Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 481-500 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Manewr Hamilla
Ruda - - Zadawanie pytań
PostTak jak zapisano to w FAQ Klas: Cytat od Ruda: „"1 na milion" szansa na zniszczenie przez 1 lekki myśliwiec 1-ej gwiazdy śmierci ” Szansa jest naprawdę niewielka.
-
Cytat od smoki: „Cytat od smoki: „Witajcie Dla nowego uni wybraliście konfigurację: eko x7 badania x14 floty x1 PZ 50% 50% zużycia deuteru 7 galaktyk +25 pól zakrzywienie układów i galaktyk ACS ” Z uwagi na to, że ostatni serwer został otworzony z innymi ustawieniami niż głosowaliście, Waszą konfigurację zgłosimy ponownie. ” @smoki przekazała informację na początku października.
-
Lista uniwersów, które zostaną otwarte w piątek 06.11.2020r. : AR Ekonomia x6, Flota x4,Badania x12, 50% DF, 5 Galaktyk, 0.8 współczynnik zużycia deuteru, +25 pól, Kategoria: flotowe, Stomt aktywny. CZ Ekonomia x8, Flota x2, Badania x16, DF 40%, 7 Galaktyk, 0.7 współczynnik zużycia deuteru, +25 pól, 25.000 DM, Kategoria: zrównoważone. DE Ekonomia x3, Flota x1, Badania x6, 50% DF, 5 Galaktyk, 0.8 współczynnik zużycia deuteru, +30 pól, 25.000 DM, Kategoria: górnicze EN Ekonomia x3, Flota x3, Badan…
-
U mnie działa póki co bez zarzutu. Zarówno w pracy jak i w domu. Cytat od ale cios antynazista: „@Ruda.... osz ty tego to ja bym nawet nie rozgryzł (z reguly po weeknedzie w pl z opoznieniem jakies info bylo) nie zmienia to faktu ze to jakby teraz do nas doszlo jak pandemia a forum tez mieli jak szalone .... ” Dziwne argumenty, nie ma na PL to odpalam EN bo może jest jakieś info. Inna sprawa, że awarii raczej nikt nie planuje. Nikt z nas nie jest tu na 24/7, więc to też trzeba wziąć pod uwagę i …
-
Cytat od ale cios antynazista: „@Art ale odnoszac sie do info a nie jakis pingów nie sadzisz ze brzmi to jak soft lockdown ... ? czy nic nie wiecie i czekacie na info o co chodzi? problem jest tylko w grach GF czy wogle ? info brzmi w tlumaczeniu googla : W tej chwili mamy do czynienia z poważnymi problemami z Internetem, które dotyczą wszystkich gier. Wygląda na to, że jest to ogólny problem z siecią i nie jesteśmy pewni, czy możemy to naprawić, ponieważ nic nie jest zepsute po naszej stronie. …
-
Rynek - dyskusje
PostNie ma obecnie żadnych planowych zmian w tym zakresie w najbliższym czasie.
-
Rynek - dyskusje
PostPrzykro mi, takie są odgórne decyzje firmy;)
-
Rynek - dyskusje
PostJeżeli nie jest przewidziany w konfiguracji serwera nie zostanie uruchomiony, chyba że GF się na to zdecyduje.
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Apofis: „A można wystawić coś lub kupić będąc na urlopie? ” Nie, ale paruje oferty z zapytaniami które są wystawione przed urlopem. Cytat od jacke: „A ja mam znowuż takie pytanie.. czy rynek obowiązuje na każdym uni od samego początku? Zacząłem kilka dni temu na sombrero i tam rynku nie widzę.. ” Na nowym uniwersach nie ma Rynku.
-
Kefi666 [WINTER] & AmstelL [WINTER] vs. Charlie [Requiem] ~ 348346.28% PB SOLO + cycki :)
Ruda - - Starcia Libra
Post@Starrk masakra miało puchnąć do UF, a teraz od nowa trzeba będzie kminić. Człowiek pójdzie na urlop to od razu katastrofy. A tak na serio graty kefi, jak widać nie samymi expami WINTER żyje. Nawet dajemy radę w dziale ST Przetapiaj na nowe zabawki.