz będę ubolewał, że pewnie nie dotrwam do końca tej.
-
Liga typerów - dyskusje
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostJa w sumie też jestem na forum z przyzwyczajenia. Jednak człowiekowi ciężko się do tego definitywnie odciąć. Zawsze się zajrzy to tu, to tam To tu i tam wklei posta itd
-
Liga typerów - dyskusje
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostJa się jeszcze nastawiałem na Euro cały czas. Rozumiem brak czasu G R A N T'a, ale reszta jego argumentacji jest kiepska. Raz na tydzień znajdzie się czas na obstawienie, nawet jak ktoś chce oglądać wszystkie mecze No ale trudno, i tak dziękuję za tą dosyć ciężką pracę G R A N T'owi i lipa55. Wypadłem po ostatniej kolejce poza top10, gdybym wiedział że ostatnia to bym może bardziej się postarał hehe Tak czy siak, WIELKIE GRATULACJE dla ^Zaborca63^, za mistrza