Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 481-500 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Manewr Hamilla

Ruda - - Zadawanie pytań

Tak jak zapisano to w FAQ Klas: Cytat od Ruda: „"1 na milion" szansa na zniszczenie przez 1 lekki myśliwiec 1-ej gwiazdy śmierci ” Szansa jest naprawdę niewielka.

• @Alda @Gangster z Afryki @Asmax, @atomic @Frank_Black @Killer @Czarny Pan @Yara-ma-yha-who @GoPf3r Zachęcam do składania zgłoszeń na najlepszego kandydata uniwersum Janice

• @Fake_Taxi_u_ Turka @Kris tanto paronto @zona_rolnika @^KaMiKaZe18^ @Conradus Ars Humana, @Tadzior0 @szono28 Zapraszamy do zgłaszania swoich kandydatów na najlepszego gracza Zibala

• Podanie poprawnego nicku w starciach jest ważnym elementem dla obsługi gry i dla nas na Forum. Dlatego proszę @Lucyfer abyś poprawił swój nick w starciu. Dla przypomnienia brzmiał "Do oddania priv".

• Ale to Ty kończysz gre?

• Ceny pokazują się już poprawnie.

• Sytuacja widzę że jest znana nie tylko u nas. Problem zgłoszony.

• Cytat od Art: „Szanowni Gracze, Mam przyjemność ogłosić, że dokonaliśmy zmiany konfiguracji nadchodzącego Universum Tucana. Zgodnie z zebranymi opiniami, dokonaliśmy modyfikacji prędkości flot. Nowe Universum będzie posiadało prędkość flot: x5 Wasz Zespół OGame ” Mamy małą zmianę w konfiguracji

• Cytat od smoki: „Cytat od smoki: „Witajcie Dla nowego uni wybraliście konfigurację: eko x7 badania x14 floty x1 PZ 50% 50% zużycia deuteru 7 galaktyk +25 pól zakrzywienie układów i galaktyk ACS ” Z uwagi na to, że ostatni serwer został otworzony z innymi ustawieniami niż głosowaliście, Waszą konfigurację zgłosimy ponownie. ” @smoki przekazała informację na początku października.

• @Inner Demon rozumiem że w tytule można sobie dopisać swój nick stary jak i bieżący ale w rw proszę aby wpisany był zgodnie z prawdą. Proszę zatem o zmianę.

• Lista uniwersów, które zostaną otwarte w piątek 06.11.2020r. : AR Ekonomia x6, Flota x4,Badania x12, 50% DF, 5 Galaktyk, 0.8 współczynnik zużycia deuteru, +25 pól, Kategoria: flotowe, Stomt aktywny. CZ Ekonomia x8, Flota x2, Badania x16, DF 40%, 7 Galaktyk, 0.7 współczynnik zużycia deuteru, +25 pól, 25.000 DM, Kategoria: zrównoważone. DE Ekonomia x3, Flota x1, Badania x6, 50% DF, 5 Galaktyk, 0.8 współczynnik zużycia deuteru, +30 pól, 25.000 DM, Kategoria: górnicze EN Ekonomia x3, Flota x3, Badan…

• Większość postów sprzed czerwca 2017 została skasowana.

• U mnie działa póki co bez zarzutu. Zarówno w pracy jak i w domu. Cytat od ale cios antynazista: „@Ruda.... osz ty tego to ja bym nawet nie rozgryzł (z reguly po weeknedzie w pl z opoznieniem jakies info bylo) nie zmienia to faktu ze to jakby teraz do nas doszlo jak pandemia a forum tez mieli jak szalone .... ” Dziwne argumenty, nie ma na PL to odpalam EN bo może jest jakieś info. Inna sprawa, że awarii raczej nikt nie planuje. Nikt z nas nie jest tu na 24/7, więc to też trzeba wziąć pod uwagę i …

• Cytat od ale cios antynazista: „@Art ale odnoszac sie do info a nie jakis pingów nie sadzisz ze brzmi to jak soft lockdown ... ? czy nic nie wiecie i czekacie na info o co chodzi? problem jest tylko w grach GF czy wogle ? info brzmi w tlumaczeniu googla : W tej chwili mamy do czynienia z poważnymi problemami z Internetem, które dotyczą wszystkich gier. Wygląda na to, że jest to ogólny problem z siecią i nie jesteśmy pewni, czy możemy to naprawić, ponieważ nic nie jest zepsute po naszej stronie. …

• Rynek - dyskusje

Ruda - - Porozmawiajmy o OGame

Nie ma obecnie żadnych planowych zmian w tym zakresie w najbliższym czasie.

• Rynek - dyskusje

Przykro mi, takie są odgórne decyzje firmy;)

• Rynek - dyskusje

Jeżeli nie jest przewidziany w konfiguracji serwera nie zostanie uruchomiony, chyba że GF się na to zdecyduje.

• Rynek - dyskusje

Cytat od Apofis: „A można wystawić coś lub kupić będąc na urlopie? ” Nie, ale paruje oferty z zapytaniami które są wystawione przed urlopem. Cytat od jacke: „A ja mam znowuż takie pytanie.. czy rynek obowiązuje na każdym uni od samego początku? Zacząłem kilka dni temu na sombrero i tam rynku nie widzę.. ” Na nowym uniwersach nie ma Rynku.

• Piękne żniwa Czy coś zostało jeszcze na uni do spakowania? Graty przetapiaj

• @Starrk masakra miało puchnąć do UF, a teraz od nowa trzeba będzie kminić. Człowiek pójdzie na urlop to od razu katastrofy. A tak na serio graty kefi, jak widać nie samymi expami WINTER żyje. Nawet dajemy radę w dziale ST Przetapiaj na nowe zabawki.