Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 439.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Heh. Spodziewałem się zwycięstwa Bayernu ale chyba nie w aż takim wymiarze. Można pisać o błędach sędziów, ale nie zmienia to wyniku, który bardzo dobrze oddaje to co się działo na boisku. Barca nie istniała, nie wiem nawet czy był jakiś celny strzał na bramkę Bawarczyków. Dla mnie i tak Barcelona doszła bardzo wysoko w tym roku. Myślałem, że odpadnie z Milanem ale zaskoczyła. Z PSG też nie było łatwo, a w końcu trafili na jakąś dobrze naoliwioną machinę i widać skutki. I ta bezradność przy każd…
-
ACS; Skipa i BucIK i Dill i Kanclerz [N D] vs Rudobrody [SPAM], P g m i Solenzo [E-X-P] - 71142,51% + TOP 1 ACS
Muad'Dib - - Hall of Fame
PostNa starcie wielu czekało, więc nie ma co się dziwić, że trochę też się wpisało. Nawet takich co ponad rok nie grali. :P Ale nie ma co się dziwić. Niewyparzony otwór gębowy i rekordowa jak na to uni hipokryzja gracza Dill ("w pewnym środowisku znany jako" dilldo) przyciąga, do celebracji jego pięknego złomu. Oczywiście po złomie trzeba nazwać resztę "bandą krzykaczy" i ostro się tłumaczyć... a i nazwać zwycięzców puszerami, bo przecież ND jest kryształowe, poczynając od ich lidera. :P A niektórzy…
-
Prowadzący chyba nie wiedział ile pracy jest przy takim temacie. Otóż dużo :P Nawet bardzo. (chociaż... jak ja prowadziłem było kilka ST dziennie, a teraz kryzys i kilka w miesiącu o_O) Ciekaw jestem w ogóle czy wziąłeś od poprzedniego prowadzącego arkusz excel, który sam mu dałem. Jak nie i próbujesz to robić na piechotę to od razu się poddaj, bo zginiesz w liczbach :)
-
To co wyżej to raz. Dwa, że takiego kandydata powinno się wywalić albo pozbawić nagrody. Naliczyłem 13 kont założonych specjalnie na głosowanie, jeżeli to multi z autorem pracy to jak dla mnie out z konkursu i jeszcze ban na forum.
-
Skoki narciarskie
PostZapomniałeś chyba o tym, że jeszcze Kot był 8? :) Raduje to człowieka jak ogląda takie konkursy. Bardal dopiero 15, Stoch nie wykorzystał tej okazji. Trudno się mówi. 63 pkt brakuje do 2 miejsca, czyli 1/2 miejsca przy słabej postawie Bardala. Realne?
-
Nie przegrali. 9 meczów do końca rozgrywek. Musieli by przegrać 5 spotkań! Wtedy decydowały by bramki. Jakoś wydaje mi się to mało realne ;) Ale ręki uciąć sobie nie dam :P W największych ligach już chyba wszystko rozstrzygnięte. Tylko Juve nie ma dwu cyfrowej przewagi punktowej i Napoli może walczyć ;)
-
Skoki narciarskie
PostTeraz można (jednak) liczyć na drużynówkę. Ładne wyrównane skoki, bez błędów. Jak widać, drużyna była nawet na srebro. Austriacy mieli kupę szczęścia ;) że mieli Loitzla i nie przewracającego się Fettnera ;P Możemy sobie mówić nawet co by było gdyby :D ^^
-
Skoki narciarskie
PostBrawo Brawo Brawo :P Jednak da się skoczyć dwa razy dobrze :) I od razu sukces ^^
-
Skoki narciarskie
PostStoch jeszcze nie nauczył się tego o czym ciągle wałkują - dwóch wyrównanych skoków ^^ W drużynówce wsio zależy od dyspozycji dnia. Fakt Niemcy, Austryjacy poprawcowali trochę na mistrzostwa. Ale fakt że jeszcze na początku roku Morgi/Kofler byli bez formy, tak samo Norwegowie mieli problemy czy Niemcy, po mocnym początku sezonu, bardzo osłabli. Problem w tym, że na MŚ albo wrócili do formy, albo pojawili się nowi w dobrej formie. Tak jak Stjernen, który na początku sezonu nie istniał. Szanse są…
-
Skoki narciarskie
PostCytat od Maraton: „Czekam na 1 medal Kamila na MŚ. Już dorósł do tego” Jednak nie... Szkoda, szkoda, szkoda. Kubackiego też media pompowały :D i każdy widział jak polatał. Gdzieś czytałem tydzień temu jak jakiś redaktor podniecał się, że mamy szanse na 8 medali! wtf ;p Szansa jest. Kibicuje skoczkom w drużynowym i Kowalczyk na 30km, to realne szanse. Pzdr
-
ACS; NextTarget, lucky666 i pl1 [ZLY SEN] vs ZbyszekNiszczarka - 670496,73% + zbiórka
Muad'Dib - - Hall of Fame
PostHoHo Lubię zajrzeć w ST speedów... ale tym razem mnie totalnie zaskoczyliście :D % masakryczny. Gratulacje dla ZS za sukces, a Niszczarce za długą walkę z goliatem... przegraną ;) Pzdr
-
Nowe Filmy
Post"Niemożliwe" Zdecydowałem się obejrzeć, po interesujących zapowiedziach w tv. Średnio mnie ten film wciągnął, nie poruszyła mnie też historia. Zimny drań :D Zagrane tak sobie. Po prostu oceniam to pod tym względem, ze musiałem sobie robić przerwy w oglądaniu ;) Dałem 5/10. "Poradnik pozytywnego myślenia" Kolejny oscarowiec. Historia trochę przewidywalna, za to unikatowi, barwni bohaterowie. Bardzo dobry Cooper, De Niro też robi swoje ;) Podobało mi się tło głównego problemu, czyli ojciec i jego …
-
Skoki narciarskie
PostDzisiaj Schlierenzauer przeszedł do historii, do tego wygrał 2 konkursy. Imponuje równością formy przez cały sezon. Freund wygrywał na początku, Jacobsen i Bardal w środku. Poza tymi wypadami tylko słabe pozycje. Teraz Kranjec 5x podium z rzędu ale skończy się to zapewne razem z mamutami. Chyba nikt mu już PŚ nie zabierze, choć 9 konkursów do końca. Ale 500pkt przewagi, do tego nad skoczkami którzy są raczej bez formy. Z tych co teraz dobrze skaczą to Kranjec 650 pkt, a Matura 700. Czyli nawet j…
-
Najwięcej razy zezłomowana osoba na miarę ST: 15 rts [uni7] -> Najwięcej razy zezłomowana osoba na miarę ST: 16 ukaniu [Jupiter-u110] #11 CzarnyKruk & MokraPacha [SAW] vs ukaniu [BeCool] - 48,01% SOLO; ukaniu (BeCool) vs Makashi (AvsD) - 367,37% Atuan [NFZ] vs ukaniu [BeCool] - 1600,04% top3 solo SOLO; TataMściciel [GoD] vs ukaniu [BeCool]- 265,44% SOLO; Pgm vs ukaniu [BeCool] - 607,99% #36 Unknown [NFZ] vs ukaniu [BeCool] - 481,88% + 96,09% JanuszPalikot [NFZ] vs ukaniu [BeCool] - 1433,49% [NFZ…