Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 439.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Liga typerów - dyskusje
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostJa bardzo dziękuję za przypominajkę :) Wchodzę w zasadzie na to forum tylko z przyzwyczajenia, przejrzę kilka tematów i out. A i o piłce nie zawsze pamiętam :(
-
Zakaveli, Siedem i NoName [D P] vs mr eko i Dejavu [CDnDR], Mroczny [BTC], znamek [ELITA] - 231087,61%
Muad'Dib - - Hall of Fame
PostGratki dla ekipy broniącej. Pokazaliście charakter. O ataku można by wiele pisać. Takie to trochę proste i mało chwalebne. Pozdrawiam
-
Liga typerów - dyskusje
Muad'Dib - - Piłka Nożna
Post...widziałem to ale moje lenistwo w obstawianiu, olało ten szczegół ^^
-
Liga typerów - dyskusje
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostMoże on się łapie na ostrzeżenie od moda za spam? Wtedy może się zreformuje?
-
Manchester United
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostPrzebić? Ja myślę, że będzie tak jak zwykle. Spora rotacja w składzie. Zwłaszcza w środku pola. Pewnie nikt nie będzie pewny pierwszej 11. Kagawa, Young, Nani, Zaha... każdy ma coś do udowodnienia ;)
-
Manchester United
Muad'Dib - - Piłka Nożna
PostKto miał grać na poziomie Podbeskidzia? :D Mecz MU... rzekł bym klasyczny. Bez polotu, bez szalonego tempa a i tak wypunktowali rywala. Nie ma co się rozpisywać. Nie tak jak o Arsenalu ^^ Co nie dragonartur?
-
ACS; artek, Ira, Szpryc, Che Guevara, Muadib[ZLY SEN] vs Alioth, PioTro, NoName, jezol, LubieTruskawki, woody, Fundacja, Hort[DOBRYSEN] - 270941,73%
Muad'Dib - - Hall of Fame
PostNie wiedziałem nawet, że da się tyle znaków wpakować w jednego posta :D Gratulacje dużej bitwy Panom z obu stron barykady ;)
-
Liga typerów - dyskusje
Muad'Dib - - Piłka Nożna
Post3 sezon w top20 :P raczej żal, ale jak na pół sezonu i czasami obstawianie na "szybko" to i tak zadowolony jestem :) Gratulacje za prowadzenie ciężkiego tematu. Pozdrawiam. PS. Gratki dla piekarza :D 72. piekarz - (-117) pkt