Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 439.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Liga typerów - dyskusje
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostCytat od Qnick: „Hej mogę się dołączyć do zabawy od tej kolejki??” Nigdy nie jest za późno ;) Tym razem Piekarz = Daneku25 100% :)
-
Nowe Filmy
PostOstatnio miałem maraton 3 dosyć głośnych filmów, co ciekawe wszystkie po prawie 3 godziny! Jako krytyk jestem kiepski, ale napiszę moim subiektywnym okiem :P Najpierw padło na "Atlas chmur". Bodajże 6 z pozoru nie mających istotnego powiązania historii ludzi, ludzi którzy swoim postępowaniem zmieniają historię. Bez większego wgłębiania się w fabułę ;) Jak dla mnie dobry film, każda historia była dla mnie ciekawa. Film nie był dla mnie za długi, nie nużył mnie. Po seansie jest chwila na poukładan…
-
Liga typerów - dyskusje
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostNo tak masz rację :E W końcu mamy tu tylu zarówno fanów i specjalistów od ligi izraelskiej :P "Typujemy mecze reprezentacji z imprez międzypaństwowych: Euro i Mistrzostwa Świata. Mecze klubów z Ligi Europejskiej (od 1\4 finału), Ligi Mistrzów (od fazy grupowej) oraz ligę: Angielską, Hiszpańską, Niemiecką, Francuską, Polską i Włoską (co tydzień mecze z innej ligi do wytypowania)." Również życzę wszystkiego najlepszego, zwłaszcza celnych typów, wszystkim... typującym :P
-
TOP 2 ACS; Pein i <30>Why so Serious [E-X-P] vs DEVASTATOR [N D] - 14719,9% ----> Wojenka
Muad'Dib - - Hall of Fame
PostOsz kurde :D ST godne dedek dla mnie hahaha Zacznę od tego, że pięknej flotki już się dorobiłeś. Zdjęliście spory kawał żelastwa z orbity ^^ Zysk i % wymiata uniwersum. Fajnie że udało się wam to w większości posprzątać. Gratulacje Panowie. % na top2 acs :) Cieszę się waszym szczęściem ;)
-
TOP6 ACS; Solitary Wolf i 9#Skala i layerkaz i bassir [ZUBR] vs Pajderman i Dill [N D] - 10498,82% + zbiórka - podstawka nie podstawka.
PostDużo zależy od tego kto wyzbierał złom, a wygląda na to, że większość jest po stronie obrońców. Agresorzy wg RW są tu wygranymi - mentalnie i wg ST, ale wg strat zapewne wygranymi są obrońcy. Gratki muszą lecieć dla agresorów - za fajna akcję i za stalowe jajka :D Tak samo dla Dilla za postawę i stalowe jaka :P Jak by nie patrzeć flota pajdermana w większości uratowana.
-
[AMD] The0ne vs tymczasowy operator [Legion] - 80189% top3 OgamePl/uni67
PostGratulacje :) Teraz całe byłe top3 uni67 ma po jednym starciu w top3 ogame.pl i każdy po 80k %. W zasadzie 8 starć jest tej 3. Mroczny już pewnie tam nigdy nie zagości, ale bryk i t1 z pewnością. The0ne w końcu % na możliwości Twojej floty, trochę na to czekaliśmy. Rzeczywiście 120k wyglądało by rewelacyjnie ^^
-
AntiGameReborn
PostZ wersji na wersje antigame mnie pozytywnie zaskakuje. Działa i wygląda coraz lepiej, a i zyskuje na funkcjonalności. Problemów brak, mam zainstalowane na chrome przez Tampermonkey, aktualizuje się bezproblemowo :) Gratulacje :D
-
Liga typerów - dyskusje
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostLubię To :D Chociaż patrząc na to co się wyrabiało w tej kolejce angielskiej to łatwo nie będzie :D A piekarz jest niereformowalny :P
-
Tak wracając do tych wizyt w szpitalach, spotkaniach oko w oko z skutkami długotrwałego palenia. Ja nie palę, a i tak robi to wrażenie w szpitalach. Większość przypadków na oddziale pulmonologii to POChP, z tego część już ze zmianami nowotworowymi. To poraża, trochę dołuje, zwłaszcza pracując przy takich osobach, diagnozując ich. Dziwne uczucie jak się zna wcześniej "wyrok", a pacjent, wnioskując z rozmowy, żyje cały czas myślą, że to coś przejściowego i jest nadzieja na wyleczenie. Ale chyba na…
-
Liga typerów - dyskusje
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostJak bot :D
-
Liga typerów - dyskusje
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostSheldon nie zgodzę się. Są tacy co do tego podchodzą z trochę większą pracą, niż strzelanie na ślepo. I pomyśl, że sprawdzasz ostatnie kolejki, wyniki, ilosc bramek traconych/strzelonych, trochę kombinujesz. W skrócie napisanie posta zabiera Ci więcej niż 5 minut :P I potem patrzysz, a 4 osoby mają to samo co ty :D w 3 sekundy :P B